Beyler soru gayet açık, oynadığınız en iyi savaş oyunları hangileri? Aksiyonu hiç eksik olmayan, grafikleri falan güzel bir oyun lazım bana.

Beyler soru gayet açık, oynadığınız en iyi savaş oyunları hangileri? Aksiyonu hiç eksik olmayan, grafikleri falan güzel bir oyun lazım bana.

Ooo saymakla bitmez ki! :D Savaş oyunlarının başına bir oturdum mu saatlerce kalkmam. Bu nedenle en iyi savaş oyunlarını öğrenmek için doğru adrestesin. :D

2019'da oyun severlerle buluşan Call of Duty: Modern Warfare, genel olarak bir nişancı oyunu. Oyun içerisinde geliştirilen senaryolarda oynamak yanında çok oyunculu modlar da bulunuyor. Böylece arkadaşlarla birlikte güzel vakit geçirebiliyorsun.

Arma 3, 2013 yılında piyasaya sunulmasına rağmen hâlâ, oyuncular arasında, popülerliğini koruyor. Temel olarak askeri simülasyon ve taktik nişancı tarzındaki oyunda heyecan ve aksiyon bir an olsun durmuyor.

İşte benim en çok sevdiğim çok oyunculu savaş oyunu! World of Tanks, Wargaming tarafından 2010 yılında yayınlanan bir tank savaşı oyunu. Çok oyunculu olarak online oynanan oyun tamamen ücretsiz sunuluyor. Ancak oyun içi satın alımlar da mevcut.

2018'de Windows için yayınlanan oyunun konsollara ulaşması 2021 yılını buldu. Teknik sorunlarla boğuşan oyunun bir süre sonra da optimizasyon sorunlarıyla çok başı ağrıdı ancak buna rağmen oyuncular tarafından beğenilen çok oyunculu, taktiksel nişancı oyunu oldu.

2021 yılında oyuncularla buluşan Chivalry 2, orta çağda geçen bir savaş ve strateji oyunu. Oyunda, hikaye tabanlı bir senaryo yanında çok oyunculu modlar da bulunuyor. Savaş çekiçleri, gürzleri, uzun kılıçları, savaş baltaları, oklar ve yayların oyun zevki bir harika!

Son önerim ise efsanelerden biri olan Battlefield 1! 1. Dünya Savaşı'nı konu alan Battlefield 1, 2016 yılında Electronic Arts tarafından piyasaya sürülmüş. Oyunda yer alan makineli silahlar ve yakın dövüş silahları tamamen 1. Dünya Savaşı silahlarıdır. Ayrıca araç olarak da, yine dönemin araçlarından atlar, gemiler ve orta gelişmiş tanklar, uçaklar bulunuyor.
Birbirinden güzel en iyi savaş oyunlarını senin için sıraladım. 😇 Bu oyunlar o kadar tutuldu ki hepsi seri oyunlar oldu. Savaş oyunu tercih edecekken mutlaka bunlardan birini değerlendirmelisin. :) İyi oyunlar!
Call Of Duty Black Ops II iyi... Ama denemedim hiç çok zora benziyor...
Half Life eh işte...
Counter Strike oynamışlığım var iyi vururum...
Komiksiniz ha?
Savaş oyunundan ziyade Ps 2 çıkmadn önce ps 1 de zombiş oyunu vardı, o iyiydi, sonrasında God of iyyidi.
COD2 (Bu bambaşka bir tat nostalji
COD4: Modern Warfare -Çağının lideri hala aynı grafik motoruyla COD serisi yardırıyor bir efsane-
Modern Warfare 2
Modern Warfare 3
Black Ops II çok incelemelerini videolarını izledim mükemmel gözüküyor. Bilgisayarda single oynadım ama online oynamadım merak ediyorum.
Killzone 3 seslendirmesi bir harika Single Player için tercih edilebilir.
