Gamer GTA online oynuyor musunuz? merih1337 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Discord sunucusunda gta Türkiye yi kursak topluluk oluşur mu? Evet katılırım😁 Çok zor... Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç GTA online oynuyor musunuz? Cevapla Discord Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Evet oynuyordum 0 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Online sarmıyor beni reis en güzeli PS4-PS5 ile oynamak bence. :) 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Maalesef sistemden dolayı ve oyunun hafif pahalı olmasından dolayı oynamıyorum. 0 5 Yorumla merih1337 +1 yıl Şu anda Türkiye'de bile milyonlarca kullanıcısın var Yorumla kafkefsago +1 yıl Yaani var da işte dediğim gibi ben o kullanıcılar arasında değilim😅😅 Yorumla merih1337 +1 yıl Bi gün olur Yorumla merih1337 +1 yıl Sende gelirsin aramıza Yorumla kafkefsago +1 yıl Olabilir, 10 seneye falan hâlâ oynanıyor olabilirse😂😂 Yorumla
Aşil_Han Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Bilgiseyara format attım oda gitti daha da indirmem sıkmıştı zaten 0 0 Yorumla
benkendall Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl online oynamadım normal oynadım 0 2 Yorumla merih1337 +1 yıl Eenermisin peki Yorumla benkendall +1 yıl imkanım olsa denerdim gta vm yok artik Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet oynuyordum
Online sarmıyor beni reis en güzeli PS4-PS5 ile oynamak bence. :)
Maalesef sistemden dolayı ve oyunun hafif pahalı olmasından dolayı oynamıyorum.
Şu anda Türkiye'de bile milyonlarca kullanıcısın var
Yaani var da işte dediğim gibi ben o kullanıcılar arasında değilim😅😅
Bi gün olur
Sende gelirsin aramıza
Olabilir, 10 seneye falan hâlâ oynanıyor olabilirse😂😂
Bilgiseyara format attım oda gitti daha da indirmem sıkmıştı zaten
online oynamadım normal oynadım
Eenermisin peki
imkanım olsa denerdim gta vm yok artik
Oynamıyorum