Dini ibadetlerini yerine getirmeye çalışan üyecanlar için, hem boş vaktini geçirmelerini sağlayacak hem de açlık ve susuzluklarını unutturacak oyun önerileri bekliyorum sizden. :)
Açlığını ve susuzluğunu unutmak isteyen KScanlara hangi oyunu önerirsiniz?
Çalışan Biriysen O zaman Zorluğu Oluyor Orucun ama İşi olmayan İnsan için evde isen Rahat geçer Ben Çok susuyorum sadece bu sorunum Oluyor Oruç da Yemek yemeden durabilir insan ama susuz biraz zorlanır Bu Çok Güzel Aslında Neden mi? Çünkü her çekilen zorlukta Allah Günahları affediyor Gerçekten Samimi kalpten Allaha karşı Tutulan oruç da Kişinin günahları silinir Ne Güzel 😊
Farkli filmler izlemeye çalış bu iyi gelir ve unutursun sana da iyi gelir. Oyun desen beni ve arkadasimi bagimlilik haline getiren adam asmaca oyunu var yazinca hemen cikiyor karsina. Cok iyi inan hemencecik unutursun hep oynamak istersin ayrica kotu bir oyunda degil hepsi bilgi. Oyunu online oynadiginda her oynadigin kisiyle oyun esnasinda msjlasadabiliyorsun dene derim mutlaka
@Msgamergordon Maddi durumun nasıl? Eğer iyiyse az-çok yardım edebilirsin 🙂 Tam emin değilim ama sanırım sağlık sorunu olanlar da o tarz bir şeyler yapıyordu, oruç tutmak niyetine, bir araştır istersen😅 En azından sokakta denk gelirken kedi bile beslesen kârdır ☺
@sudesiyahseven durumum iyi, her sabah evimin önüne kedi maması alıp koyuyorum kabın içine. Felixi tercih ediyorum. Ne kadar güzel kalpli bir insansınız, böyle düşünceli insanlar çevrelerine ışık saçıyor 😇🤍
@sudesiyahseven iyi geceler dilerim güzel kalpli kız. KS nin iyi kalpli Şirinesi. KS ye bembeyaz ışık saçıyorsun temiz kalbinle. Geceme de bembeyaz bir ışık saçtığın için teşekkür ederim güzel insan 😇💞