*** LOTR The Battle for Middle Earth *** ((Efsane))
Age of Empires III
Age of Empires II
Age of Empires conquerors
Age of Empires I
Eskiden bir de Red Alert 2 vardı küçükken şu an yüzüne bakmam ama saatlerimi almıştır.
call off duty serisini oynamadıysan 4-5-6-7. serisini tavsiye edebilirim 8 ide çıktı sanırım fakat henüz oynamadım
tom clancy s ghost recon future soldier 2012 yapımı güzel oyun call off dutydeki bazı eksikliklerin tamamlanmış hali gibi oynamıştım.
grafikler günümüzden düşük olabilir oyun güzel olsun dersen gears of war'ı tek geçerim aradığım her şey o oyunda, silahların tutukluk yapabilmesi adamının yorulabilmesi heyecan stres zorluk vesaire :D
Cevap
65Cevap
Call Of Duty 2 devrim niteliğinde bir yapıttır benim için. Hem oynanış hem grafik olarak çok iyi hatıralar bırakmıştır oyuncularda.
En sevdiğim savaş oyunları hem online hem hikaye olarak:
Çok oyun var, hepsi gelip geçici. Benim için tek kalıcı oyun Counter Strike. Bu oyun çok yönlüdür bir çok modda oynanabiliyorum. Tabi benim en zevk aldığım şekli profesyonel manada oynamak. 5`e 5 takım oyunları gibi. Taktik, zeka, refleks, sezgi.. Herşeyi barındırır.. Dünya`dan soyutlanırım adeta...
O bir efsane...
Battlefield 2
Tam stres atmalık.Zorunlu kariyer yok.Hem single, hemde multiplayer da gayet başarılı...
2005 yapımı süper bir oyun ve diyaloglarıyla gerçekten çok komik :)
Örn: Ahdeverül ahdesez münevveriyye :D
Empire Total War
BF 3
CoD MW 3
Mount Blade Warband
Crysis 3
Assassins Creed III
The Elder Scrolls V Skyrim
Prototype 2
En sevdiğin demişsin bir sınır koymadığın için en çok oynadıkları mı ekledim bu arada genelde Fifa 13 oynarım, zamanın da pesciydim ama 13 gelince Fifa açık ara önde.
moruk savaş oyununu biraz açarmsıın güncelleme ile :) ilerlemeli mi yoksa strateji mi ?
strateji starcraf 2
ilerlemeli Alien vs predator 2010 15 gb lik bi oyun sağlam pc ister cok fenadır görüntüleri :)
starcraftında görüntüleri cok iyidir.
nline: Knight Online, Crysis
Offline: Command of Conquer Generals, Stronghold Crusader ve Mount Blade Warband.
C.O.C.G ve S.C bina kur ordu yap saldır. Ama M.B.W Fetih 1453'ün benzerisini yaşatır sana. Tabi mancınık ve toplar yok.
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat
Gerisi yalan dolan.
Nerede modası geçmiş oyun var hepsini yazmışsınız be :) yeni birşeyler bulma umuduyla bakmıştım oysa ki
straji oyunlaridaa iyi mesala MEDIVAL TOTAL WAR falan ...
Call of Duty 1 numara sonra öteki savas oyunlarr ! ama crysis sevmiyomm
mm bende bitirmedim
ama call of duty nin hepsini oynadimm hepsini !
sonra farcry 1,2,3
medal of honor warfighter oynamadim daha
ghost recon future soldiers oynadim
Assasine Relavasion dan oynamaya basladim iste III. de oynadim
medal of honor warfighter satinmi aldin yoksa downloadmu yapdin ?
bende oyniycaktimdaa torrentden indirdiysen bana bi multi languages packli oyunun linkini atsana diycektim
Beyler dedin ama, erkek ismiyle oynuyorum ben de. Mahmutabiy diye bi nick aldım, uçuyorum.
kızım senin yorumlar beni koparıyor :D
yirim <3
Multiplayer Battlefield Serisi
Single Call of Duty Modern Warfare serisi
Call Of Duty 1-2-5
Stratejiye giriyor ama Rome Total War ve total war serileri.
Call of Duty 2'nin verdiği tadı bugüne dek hiçbir oyun vermedi.
biri de çıkıp dememiş ki Medal of Honor
Call of Duty den iyidir aga.
Özellikle 2010 u oynamadan geçme derim
Hidden of dengerous 2 ... 4 askeri ayrı ayrı yönetip, konutlar ile yönlendirebiliyorsun...
Warrock online oynadım 7 8 sene pc oyun oynanmayacak hale geldi..
yeni pc almıyorum eve artık parayı harvurup harman savurma zamanı değil malesef...
call of duty serisini bence arsiv yap. ayrica battlefield 3 de iyidir.
COD serileri ve Battlefield 3 gerçekten çok iyi. Ama bunlar artık klasikleşti diyorsan Farcry 3 kesinlikle tavsiye ederim. Her şey müthiş...
battlefield benim hoşuma gitti denemediyse bence güzel denemeni tavsiye ederim.
