Gamer Ramazan geliyor, oyunda tek yemek orucu bozar mı? Triggerr Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Malum ramazan yaklaşıyor, oyunlarda tek yemek orucu bozar mı?Hırr Ramazan geliyor, oyunda tek yemek orucu bozar mı? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Hayır bozmaz 0 0 Yorumla
вιтєχєи Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Sahurda veya iftar vakti yersen sıkıntı yok ahdbksdhsjs 1 2 Yorumla Triggerr +1 yıl Peki sahur sonrası iftar arası tek yersek lkşdfas Yorumla вιтєχєи +1 yıl Mahşer günü burnundan çıkarırlar evladım ajshsksjs Yorumla
FiqHSHoT Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Tek atmak orucu bozuyorsa ben oruçluyken ne yapmam gerek o zaman her önüme gelene acımam da bazen çatıdan geçerken sniplere acıyorum ama 🤷♂️😄 1 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Niyetin önemli.Eğer karnını doyurmak için yiyorsan bozulur.🤪🤪🤪 2 4 Yorumla Triggerr +1 yıl Detayı oku şlkfads yemek yemeyi sormadım tek yemeyi sordum fşlkas Yorumla u lotus-patra +1 yıl Ben de dalga geçtim sen de benim görüşümü iyi oku. 🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪 Yorumla Triggerr +1 yıl Iyy emoji atıyor engel bb fadsfds Yorumla u lotus-patra +1 yıl 😂😂😂😂😂🤪🤪🤪🤪🤪 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Bozmaz kardeşim. O tekten sonra kan kusarsan bozulur mümin kardeşim 1 0 Yorumla
arvess Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Bu nasıl bir kafa la bende ciddi ciddi okuyorum 😂😂 1 2 Yorumla Triggerr +1 yıl sıkıldım ya :D Yorumla arvess +1 yıl Kolayı var kardeş abdest alıp namaz kıl bak sabah namazı vakti geçmeden rahatlan Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Senin değil ama sana tek atanın orucu bozulur. dd 1 1 Yorumla Triggerr +1 yıl bencede :d Yorumla
ÇekirdekvsFilm Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Sakin ol ragnar...Av olmak ister misin?Warwick 0 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bozmaz 😅😅 0 0 Yorumla
XPhazonZero Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. İftar vakti yersin 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Nihat hocama sormali 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır bozmaz
Sahurda veya iftar vakti yersen sıkıntı yok ahdbksdhsjs
Peki sahur sonrası iftar arası tek yersek lkşdfas
Mahşer günü burnundan çıkarırlar evladım ajshsksjs
Tek atmak orucu bozuyorsa ben oruçluyken ne yapmam gerek o zaman her önüme gelene acımam da bazen çatıdan geçerken sniplere acıyorum ama 🤷♂️😄
Niyetin önemli.
Eğer karnını doyurmak için yiyorsan bozulur.
🤪🤪🤪
Detayı oku şlkfads yemek yemeyi sormadım tek yemeyi sordum fşlkas
Ben de dalga geçtim sen de benim görüşümü iyi oku.
🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪
Iyy emoji atıyor engel bb fadsfds
😂😂😂😂😂
🤪🤪🤪🤪🤪
Bozmaz kardeşim. O tekten sonra kan kusarsan bozulur mümin kardeşim
Bu nasıl bir kafa la bende ciddi ciddi okuyorum 😂😂
sıkıldım ya :D
Kolayı var kardeş abdest alıp namaz kıl bak sabah namazı vakti geçmeden rahatlan
Senin değil ama sana tek atanın orucu bozulur. dd
bencede :d
kimden yediğine göre değişir. d
Sakin ol ragnar...
Av olmak ister misin?
Warwick
Bozmaz 😅😅
İftar vakti yersin
Hdjflh Olabilir.
Muahaha bozulmaz sanırım :D
bozar kanka
yemeyeceksin..