Gamer Oyun oynarken çay veya kahve tüketir misiniz? FiqHSHoT Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Oyun oynarken çay veya kahve tüketir misiniz 🤔Ben gündüzleri kahve akşamları çay tercih ederim 😄 Oyun oynarken çay veya kahve tüketir misiniz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
turuncuçiçek2002 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Pek çay içmem ama hergun türk kahvesi vazgeçilmezim☕ 1 0 Yorumla
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Kahve candır, çay aşktır. Ne yaparsam yapayım bunları sürekli tüketebilirim. :)) 1 0 Yorumla
JustCoordinator Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Ben genelde kuruyemiş tüketirim. Özellikle kaju. Her ay en az 5-6 kilo kaju alırım eve. 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Nadiren kahve çoğu zaman çay 0 0 Yorumla
XPhazonZero Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır tüketmem. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır dökülme ihtimali var 1 0 Yorumla
TheBatuş Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 80% +1 yıl Kola tercihim yaa 🤣 1 litreyi koyacaksın devamkee 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Sigara redbull tercih ederim 1 0 Yorumla
wildmoongirl Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl tüketirim. kafeine bağımlı bir yaşam formuyum ben. 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kahve arada 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Pek çay içmem ama hergun türk kahvesi vazgeçilmezim☕
Kahve candır, çay aşktır. Ne yaparsam yapayım bunları sürekli tüketebilirim. :))
Ben genelde kuruyemiş tüketirim. Özellikle kaju. Her ay en az 5-6 kilo kaju alırım eve.
Nadiren kahve çoğu zaman çay
Hayır tüketmem.
filtre kahve tüketiyorum
Hayır dökülme ihtimali var
oyun oynamam ama çay kahve oldukça.
Yok elim dolu olur cay kahve soğur
Genelde bira tüketiyorum
Kola tercihim yaa 🤣 1 litreyi koyacaksın devamkee
Tüketirim iyi gidiyor
Sigara redbull tercih ederim
Yok sadece oyuna odaklanıyorum
tüketirim. kafeine bağımlı bir yaşam formuyum ben.
Çay vazgeçilmezimdir.
demlik demlik içeriz demlik demlik
Kahve
Kahve iyi gidiyor
Hayır
Sigara sadece
Hayır tüketmem. Oyuna konsantre olamıyorum
Evet tüketirim.
Kahve arada
Evet sürekli
Tüketirim