The Lord Of The Rings ;) Savaş stratejı ustune tanımam heycanlı aksıyonlu efeklerı kalıtesı 10 numara
Ben eskileri yasiyorum :) age of empires 2 strateji-savas , cod 2 multi.
Cod 2 oynayan varmi-ydi aranizda. Tht ve ottoman clanlari vqrdi.
LOL
Dota
eğer online olmasın diyorsan ;
GTA serisi
Mafia 2
Crysis 2/3
Shin Sangokumusou5 ve 6
Call of Duty serileri son seriler.
savaş oyunu değil ama God of War 1-2-3 mükemmel tavsiye ederim
vay anasını. burası player girl kaynıyormuş.
hastasıyız . joystickle çıkmışım ben o_O
Uuu. O oyun harbiden hastalık yapıyor. Neredeyse bu oyunun başında günümü geçirip, yetmeyip gecemi de kullandığımı biliyorum :) Bu arada Licivervisne; Kiefer Sutherland hayranısın sanırım öyle mi? 24 dizisi, izlemekten asla sıkılmadığım tek diziydi.. Ordaki Jack Bauer karakteri zaten ayrı bir bomba :) Kuralları, değerleri olan şerefli bir adam. Hayran olmamak mümkün değil..
aynen insan bi kere oynadı mı kaptırıyor kendini :) konuda çok sağlam aslında kratosun teni neden beyaz öğrendiğimde of be oyuna bak demiştim :) ayrıca evet kiefer sutherland hayranı bi insanım o dizideki rolude çok iyi taşımış :) harika :)
yeni oynamaya başladığı bi dizi var touch biraz duygusal ama o var diye izlenir :)
Kesinlikle :) Her şeyiyle 10 numara bir oyun bence :) Ben o oyunda gözüme çarpan hiç bir kusur görmedim o derece :) Yani oynadığım en iyi ilerlemeli tarzda oyun desem yeri..
Kiefer Sutherland`e gelince, 24 ü izleyipte ona hayran olmamak mümkün değil yaa :) 1. sezonunun başlarında biraz garipsemiştim tipini ama sonra dedim ki başkası oynasa kesinlikle tutmazdı dedim o derece :) Hem roldeki karakteri güzel hemde rolünü taşıması. :)
Onun çok filmi de var :) imdb`den Kiefer Sutherland`in sayfasına bakarsan görürsün bir sürü filmi var :) 24`ün bir yerde tanıtımını okumuştum. Bir amerikan askerinin efsaneleştirildiği dizi diye :) Aynende öyle olmuş :) 1. sezonun son bölümün hatırlıyor musun? Ölüme giderken karısının hamile olduğunu öğreniyor falan.. 2. sezonda da ölüme gidiyordu yani nükleer bombayı uzakta patlatmak için uçakla çöle gidiyordu o sırada kızıyla konuşmadı :) Onlar çok içime donumuştur :))
o adamın bütün filmlerini izledim ben küçük rollerde oynadığı filmleri bile :) onun yeri başkadır her rolü de tasır :) dark city deki o ezik doktordan tut mirrorsdaki rolüne kadar hepsi mükemmel :) ayrıca god of war dan sonra prince of persia yı da çok severim son oynadığım oyunu the forgottten sands çok iyiydi hiç oynadın mı bilmiyorum :)
Aynı şey düşünüyorum. Yani izlenesi bir tipi var Kiefer`ın. Amaaa genede başrolünde oynayıpta 8 küsür imdb puanı alan yani çok sağlam filmi yok yanlış hatırlamıyorsam dimi? imdb puanı çokta önemli değil de yani çok sağlam film abi yaaa.. diye tepki verilcek bir filmi yok.. Bu üzüldüğüm bir nokta :)
Hayır onu oynamadım, yani oyun oynamayı bırakalı bir kaç yıl oldu :) En sonra ps2`mde oynuyordum işte ondan sonra oyunlara olan tutkum azaldı biraz :) Arada online cs oynar akar çıkarım o yani :)))
mirrorsu izle o zaman o filmde başrol oynuyo ve sağlam bi film :) ben hatırlıyorum ps 1 ilk çıktığında 7 yasındaydım babam almıştı yanında da bi oyun getirdi crash bandicoot diye herkes bilmez genelde de çocuk oyunu diye geçer ama herkesin harcı bi oyun değil çok eğlenceli ve zor bi oyun:) onu oynadım ben mariodan ve kaset oyunlardan sonra :) crashdan sonra koptum gitti her oyunu oynar oldum güzel olan :D
