Hazır benim 🥰tencerede tavuk patates, bulgur pilavı ayran, salata 🥗
Şimdiden hayırlı bayramlar dilerim arkadaşlar cümleten şeker tadında 🥰
Hazır benim 🥰tencerede tavuk patates, bulgur pilavı ayran, salata 🥗
Şimdiden hayırlı bayramlar dilerim arkadaşlar cümleten şeker tadında 🥰
Afiyet olsun abla :) benim son menüm hazır değil sanırım yine tavuk sebze yemekleri gibi şeyler yerim ya da makarna olabilir belki de çünkü ne varsa onu yiyorum genelde pek yemek seçmiyorum. zaten kimse olmuyor akşam bende çok açsam donmuş pizza patates kızartması ya da börek gibi şeyleri yerim bazen de sadece salata yerim geçiştirmek için bazen de gece yemek yiyorum sadece. ama bu ramazan aynı zaten çok hızlı geçti bence herkes için. şimdiden kim oruç tuttuysa umarım kabul olur. ve bir sonra ki ramazan ayını da sevdikleri yanlarındayken geçirirler umarım ve hayırlı bayramlar dilerim herkese şimdiden.
Teşekkür ederim kuzucum ama pek sağlıklı beslenmeyorsun dikkat et
Cevap
13Cevap
Şİmdiden allah kabul etsin. Bir ramazan daha geçiyor.
Yeşil mercimekli erişteli çorba, lahana sarması, peynirli ve patatesli börek, cacık ve hurmalı ıslak brownie tatlısı var bizde
İyi bayramlar şimdiden.. karadeniz pidesi yaptırdık arkadaşlarla onu yedik 😬
Afiyet olsun abla 😊 bizim menü de enginar, ıspanak, makarna, yaprak sarma ve yoğurt vardı 😋
Fırında balık hazırladım
En uyduruktan yemeği bugün yaptım nohut dürümü.. çünkü birkacgunluk bayramlık yemek ile uğraşinca akşama pert Oldum;)
Ellerine sağlık evdekileri tatile yolladım Arkadaşımın yerinde bekliyorum. Bugün dışarda yiyecem
Makul olan çok az erzakla orucu açmak sofrayı doldurup hücum pozisyonunda beklemek saldırmak yanlış eskiden tek hurma tanesiyle oruç açılırmış az erzakla açmak ayrı sevap.
Sağolun tskler sizede hayırlı akşamlar.. ben marketten geldim annem hazırlıyor
Sucuklu yumurta düşünüyorum :d
Teşekkür ederim size de
He hazırlıyor buyur gel bebem
ben kahvaltı yapacağım iftara.
teşekkürler.
Ramazan boyunca 2 kere iftar vaktinde yedim esmer
Bilmem hazırdır heralde. Benim için sorun değil
Menü güzelmiş, size de iyi bayramlar
En İyi Cevap