Bazı oyunların kendi müzikleri cidden daraltıyor insanı. Oyun oynarken farklı müzikler dinlemek daha güzel olabiliyor. Mesela Forza Horizon oynarken hızlı müzikler dinleyerek yarışı kazanmayı garantiliyorum. Oyun oynarken dinlediğiniz müzikler sizin oyununuzu nasıl etkiliyor?
Yabancı veya Türk rap veya Ahmet Kaya gibi müzikler dinlerim ortaya karışık dinliyorum yani az önce yayın yaptım 9 buçuktan beri oynuyorum kimse yayınıma gelmedi discord da ☹ gelseydin görürdün 😄
Türkçe yabancı farketmez (gerçi türkçe aşırı nadir oluyor)
Oyunların OST leri Tiktoktaki bazı mal şarkılar NCS serileri (NoCopyrightedSounds) Ayıptır söylemesi Allah'ın unuttuğu düz ritimli müzikler (bi bakıyorsun izlenmesi 1000mi ne ama sarıyooooo) Yayıncıların arka planda koyduğu her türlü müzik
Oyun oynamıyorum artık ama her müziği dinliyorum. Şu an TSM dinliyorum 10 dakika sonra metal müzik olabilir sonra pop sonra arabesk. Böyle hepsinden var menüde
Bazı müzikler var ne zaman dinlesem aklıma oyunu getiriyor. Çünkü her oyuna girdiğimde o şarkıyı dinlerim. Ama şu aralar oynadığım oyunun müzikleri, ses efektleri baya iyi. O yüzden extra bir şarkıya, müziğe ihtiyaç duymuyorum ☾
Mehter marşı 😂😂. Mount and blade de bazen çok hoş oluyor insanı gaza getiriyor😅. Onun dışında müzik açmam. Genelde zaten öyle hep içeriğinde müzik ile oynanan oyunlar oynamıyorum.