Battlefield serisine pek alışamadığım için pek oynamıyorum ama sevdim oyunu. Sizlerden oynayanlar kesin vardır. Sevdiğiniz belirli bir karakter var mı? Beğendiğiniz bir görevi yazar mısınız? Oyunu oynamayanlara önerir misiniz ve Battlefield serisinden önereceğiniz bir oyun var mı? Varsa hangisi?
Battlefield serisinden en sevdiğiniz oyunu, nedenini ve hangi görevi sevdiğinizi yazar mısınız?
BF Bad Company 2, BF 4, BF 1 ve BF 5 oynadım, bana göre en iyi BF oyunu BF 1. Bad Company 2 de güzel ancak biraz eskide kaldı. BF 5'de görevler çok zor, ilk kısımdaki uçağı indirmek imkansız denecek kadar zor. BF 4 çok ilgimi çekmedi, sıradan gelmişti. Ancak BF 1 hepsinden farklı. Oyunun başlangıcında Osmanlı ordusu karşısında hiç şansın olmuyor, mermin bitiyor. Kaçacak yer arıyorsun, bulamıyorsun. Çaresizliği sonuna kadar yaşatıyor, ayrıca her bölümün kendine ait bir hikayesi var.
Bir kısım vardı başımızın üzerinden uçaklar geçiyordu, bizi vurmaya çalışıyorlardı, biz de savaş pilotu bir karakteri kontrol ediyorduk. O bölümü çok sevmiştim, sinematiğini film izler gibi izlemiştim. Hangi bölüm olduğunu hatırlayamadım ama sona yakındı diye hatırlıyorum.
1 efsane bence. Geçen tekrar yükledim, arkadaş mekaniklerine kadar her şeyi kalite ya. Tarih kokuyor buram buram. 3'ün de yeri ayrı. Hatta 4'e göre mekaniklerini daha çok beğenirim. 2042 benim için 4'ün remake hali. Fanboylara satsak yeter kafasıyla yapılmış. Bad Company vs onları oynamadım.
Battlefield 1'i severim, o da hikayesinden ötürü. Bağlı olduğum bir karakter yok COD serisindeki gibi ama, Osmanlı'nın Arabistan topraklarından atıldığı bölümler güzeldi, oynarken baya bir keyif aldım. Güzel işlemişler o bölümleri.
Hiçbirinin hikayesini doğru düzgün hatırlamıyorum ama beni en çok etkileyen BF3 olmuştu. Bad Company serisi de fena olmamakla beraber beni nedense o kadar etkilememiş.
Bf4 sevmiştim. Bf Hardline oyununu nerden baksan 3 kere bitirdim. Amaaa Bf5'i oynadığım ana lanet ediyorum. Böyle lanet oyun olmaz. Oyunu yarıda bırakıp sildim.