Her zaman bunu yapıyor. sevgiliyiz diye oyun oynarken benden torpil bekliyor. Dediğini yapmayınca da bana surat asıyor. oyun başka aşk başka karıştırmayalım birbirine diyorum ama beni anlamıyor. Sevgilim diye oyunlarda onun isteğine Göre davranmak zorunda mıyım?
FIFA'da pas atmadım diye sevgilim surat asıyor, sevgiliyiz diye pas atmak zorunda mıyım?
Bir dakika şimdi. Aklıma takılan bir nokta var. FIFA oynarken sevgilinle aynı takımda olmanız imkansız. İkinizin farklı takımlar alıp birbirinize karşı maç yapmanız gerekiyor. Farklı takımlarla oynarken birbirinize zaten pas atamazsınız. Soru eğlence amaçlı ama mantık hataları yüzünden kurguda sıkıntılar var.. 😏😏
🤦😂😂 Hayır bir sorun yok. Kurgu şu; Benden torpil istedi oyun esnasında çünkü yeniliyordu. Topu ayağımdan alamadı kendi çabaları ile. Topu ağzıyla istedi 🤦😂 Böyle oldu mu 🤪 Birde kurgu olduğunu anlayan insanlar candır.
@need4read sen futbol oynadığına emin misin :)) aynı takımda oynayabilirler birbirlerine pas atabilirler hatta online olarak 11 kişi aynı takımda oynayabilir …
Demek ki pas versen gol atacaktı. Oyun da olsa Çoğu spor dalında takım halinde hareket etmek gerekiyor. Bencil olmamak lazım yoksa tek kalır dışlanırsın.