Bazı oyunlar mesela Grand Theft Auto 5 gibi hem kapsamlı hikayesiyle hem de aksiyonuyla dolu görevleriyle hala bir sürü gamer tarafından satın alınan ve aşırı derecede çok sevilen bir oyundur. Bazı oyunlar ise sadece hikayesiyle bizi oyunun içine sürüklerken bazı oyunlar ise aksiyon dolu görevleriyle bizi maceradan maceraya sürükler. Sizin için hangisi önemli ve neden?
Oyun oynarken hangisi daha önemli: Oyundaki aksiyon mu yoksa oyunun hikayesi mi, neden?
Oyun ilk önce geçmiş olarak açısına bakarım sonra hikaye bakarım aksiyon macera dolu olması önemli ama Gta 5 nin hikayesi Grand Theft Auto San Andreas devam olarak görünüyor karakterleri ayrı zevkler sunuyor fakat artık duy sesimizi Grand Theft Auto 6 çıksın Mesala craysis sonra Far cry bu oyunlar da hikayesi var fakat söyledi iki oyun kadar sürükleyici aksiyon ve macera ben diğer oyunlarda göremedim
İkiside önemlidir oyunun hikayesi ve görevlerine göre bakılmalıdır mesela Call of Duty oyunun hikayesi savaş döneminde ki olaylar anlatılıyor ve oyunda yaşanan aksiyon enfes 🤌😌 özellikle şu sahne
He ikisi de olmalı, hikâyesi olmayan oyun beni sarmıyor. Aksiyon da olmalı yoksa zevk almam. Dizi mi izliyorum oyun mu oynuyorum belli olmuyor bu sefer