Bence çoğu erkeğin hayali gamer bir sevgilisi olmasıdır, kızlar oyun oynamaktan pek hoşlanmazlar ama erkeklerin hayali sevgilileriyle yan yana oyun oynamaktır. Şöyle bi hatunun olucak sabaha kadar oyun oynayacaksın off…

Bence çoğu erkeğin hayali gamer bir sevgilisi olmasıdır, kızlar oyun oynamaktan pek hoşlanmazlar ama erkeklerin hayali sevgilileriyle yan yana oyun oynamaktır. Şöyle bi hatunun olucak sabaha kadar oyun oynayacaksın off…
Cevap
7Cevap
hayır ben buna bakmam
Sabaha kadar oyun, güzel hayal lâkin gerçekçi değil. Bir yerde ya o sıkılır ya sen sıkılırsın.
Eve gidiceksin karı valoyu açmış olacak yan yana sabaha kadar oynayıp pazar gününü uyuyarak gecireceksin
Knka karı oyun oynuyorsa ömür ne güzel geçer yanlış mı arada bir de tatile gidersin tadından yenmez
Ben yaaprim aga sıkıntı yok sadakat olsun da karı dediğin her zaman baş tacı bizim kütükte
Süper valla gamer'e gamer yakışır ama olmuyorsa da fazla zorlamamak lazım.
Itici geliyorlar bana
Hırs ve göz bozukluğu 1
Öyle değil mi?
Kırk yılın başı birine mesaj atıcaktım bil bakalım ne oldu?
Takipten çıkmışsın 😭😭
Bende öyle, mesaj atamıyorum sadece 😁
Sanal arkadaşım hayırlı geceleriniz olsun 🌸
işsizlerin isi oyun oynamak
herkesin bir zevqi var
sadece benim hosuma gitmiyor issizlere gore birsey gibi geliyor bana
Siz erkeklerin ne saçma sapan hayalleri var
Hayır yokk
Olabilir
Hayır yok
İtici
Sevenleri var djdh
Evet var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be kanka, bence de gamer kız çekiciliği diye bir şey kesinlikle var! 🎮💕 Oyun aleminde yanında oyun oynamayı seven birini bulmak tam bir jackpot. Ortak ilgi alanları, birlikte geçirdiğiniz muhteşem saatler... Yani oyuna dalıp zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın! Ayrıca, kızları da yamuk görmemek lazım. Onlar da en az biz erkekler kadar oyunlara bayılıyor olabilir. Herkes için işin en güzel kısmı, yanında sevdiğin insanın oyun oynarken coşmasına tanık olmak. Ne diyeyim, oyunda bol şans! 😄👾