Gamer Discord'ta okey oynamak için arkadaş bulamıyorum, kim benimle okey oynamak ister? u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar Discord'ta kimse benimle okey oynamıyor 😕Benimle kim okey oynamak ister?Linki buraya bırakıyorum gelmek isteyen buyursun gelsin ✌️https://discord.gg/p458yaSPZk Discord'ta okey oynamak için arkadaş bulamıyorum, kim benimle okey oynamak ister? Cevapla Discord Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Okeyi çok severim ama internetten okey oynamadım hiç. O taşları yıkmanın, toplamanın, çalmanın tadını dokunarak yaşamalıyım. Yoksa dükkan senin çiçeem 0 2 Yorumla SwordOfDemocles +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla u lotus-patra +1 yıl Rica ederim Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Bi ben beceremedim su dc kullanmayı ya 😂 1 13 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Atma discord'u yöneten de bendim 🤨 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Sen miydin? İyiymiş yorucu olmalı 😂 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Sorma 🙂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Aşagıda arkadaslar neden giremıyor acaba 🤔 😂 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Admine kontrol ettirdim bir sıkıntı yok linkte sence neden giremiyorlar🙄Bir el atsana be ya 🙂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl El attım zaten 😂😂😂 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Ne yaptın ki 🙄 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Bir şey yapmadım 🥺 Yorumla u lotus-patra +1 yıl El attim dedin ama yalan mı söyledin yoksa 😳 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Yani bende açamadım demek istedim. Beceremedım gıttı şu dc işini 😂 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Gel de okey oynayalım seni bir güzel yeneyim Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Evde degılım ki. Kahve kültürü ile büyümüş adamı yeneceksin 😂 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Doğru senin bugün işin vardı unutmuşum.Çok pis Yener'im çok iyi okey oynarim ben ama düşündüm de seninle oynamaktan vazgeçtim.Bölmeyeyim işlerini rahat rahat takıl sen Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bir türlü öğrenemedim kafa basmıyor benim bunlara 😃 1 6 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Okeyi mi öğrenemedin 😱 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Evett öğrenemedim valla Yorumla u lotus-patra +1 yıl Çok kolay be 😂Ben sana öğretirim istersen Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Yok teşekkür ederim sinir krizi geçirirsin 😃 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Ben yengeç burcuyum yükselenim de balık yani sabırlı bir insanım 😀 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Maşallah benden de sabırlıları varmış 😂 Yorumla
XPhazonZero Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Tamam oynarım ama hiç okey oynamadım, discord kullanıyorum 0 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Discordda okey şeysi mi var 1 1 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Yes✌️ Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Eski okeycilerden kim kaldı. :DGeliyorum.. 1 4 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Doğru bir sen bir ben 😂😂 Yorumla johnyx +1 yıl Yalnız , bir şey anlamadım bu dicord 'dan :D Yorumla u lotus-patra +1 yıl Giriş yaptın mı ses ile onay aldılar mı Yorumla johnyx +1 yıl Giriş yaptım.. ama beni sarmadı. Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Discord kullanmayı beceremedim sildim sonunda 😂 1 2 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Yaa gelseydin bak seninle oynardık iyi olurdu 😕Seni yenerdim okeyde Yorumla efulimmm88 +1 yıl Ahah ordan fena yenilecek birine benziyorum dimi 😃 özellikle elimdeki okeyi atmakta üstüme yok bak 😂 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Sunucuda baya kisi varmis nasil kimse yok 1 6 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Var ama benimle okey oynamıyorlar 🥺 Yorumla samedjackson +1 yıl Disim agrimasa oynamaya gelirdim Yorumla u lotus-patra +1 yıl Geçmiş olsun başka zaman artık ✌️ Yorumla samedjackson +1 yıl Aynen baska zaman yapariz sunucuyada girdim galiba haber edersin Yorumla u lotus-patra +1 yıl Okey ✌️ Yorumla samedjackson +1 yıl Sunucudayim beni ekle gireriz musait oldugumda Yorumla
s Kimikio Takip Et Master Yaş: 32 , eic 79% +1 yıl DC giremiyorum 🙄 umarım birini bulursun 🤗 1 1 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Umarım 🌸 Yorumla
AşkDeğildeNe Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ksde nedense tanımak istediğim bir üyesin, bir gün oynicam🤨 0 6 Yorumla u lotus-patra +1 yıl İtirafa gel😀Oynayalım ama çok pis Yenerim haberin olsun Yorumla AşkDeğildeNe +1 yıl Gözümü daha yeni açtım ve rüyamda görmüş gibi yapıştırdım itirafı😁 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Umarım ayılınca pişman olmazsın 😂 Yorumla AşkDeğildeNe +1 yıl Olmalı mıyım😁 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Bir kahve iç kendine gel bence ☕ Yorumla AşkDeğildeNe +1 yıl Peki, öyle diyorsan... Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hani moderasyon yapacaktık sen okeye dördüncü arıyon 0 0 Yorumla
Extreme_ist Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Kaç yıllık discort cuyum senden duydum okey olduğunu 😅😅😅😇😇 0 3 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Ben istedim adminim beni kırmadı sağolsun 😀 Yorumla Extreme_ist +1 yıl Admine selam oyuna devam ozman Yorumla u lotus-patra +1 yıl Tabisi 😀 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl DC girmiyorum artık. Umarım bulursun birilerini🙏 1 0 Yorumla
PiCCa Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl DC uygulamasını bir süre kapattım umarım bulursun. 1 1 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Umarım 🌸 Yorumla
Yazey47 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 71% +1 yıl Uygulama yı yükledim ama sistem hata veriyor. 0 2 Yorumla u lotus-patra +1 yıl https://discord.com/invite/p458yaSPZkBirde buradan dene lütfen.Kontrol ettirdim linklerde bir sorun yok.Uygulamayı yeniden kur istersen Yorumla Yazey47 +1 yıl Oyuna girdim nihayet ama çok karışık görünüyor. Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ahahah valla online olarak gitmiyor okey 0 0 Yorumla
srwhiskey Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Vay be discord da okeyde mi varmış :d 0 0 Yorumla
metogngr1 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Davet geçersiz diyor bende 0 2 Yorumla u lotus-patra +1 yıl https://discord.com/invite/p458yaSPZkBir de buradan dene istersen.Linkte bir sorun yok kontrol ettirdim.Muhtemelen ya uygulama yüklü değil sende ya da senin wepte bir sorun var. Yorumla metogngr1 +1 yıl Pc geçince deniyim o zaman Yorumla
En İyi Cevaplar