Umarım hepiniz iyisinizdir. Arabaları seven ben her türlü araba yarışı oyunlarını oynayabilirim ama ben daha çok gezmeli ve sakin oyunları sevdigimden (özellikle araba varsa oyunda) Forza Horizon serisini daha çok tercih ediyorum ve oynuyorum. Maceralı olarak ise Need For Speed diyorum. Peki sizin sevdiginiz araba yarışı oyunu var mı? Varsa neden seviyorsunuz ve sevdiğiniz bir araba markası var mı?
Ben cevabımi yukarida vermistim oyun ismi olarak ama marka olarak benim icin ozellikle Toyota aşktır. Çocukluğumdan beri hep babama bile derim " ileride Toyota bir arabam olacak " diye.. 😅 Hala aynı fikirdeyim..
En sevdiğim olarak bilgisayar oyunlarından NFS2 ve Cars pixar severim eskiden oynardım daha doğrusu, NFS2 de en sevdiğim yarış görevleri drift yarışlarıydı Cars pixar da ise normal şimşek meqquin yarış arenasın da 😄
Mobil olarak sevdiğim oyunlar Hızlı ve öfkeli hız tutkusu diye bir oyun vardı ama kalktı ☹ bir de Racing Rivals ikisini çok severdim ve Asphalt 8 Airbone bu oyun hala ayakta yaşıyor yani 😄
PlayStation da sadece Blur oyunu abimle eskiden PS kafeye gidip oynardım 😇
Need For Speed serisinin yerini hiçbir şey tutamaz benim için. Belki de ilk oynadığım yarış oyunu olması sebebiyle öyle geliyor bilmiyorum ama objektif olarak baktığımızda son yıllarda seri ufak çaplı bir düşüş yaşasa da adı yeter diyorum.
Bence serinin en büyük eksiği aradan yıllar geçmesine rağmen hala aynı mantıkla devam etmesi. Rakibi Forza Horizon serisi gibi her sene yenilikler yapması lazım. Mesela ufak çaplı açık Dünya oyununa dönmeli artık Need For Speed.
Need For Speed Most Wanted benim için en iyisidir. Sürekli hikayesiyle, polislerden kaçıp puan toplaması ve 15'lik listeyi geride bırakma vs derken kaliteli bulduğum güzel bir oyundur kendisi. Arkada da müzik açıp oynarım, daha doğrusu oynardım. Artık oynamıyorum.
need for speed most wanted blacklist 2005 oyununu çok seviyorum araba yarışı olarak eski bir oyun ama oyun mekanikleri araba kontrolü çok güzel en sevdiğim araba lamborghini gallardo