sinirden çıldırıp, ağız dolusu küfür ederken inan hiç mi hiç güzel değilim.. mobile legends’ta 4,5k maçım var, global kasıyorduk bir ara arkadaşlarla, biri hariç hiçbiri kız olduğumu bilmiyordu bile, takımı taşıyanın 155 boyunda 45 kilo kızıl kafa bir kız olduğunu bilseler n’aparlar acaba. xddd hepsi çok kafa insanlardı ama ya, sosyal medya arkadaşlıklarına inanmıyorum ama oyunda bence insanın asıl yüzü meydana çıkıyor, hepsine güvenim tam aslan parçaları
@Llygm aynı angeladan bahsettiğimize emin miyizzzz, oyunda estes’ten sonra en yetenek istemeyen hero.. map takibin iyi olsun yeter fanny’i denemedim desem djdknf karşı fanny aldığı zaman franco ya da helcurt alır ve mahvedersinnn, şu anda banlanıyor zaten üst liglerde fanny&karina&franco&estes falan
insan sinir olmadan edemiyor cidden ay bu arada biri gamer’lıktan başka vasıfları yok demiş djkdkdmf bir tarafımla güldüm, diş hekimliği öğrencisiyimm hem okuyorum hem geziyorum hem de misss gibi oyunumu oynuyorummm kendi anca millete laf atsın burada niteliksiz insannnn @llygm kanka seninle görüşelim bir, sevdim seni pre olacağız hissediyorummmm
%80i oyundan çok poz kesme peşinde olduğu için olay bir yerden sonra katalog çekimine dönüyor zannımca, e zten bizim azmanların ağzının suyu her daim akar
eee baskasinin ne yaptigina niye karisiyosun ki herkes YouTube videosu çekemez sonucta o kazananlar da emek veriyorlar bi videoyu editlemek saatler alıyor onu yüklemesi bile saatler aliyo onu söylememe gerek yok zaten ama onlar sevildikleri icin para kazanıyorlar YouTube da oldukları icin degil