Gamer Oyunlarda hayvanlara kıyabiliyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Ben kendimi korumam gerekmedikçe hayvanlara kıyamıyorum. Mesela Valheim oyununda seviyem fazlasıyla yüksek ise hayvanlara vurmamaya özen gösteriyorum. Ancak düşük seviyelerde saldıran yaban domuzları tehlikeli olabiliyor. Yükseldikçe evcilleştirip domuz beslemeye bile başlayabiliyoruz. Kendinizi korumanız gerekmese, kıyabilir misiniz? Oyunlarda hayvanlara kıyabiliyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Kıyamıyorum 0 0 Yorumla
FiqHSHoT Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Saldıran hayvana evet görev tamamlarken niye geliyon diyorum kıymak istemiyorum size ama ne yapayım görevime engel oluyorsunuz diyerek öldürüyorum 😞 1 0 Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Sardı mı o oyun? Defalarca indirme konusunda ikilemde kaldığım bi oyun. Yorumlarda arkadaşınız yoksa sarmıyor vs. yazanlar var 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Efsane sarıyor. Oyundan bir şey anlamamışlar ki sarmıyormuş onlara :D Yorumla Greyx +1 yıl Knight gibi kasıp aynı karakterle oynuyor musun yoksa bi dünya var süreli bi şekilde başlıyor sonra tekrar başa sarıyor gibi mi Yorumla Soran +1 yıl Başa sarmıyor. İstediğin karakteri oluşturup random bir dünya oluşturup oynuyorsun. Yorumla Greyx +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
ibooo1 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl kıymasam beni öldürür😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bırak yesinler kanka seni :D Yorumla
XPhazonZero Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Saldıran hayvanlara kıyarım 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ahahah evet canice olacak ama napim gerekiyor oyunda 0 0 Yorumla
Saknuzulmetmmmi Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cs go oynarken tavukları hep bıçaklardım ahshsh 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kanka onları sayma orada vahşileşiyoruz :D Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Tavuk görünce herkes dalıyor 😂 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Evet bazen çok keyifli oluyor 0 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kardeşim bravo ne kadar vicdanlısın sen yhaa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kıyamıyorum
Saldıran hayvana evet görev tamamlarken niye geliyon diyorum kıymak istemiyorum size ama ne yapayım görevime engel oluyorsunuz diyerek öldürüyorum 😞
Sardı mı o oyun? Defalarca indirme konusunda ikilemde kaldığım bi oyun. Yorumlarda arkadaşınız yoksa sarmıyor vs. yazanlar var
Efsane sarıyor. Oyundan bir şey anlamamışlar ki sarmıyormuş onlara :D
Knight gibi kasıp aynı karakterle oynuyor musun yoksa bi dünya var süreli bi şekilde başlıyor sonra tekrar başa sarıyor gibi mi
Başa sarmıyor. İstediğin karakteri oluşturup random bir dünya oluşturup oynuyorsun.
Teşekkür ederim
kıymasam beni öldürür😂
Bırak yesinler kanka seni :D
Saldıran hayvanlara kıyarım
Ahahah evet canice olacak ama napim gerekiyor oyunda
Cs go oynarken tavukları hep bıçaklardım ahshsh
Kanka onları sayma orada vahşileşiyoruz :D
Tavuk görünce herkes dalıyor 😂
Evet bazen çok keyifli oluyor
Gta'5 te sniper ile kartal avlardım
Kardeşim bravo ne kadar vicdanlısın sen yhaa
domuz öldürürüm