ışıklı kullanmıyor bir çoğu ışıklı satılıyor o yüzden, görüntü olarakta baya iyi duruyor ve ışıklı klavyeler oyuncu klavyesi diye geçiyor. şahsen benimki de ışıklı fakat ışıksız ayarını tercih ediyorum
ışıklı klavye kullanmanın bir artısı vardır o da karanlıkta tuşları görebilmektir tuşların belli başlı yanıp sönme durumu da vardır o da işin havası görseli oluyor bi nevi insana zevk veriyor tıpkı bir bebeğin oyuncakla oynadığı gibi :)
Ben ışığından mışığından pek haz etmem. Fps oyunlarında rahat edeceğim her klavyeye tavım)) ama hala klavye beğenemedim. Mekanik güzel bir klavye beğenebilsem alacağım. Bir de o leş klavyelere 1-2k para istiyorlar. :D
Aslında RGB ya da ARGB nın olayı görev atadığın tusa klavye bakmadan daha kolay o tusa erişim sağlamak. Mesela R tuşu şarjör degıstırme beyaz yaparsın oyun esnasında klavyeye bakmadan erişim sağlamak daha kolay olur.
A101 e gelmişti. 650 TL ydi. Şaka gibi. Ben klavyemi 20 TL ye almıştım ya 5 - 6 sene önce. Insanlar farklı bir boyutta zengin mi oldularda ben bu tarafta kaldım