Mirrors`u izledim zaten. İlahi sen o kadarda değil :) Ya nasıl desem daha sağlam böyle daha oturaklı tarzda bir film dedim. Mesela "Gladiator" gibi "prestige" gibi "v for vendetta" gibi "esaretin bedeli" gibi "the papillon" gibi "tanrıyı oynayanlar" gibi "pearl harbor" gibi "cesur yürek" gibi daha bir sürü film sayabilirim :) Bu tarz bir eseri yok o bakımdan eksiklik var üzücü yani :) Valla bi kız olmana rağmen bu kadar oyun hastası olmana şaşıyorum :)
ben babamla oynardım hep :) ya o adamı çok sevdiğimden filmin kalitesi 2. planda kalıyo :D
Babanla mı uuuu :D Ya bilmiyorum çevremde senin gibi kızlar yok :) O yüzden ilginç geliyorsun ama düşünüyorum mesela eşim olacak kişi böyle biri olsa ne kadar eğlenceli olurdu :D Evet evet film kalitesini 2. plana atmandan anladım durumu zaten :D Ama 1. kalite filmleri izlemeyi ihmal etme bence. Çünkü onlar olmadan hayat düşünemiyorum ben :))
Bu arada sen bitek bu adamı mı seviyorsun? Yok mu başka hayranlık duyduğun biri? :)
olmaz mı yaa nicolas cage e bitiyorum o adamın butun filmleri bi harikaaaa :D seninle saatlerce oyun film ve hayran listemi tartışabilirim :D film arşivim çok geniştir tek bu adamın filmleri değil :) aşk filmi sevmem pek :) onun dısında her filmi izlerim:) hele korku filmlerine bayılırım korkmam da zevk alıyorum izlerken :D
Nicolas Cage aa evet o da iyidir :) Peki ya Jason Statham? Onuda es geçmemek lazım diye düşünüyorum :) Aşk filmi diyince 3 film aklıma geliyor sadece. "Not Defteri" , "Not:Seni Seviyorum" ve "Soğuk Dağ" budur yani :) Ama bitane daha güzel var sanırım indirmiştim daha izlemek nasip olmadı :) Korku filmi konusunda bende korkmuyorum neden bilmiyorum ama cidden korkuyorum yani korku filmlerinden. Acaba sorun bende mi diye düşünüyordum ki seni görene kadar :D
yalnız değilsin :D not:seni seviyorum annemin isteğiyle izlediğim bi filmdi ve güzeldi gerçekten :)
senin hatrına izleriz artık :D
yorum yapmadan durabilir miyim sence ben :D
duramam seni bulur yorum yaparım yani :D
buluruz ya ne var :D
içimde kalır artık hıh mutlu musun :D
sandır :D
Hause denk geldikçe izlediğim bi dizi ama çok severim :) asıl her hafta takip ettiğim dizi supernatural :) bilemedin :D
Ahahah :D Ben senin deliliğinden yola çıkarak bu yorumu yaptım sadece :D Profiline baktığım ilk an, Supernatural yanını görmüştüm :D Ayrıca ben aynı anda 4-5 dizi takip edip izliyorum, yani o dizileri izliyorsun galiba demem, Supernatural`ı izlemediğini kastettiğim anlamına gelmez :D Bildiğimi sen bilemedin asıl hıh :P :D
oha lan iki dakikada harcadı beni adama baaak :D :D american horror story i izliyorum ben bir de touch malum benim adam oynuyor hani :D
yalnız sorunun sahibi bizi siteye girdikçe sevgiyle anıyordur bu yorumları gördükten sonra :D adamın sayfasını şey ettik :D
2 dakika sürmedi 1 dakika 24 saniyede hallettim :P Ahah :DD Malum benim adam dedi ya :D Oy oyy.. Kiefer seni görse oyunculuğu falan bırakır heralde ahah :D
Ha evet o durum benimde aklıma sık sık geliyor :D Arada bir kulağım çınlıyor bir kaç saat sürüyor. Heralde o sevgiyle anınca öyle oluyor :D
kesin sevgiyle anıyor kesin :D kiefer niye bırakacak oyunculuğu beni görünce ya ben o kadar vahim bir insan mıyım :D
