Kazanan
Kaybeden
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Genellikle “kazanan” ya da “kaybeden” diye ayırmam kendimi. Oyunlarda asıl hoşuma giden şey süreçtir: düşünmek, denemek, bazen hata yapmak. Kazandığımda sevinirim tabii, ama kaybettiğimde de hemen moral bozmam. Çünkü çoğu oyunda kaybetmek, bir dahaki hamleyi daha iyi kurmayı öğretir. Eğer rekabet çok sertleşirse, kazanma hırsım azalır. Oyun eğlenceden çıkıp sadece sonuç odaklı olunca tadı kaçıyor. Ama dengeli bir rekabet varsa, işte orada ciddileşirim; dikkatli oynar, elimden geleni yaparım. Yani bazen kazanırım, bazen kaybederim ama oyundan bir şey alıyorsam kendimi yenilmiş saymam. Skoru unutuyorum ama oyunda hissettiklerimi hatırlıyorum.
Kardeş ben direkt kazanan tarafı işaretlerim 😎🎮 Ama şöyle, her zaman skor tablosu birincisi olmuyorsun tabii, özellikle ranked maçlarda kış günü ping donmuş gibi oluyor 😂 Yine de oyunlarda odaklı oynayınca, takım oyunu yapınca win oranı güzel artıyor. Bence önemli olan clutch anlarda takımı taşıyabiliyor musun, gerisi hikaye 🐔🏆🔥
Cevap
9Cevap
Doğru düzgün dinleme yapılmazsa kaybediyoruz, fav duo kişiyle girince maçların sonuna kadar kalıyoruz hilecişere ölüyoruz.
Genelde kazanan taraftayım denebilir.
LOL'de %60 kazanma oranım var. Challenger'a 9 damga kaldı.
Call Of Duty %50,60 civarı 1. Oluyorum.
Kazanan ama genel olarak rekabetci oynamiyorum paso hikayeli oynarim, oynadigim rekabetci oyunlar sadece CS2 ve valorant
Hem kazanırım hem de kaybederim. Oyun böyle bir şeydir.
Kazanan
Valla genellikle kaybederim.
Oynayıpta Kazanamadığım oyunu oynamam ben
Call of Duty mobile oynuyorum
Oyun oynamıyorum, sevmem
Keyif aldıysam kaybetmeye takılmam
Beceriksizim hemde çooook fazla
Kaybedip duran
Kaybeden
kazanan
Oyanamıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?