AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kara taht vardı bir ara amaan ne oynardım ama artık sevdiğim bir oyun yok
MMORPG oyunu mu? Hiç sevmem, oynayacak çok güzel Single Player oyunlar varken neden o türü oyunları oynuyorsunuz anlamıyorum
Ben MMORPG falan bilmem grafikleri çok iyiydi joygame hatırlıyorum bir tek müzikleri olay örgüsü falan
MMORPG oyunları iyi değil hele grafikleri genel
olarak kesinlikle güzel değil
Çok iyiydi ya demek ki sen kaçırmışsın
Hayır ben MMORPG türü sevmem dandik kalitesiz oyunlar onlar, oyuna baktım hiç de iyi değil bence
"Sence"
Alakası yok sen oyundan anlamıyorsun çoğu türk oyuncuları gibi yani bir oyunda grafikler benim pek önemli değil oynanış çok daha önemli benim için ama MMORPG türü olarak oynanış bile pek iyi değil hatta hiç iyi değil diyebilirim eğenceli değil saçma sapan amaçsız hikayesiz ücretsiz oyunlar sadece
Sanane be birader 😂 sevdim oynadım
Ne büyüttün.
O zaman sen bana göre oyundan almayan boş beleş takılan birisin 😂
Ama oyunlardan anlayan biriyim dünyanın en iyi oyun şirketi olan Nintendo'unu inanılmaz oyunlar oynuyorum sıkıcı ücretsiz online oyunları değil
Ee banane bundan 😂
Nasıl bahane Nintendo en iyi oyun şirketidir bunu bilmen lazım
Banane banane ben oyun oynamayı bırakalı çok oldu 😃
Güzel hikayeli Single Player oyunları oynasan bırakmazsın ama tabi oyun oynamayı beceremiyorsan o ayrı
Boş zamanım yok benim kardeş senin kadar sen benim yerime de oyna
Kardeş mi? benden kaç yaş büyüksün de kardeş olduk lol ama bu sitede zaman geçirmeye vaktin var neyse
net league of legends
Harika beğenmedim oyun çünkü genel olarak online oyunları pek sevmem
Minecraft der kurşun atar kurşun yerim 😂😂
Kuşun mu? lol ne
Kurşun kurşun mdmdmd, Lol sevmem 😂 oynanır ama bana hitap etmiyor.
hayır LoL oyunu demedim, lol dedim ingilizce gülmek demek ama LoL bende sevmem online oyunlar ile aram yok
Oyun loldür ya o kdkdl yorumu yapınca farkettimde olsun dedim dkdkdl
Online daha sarıyor beni doğrusu npcler de ama son zamanlarda gerçekten gelişti artık single oyunlarda güzel. Hikaye tabanlı vs
bence online oyunları sarmıyor hikayeli Single Player oyunları çok daha iyi, online oyunları amaçsız hikaye yok bir şey yok
Ya şöyle rank vb kasmak sarıyor ve böyle arkadaşlarınla eğlenmek vs çok sarıyor yani en saçma sapan şeyler olabiliyor keyifli oluyor o da 😂 gta 5 te ne eğleniyoruz görsen kdkdld
Gta online eğenceli olabilir PS3 ve PS4 çok oynadım ancak hikayeli single player oyunlar kadar zevkli ve eğenceli değil olsa bile amaçsız eğence
Yani öyle kendim amaç yaratacaksın ya. Aşırı keyifli oluyor. Tanıdıklarla vs. Rp çevirmeler. Hepsi ayrı güzel
Tamam ama ben sürekli aynı oyunu oynamak istemem özellikle online oyunları sürekli oynamaz beni hemen sıkılabiliyor Single Player'daki oynanış ile aynı zevk ve eğlenceyi vermiyor bana o yüzden Single Player'yı tercih ediyorum
Farklı bir bakış açısı bu da ya sürekli aynı şey bayar zaten fakat minecraft mesela oyun içindeki modlarla keyifli oluyor sadece survival değilde dışına da çıkıyor ondan çok uzun ömürlü oldu birde yaratıcı bir oyun
Minecraft modlarla keyifli olabilir ama işte onlar modlar normal oyun değil yani Single Player oyunlarında olan şeyler bunlar
İşte öyle ya
Merak ettim senin ya
Neyi
Senin gizlisin
Hı anladım 😅😅
Evet lol
Hearts of Iron 4 ve Crusader King 3
sadece soru soruyosun. sen de fikrini söyle.
fikrimi söylediğim sorularım oluyor ama bunda söylemedim, dürüst olmak gerekirse bilmiyorum en çok saatim hangi oyunda harcadım Super Smash bros sanırım zaten resimin koydum soruya
resim çok şeker
resim çok mu şeker? what
Super Smash bros'un resmi.
Onu anladık da dövüş oyunu bu, bazı karakterleri öyle buldunu sanırım
baksana şu kocaman penguen gibi şey dövüşmekten çok mutlu. etrafa gülücükler saçıyor :D
Hoşuna gitmiş anlaşılan ama Nintendo'unu oyun serilerin oynamıyorsun Super Smash Bros. da Nintendo karakterleri ve diğer oyun serileri de var yani Nintendo'unu dövüş oyun
Counter strike :D
cm 03-04
Call of Duty Mobile.
Söylemem
Ask oyununda.
Aşk oyunu mu? lol