Arkadaşlar İlk sorum sistemim yüksek ayarda oynatır mı fps kaç olur sistemim şu şekilde
İ3 3240.
8 gb ddr3 1333 mhz.
Rx 550 2 gb 64 bit ekran kartı. (ekran kartları çok pahalı anca bunu bulabildim eskisi baya kötüdü)
250 gb ssd.
İkinci sorum malum dolar uçtu oyunu bırakın yurt dışı hiç bir ürünü temin etmekte zorlanır olduk
En uygun fiyatta online oynamamı sağlayacak orjinal tam sürümü nereden satın almam gerekiyor steam uçuyor başka yolu var mı yoksa steamden alcam bide güncellemede sorun olur mu başka yerden almak
İ3 3240.
8 gb ddr3 1333 mhz.
Rx 550 2 gb 64 bit ekran kartı. (ekran kartları çok pahalı anca bunu bulabildim eskisi baya kötüdü)
250 gb ssd.
İkinci sorum malum dolar uçtu oyunu bırakın yurt dışı hiç bir ürünü temin etmekte zorlanır olduk
En uygun fiyatta online oynamamı sağlayacak orjinal tam sürümü nereden satın almam gerekiyor steam uçuyor başka yolu var mı yoksa steamden alcam bide güncellemede sorun olur mu başka yerden almak
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
rahat oynarsın bu sistemle bf hardline ı kaç para veriyorsun ama onuda söyle bu sisteme 2 binden fazla vermek fazla olur gibi geliyor ama son 6 aydır piyasaya bakmıyorum fiyatlardan tam haberim yok
çok oldu alalı ya ekran kartıda 700 e almıştım pc bedavaya gelmişti bi akrabadan bf 1 ne yapar sence bu sistem online da
tam fps veremem ama 40 ın altına düşmez bence 30 altına zaten inmez rahat oynarsın tahminimce 50 civarı fps verir termal macunu vs si düzgünse
durmaplay den almanı öneririm sisteme gelecek olursak ayarları düşürerek oynayacağını düşünüyorum
online oynayabilir ve güncellemelerde güncelleyebilir deme durmaplay
ben bf1 bf5 ve bf4 aldım buradan güvenilir online oynayabilirsin evet
hiç alım yapmadım böyle şeylerde bu dediğin siteden mi indiriyorsun oyunuda çok saolasın valla
satın aldıktan sonra en geç 5 dakika içinde bir kod gelecek o kodu origine gireceksin zaten kod gelince orada nasıl aktif edebileceğini gösteren bir yazı oluyor kodu girdikten sonra oyun hesabına yüklenecek ve sonra indirmeye baslayabilirsin bu kadar rica ederim
senide uğraştırdım Allah razı olsun. Başka pc ye yine ürünümü indirebiliyorum değil mi olduda pc değiştim gibi mesela son sorumda buydu
yok estağfurullah yardımcı olabildiysem ne mutlu bana evet hesabının şifresini unutmadıgın sürece istediğin sistemde indirir oynarsın oyunu sadece aynı anda bir kişi daha hesaba girip oynayamaz ama istediğin yere indirip oynayabilirsin
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!