Oynamaya doyamadığımız, sinirlensek bile oynamaya doyamadığımız oyunlar vardır. Çoğunlukla o oyunlarda geçirdiğimiz saatler uzar da uzar.. Mesela kendimden örnek vereyim en çok vaktimi harcadığım oyunlarda Gta 5, Forza Horizon 4 ve Counter Strike GO olmuş. Sizin en çok vaktinizi harcadığınız ve vaktinizin harcandığı üç oyun hangisi.
//Fotoğraf ekleyebilirsiniz :DBunlar benim en çok vaktimi harcadığım 3 oyun.
Vayy güzelmiş, hangi motoru kullanıyorsunuz, kaç senedir uğraşıyorsunuz, projeyi nasıl buldunuz yani şöyle şöyle bir oyun yapacam diye nasil buldunuz? Ben de oyun geliştirmeyi düşünüyorum ama şu anlık daha okul yüzünden C dili öğreniyorum ondan dolayı başka bı dile geçemedim ama aklımda oyun yapmak gibi bı düşünce var
Unity engine kodları yazmak içinde Visual Studio kullanıyorum , Unreal Engine (zaten kendi içinde bir kod alanı var biz onlara Blueprint diyoruz ama ayrı bir motor kullanıcam kod yazmak için diyorsan Visual Studionun Plugini var onu ekleyebiliyorsun Epic Gamesden, üç boyutlu tasarımlar içinde Blender 3D kullanıyorum.
Teşekkürler bilgilendirme için, peki dediğim gibi oyun fikrini nasıl buluyorsunuz? Ben düşünüyorum ama hiç aklıma gelmiyor şöyle bir oyun yapayım diye. Hikayeli oyun yapmak istiyorum ama dediğim gibi fikir yok. Ayrıca siz hangi tür bir oyun gelistiriyorsunuz
Anladimmm, zor dediğim gibi cidden eğer tek kişi uğraşıyor isen büyük bir oyun için. Tabi küçük play store da yayinlamalik oyun daha kolay. Tek kişi mi ugrasiyorsunuz bu arada yoksa bı grubunuz var mi
Bir grup kurmayı ya da katılmayı dusunuyor musunuz peki? Tek çalışmak istemiyor isek acaba nasıl birisi bulunur bu işle ilgilenecek olan yani. Bunun hakkında bi bilginiz var mı acaba 😇
Anladimmm, başınızı çok agrittim kusura bakmayın pek bu konuların iç yüzeyini bileyince merak ettim. Çok teşekkür ederim bilgiler için 😇😇. Umarım hayallerinize bir gün kavuşursunuz😇