Mekan ve para kazanma GTA Online'da diğer GTA oyunlarına nazaran daha zor. GTA+ ile düzenli olarak aylık oyun içi para almak güzel olabilirken eğer oyunu zaten oynuyorsanız ve oyun içi birikiminiz varsa GTA+ sizi biraz düşündürebilir. Çünkü yeni başlayanlar için oyun içi ek para kaynağı olarak avantaj sağlarken pek çok avantaj da beraberinde geliyor.GTA+ Alanları neler bekliyor?
Aylık 500.000 GTA$ Maze Bank hesabınıza eklenir.
Araba yükseltmelerini sevenler için The Principe Deveste Eight’e özel Hao’s Special Works’de HSW Orange Trip ve HSW CMYK Glitch Liveries yükseltmeleri.
La Mesa’daki Auto Shop, Los Santos Tuners’a özel çeşitli oyun güncellemeleri. (Auto Shop’a sahip olanlar ücretsiz bir şekilde La Mesa’ya yerleşebilir.)
LS Car Meet üyelik ücreti iptal edildi. (Üyeliğe önceden sahip olanların hesaplarına 50.000 GTA$ iade edilecek.)
Yat sahipleri, herhangi bir ek ücret ödemeden ya Super Yacht yükseltmesini yapabilir.
Gussét Frog Tişört, Broker Prolaps Basketbol Üstü ve Şortu gardırobunuza eklenir.
Mammoth Avenger, HVY APC ve TM-02 Khanjali için The Conveyor Livery görünümü açılır.
Hao’s Special Works Race Series’te 3 kat daha fazla RP ve GTA$ dolar kazanırsınız.
Street Race Series’te 2 kat daha fazla araba şöhretiyle tanışın.
GTA+ üyeleri ayrıca PS5 ve Microsoft Store’daki PlayStation Store’dan ekstra bonus nakit sağlayan GTA+ Shark kartından yararlanabilir.
Siz GTA Online oynuyor musunuz? GTA+ hizmetini nasıl buldunuz?
Rockstar Games, yeni GTA Online oyuncularına yarayacak ücretli abonelik sistemi GTA+'ı duyurdu. GTA Online oynuyor musunuz?
2014 den 2020 ye kadar oynadım. Sonra bıktım bıraktım zaten. Deli gibi paraya, şirketlere, arabalara, tüm silahlara, platin heist görevlerine vs. Hepsine sahibim. Son 3 yılda baya ek paket gelmiş oyuniçi ama artık baydığı için dönesim yok.
Ben bir kaç sene önce hile yaptım Online'da para hilesi hiç ban yemedim zenginim GTA'da tabii ban yememek için de bazı yöntemler var öyle direk para hilesi ya da herhangi bir hileyi direk yapıp oyuna devam edersen 10 dakika sonra "You have been banned in Grand Theft Auto : Online for cheating detection."
Ama hileyle tadı çıkmıyor oda ayrı bir mesele Bir kaç sene önce derken 2017'ler
Ne zaman gelecekmiş tam olarak? Eskiden playstation plus üyeliği olmadan oynanmıyordu, yıllık üyelik alıp girebiliyordum sırf Gta Online için. Bunu kesinlikle alacağım. Umarım fiyatı uygun olur.