bu arada Jason Statham bu adamın da filmleri çok iyi safe i izlemiştim en son :) sevilmeyecek gibi değil. Anthony Hopkins var bir de ne kadar yaşlı olursa olsun bu adama aşık olduğumu falan düşünüyorum bazen :D hele o hannibal zamanları amma adammış bee :) bir insan rolünü bu kadar iyi taşırr :) ayinde de beni benden almıştı izledin mi hiç :)
Tabikiiii.. O sevgi sözcüklerini çınlamaların arkasında hissedebiliyorum :D
Vah vahh sen daha durumunun vahametini anlamış değilsin di mi? En iyi ihtimalle oyunculuğu bırakır diyorum anla o derece :P Ahah :D
Bu arada soru "BEYLER en sevdiğiniz" diye başlıyor ya hani, sana her cevap yazışımda gülesim geliyor bu yüzden ahah :D
ben köşede ağlayıp geliyorum hemen. az bekle
Sen Jason Statham`ı yeni keşfediyorsun galiba? :D Filmlerinin hepsi çok sağlamdır. Ama bir filmi var izlemedim bile çok saçma ve iğrenç. Kalitesine hiç yakışmıyor. Nasıl öyle bir filmde oynamış anlamadım doğrusu. Taşıyıcı serisi de oldukça sağlamdır bu adamın. :) Crank serisi de öyle :D Çok filmi var ya 1 i hariç hepsi güzel filmler :)
Anthony Hopkins e aşık olduğunu mu düşünüyorsun? Yok artık Lebron Jameeesssss! Bir dakikal lavobaya gidicem yediklerim fazla geldi birden :P
ayı :D :D taşıyıcı serisini izledim ben de onun dışında pek izlemedim o adamın filmlerini :) hem ne var ya anthony hopkins adam büyük oyuncu :)
değişik bi insanım ben ihtiyar deme :D
tamam senden yanık kokusu gelmeye başladı bence sus :D kafandan duman ç.ıkıyor :D
benim geleceğimi senin gibiler baltalıyor nalet olsun :D
heyet değil :D ihtiyar beğenme gibi bir fantezim de yok :D sadece anthony hopkins le alakalı bir vaziyet bu anlatabildim mi?
ciddiye almadım ciddiyetimden kork istedim ama yemedi :D
vallahi ya :D sen orda alındın mı falan diye triplencektin ben mutlu olcaktım ama yemedi işte:D
age of empires klasik her zaman iyidir
bi de eskiden quek 3 vardır
ne oynardık bee
Sniper Elite serisi çok yavan, CoD serisi çok arcade, BF eh işte, Arma çok kasıyor, CS aşırı çocukça.
Birileri bu mesajı düzenlesin.
bf 1 şuana kadar en iyi savaş oyunudur onlıne moduda var hıkaye moduda ama gerçekçilik açısından squad ve tarkov ama tarkovda hıle cok fazla gırdıgın 10 oyunun 6 sı hıle aq
counter 5.1 tek geçerim yılların eskitemediği oyun arkadaşlarla halen oynarız
Cod serisinin hepsi. Adamlar oyun değil bildiğin film yapmışlar sanki filmde oynuyoruz mk.
12 yıldır age of empires - the conquerors expansion <3
call of duty modern warfare serileri ve age of empıre 3
Call of duty :D
Şiddetli oyunlari çok seviyorum kız oldum halde
CoD 2 CoD MW 1-2-3 (Eski)
Crysis serisi
Medal of Honor (2010)
Critical Ops Üstüne tanımam s*ker atarım derecem special ops 1969
Ben call of duty seviyorum 🤣
Her zaman ve heryerde Cod serisi
Dishonoured oyna sonra bana teşekkür et
lol, cod-bo2, crysis, tomb raider, s4league :))
god of war her turlu yurur makine gibi oyun
Heroes of might and magic tek geçerim.
raınboww sıx lock down
league of legends tek geçerim her daim aksiyon
Kuşkusuz Call of Duty serileri
Crysis 2 Multiplayer
on numara beş yıldız
Onu merakla bekliyoruz:D:)
Battle For Middle Earth 2
Battle Field 3'den başkası yalan. :D
Call of Duty: ModernWarfare 3 tek geçerim :D
Metro 2033 pc Kaldırırsa tabi :D