15 - 2 öndeyken karşı takımdan gelen bazı chat mesajları son derece can sıkıcı olduğu için maçın 15 - 14 olmasına izin verdik. Son round'a kadar para harcamayıp sadece deagle oynayarak rakibi nasıl ciddiye almadığımızı göstererek fazlasıyla tilt ettik. Bütün rakip oyuncuları öldürmek için bile bomba kurmalarını bekleyip, hepsini öldürdükten sonra bombayı çözmedik. Ancak geldik 15 - 14'e... Son round içime bir korku geldi, ya kazanamazsak? Dünyanın sonu değildi ama rakibe bir ders vermek istedik. Neyse ki maçı kazandık da, içim soğudu ama o maç bana 1 ay yetecek gibi... Daha 1 ay girmem.
Peki canlar siz hiç kazanacağınız garantiyken yaptığınız hatalar sonucunda maç kaybettiniz mi?
Bir oyunu kazanmayı garantilediğinizi düşünürken, kaybettiğiniz oldu mu hiç?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır olmadı hiç
Oynadığım tek oyun net yokken dinozor. Bağlanınca püf.
Skorun kaç? :D
2 gün
2 gün ne ya dinozor oyunundaki skorunu sordum :D görüşünde görünce canım çekti 2000 puan yapıp bıraktım :D sarıyor he.
2000 mi? Iki kere gece oliyo sabaha çıkınca bağlantı geliyor. Gerisini bilmiyorum.
Evet :D direk tarayıcıda açamadım bi sitede açtım.
Benim hayatıma dinonun heyecanı yetiyo...
Peki:))
Saldırıda 12-0 geriden, savunmaya geçince 12-13 almıştık. Oyunu zirvede bıraktım
Seviyorum böyle comeback'leri be 😎
Anlatırken ben gerildim yemin ediyorum. Manyak msınız
Manyak olan bendim o maçta :D
Hocam böyle durumlarda maçta oyunbozan olup direk öldürüyorum ben. Hayatta böyle şansa bırakmam işi
Son rounda kadar bende sakindim :)) son round bi ufak titredim :D
evet oldu ve bu durum en üzücü en sinir bozucu durum benim için
olmazmı lol oynuyoruz dedim alırız ekip dedim kaybetik bilader
:D
39-12 den yenildim wild rift
Geçmiş olsun :)
Garanti her zaman iyi bir seçenek değildir
Coook oluyor