Bazen yetişkinler de oyun oynuyor ama onlar daha çok bozulan kafalarını dağıtmak için Candy Crush veya Okey tarzında oyunlar oynayarak sorumluluklarından kaçıyor. Bazı öğrenciler ise oyun oynamaktan ödevleriyle ilgilenemiyor. Sizin de böyle şahit olduğunuz veya yaşadığınız sorunlar var mı?
Oyun oynamak, sorumluluklarınızı yerine getirmenize engel oluyor mu?
Oyun oynamak dipsiz bir kuyu gibi. Hele arkadaşlarla oynanması daha kötü. Sevdiğiniz ve eğlendiğiniz arkadaşlarınız var ama onlar sizi hayattan alıkoyuyor, siz de onları. İleride gerçek zamana döndüğünüzde o sevdiğiniz arkadaşlarınız yanınızda olmayacak ve oyunlarınız kabusunuz olacak. Tabi siz bunu fark edene kadar bu döngü devam edecek ve siz hayatta bir çok şeyi kaçırmış olacaksınız.
Hiç bir şey sorumluluklarımdan daha önemli değil. 1 ekmeği üçe bölüp yerken ekmek fabrikası alacak güce sorumluluk sahibi olmam, disiplinim ve kararlılığım sayesinde geldim.
Oyun hesabımı geçen ay sattım, oynuyorum lakin prime hesap olmayınca keyif alamıyorum. Fiyat kurları düştüğü zaman ilk işim güzel bir ekipman ve oyun hesabı olacak
1 senemi uzattım bu oyun bağımlılığım yüzünden 😅. Aslında ama başka sebepler dde vardı oyun oynamaya iten. Kısacası evet sorumluluklarima engel oluyor.
3 yıllık pupg de profesyonel oyuncuyum hesabıma 100 binlira harcadım ama radikal bir kararla geçen hafta bıraktım çünkü hayatımı ele geçirmeye başlamıştı