4.05 yaması ile, Brimstone’un odasındaki mesaj güncelleniyor. Cypher’ın göndermiş olduğu mailde “blackmailer” kod adlı ajanın Türkiye’den olabileceği söyleniyor.MailMailde ise şunlar yazıyor: “Çok değerli şantajcımızın gönderdiği şifreli mesajlarda bir ilerleme kat etmeyi başardım. Kesin konumu hala belirsiz ama Türkiye’de bir yerden geliyor. Bundan eminim. Şimdi şu soruya cevap vermelisin: Bu kişiyi bulduğumuzda ne yapacaksın? İdam etmene vicdanın izin vermez. Ama başka şansımız var mı, bilmiyorum."HaritaAyrıca VALORANT Türk ajan hakkındaki tek bilgi Cypher’ın göndermiş olduğu mail değil. Bu mail ile birlikte üstünde işaretlerin olduğu bir harita da 4.05 yaması ile PBE’de yerini aldı.
Valorant'ın yeni Ajanının Türk olacağı konuşuluyor! Türk Ajan gelirse, ismi ne olmalı sizce?
Harbi mi? Eğer gerçekse bu haber mükemmel olur. Acayip bir olay olur oyun tarihinde bizimde aktifliğimizi son derece arttıracak bir gündem haline gelir çünkü. İsmi de Zeynep olabilir çünkü her 10 kızdan 6'sının adı. Erkek olursa da Ahmet olabilir. Malum o da erkekler arasında çok kullanılan isimlerden. Ama ismi Türk kültürünü yansıtmalı. Özelliklerini düşünemiyorum bile. Aynı anda hem konuşup hem çay içmek olabilir sdfdsfgbg ๑