Kendi fikrim olarak atalarıma baktığım zaman bizim şu an ki halimizi gördüklerinde çok üzüleceklerini hatta bize kızacaklarını düşünüyorum. Benim için eşsiz bambaşka bir millet Türk milleti. Atatürk'ün çalışkan dediği zeki dediği bu milletin bugün tembellikten kurtulup ayağa kalktığını hissediyorum.
Kurt Turan dünyayı sarsan bir kudret
İslam Ümmet Ottoman Empire
Arabesk platonik aşıklar ülkesi
Cinsel açlık yasaklar tacizciler 3. sayfa haberleri
eskiden insanlar turklere ozenirmiss kadinlarini el ustunde tutarmislar kadin evde yemekte adam ozgurce diye bisey yokmuss. ama araplasmislar kadin dovmeyi araplardan ogrenmisler
eskiden orta asyada kadınla güreş yapar at yarışına girer kadını yenen erkek evlenirmiş. Yani kadın yeri gelir erkekten üstün olurmuş. Bazı kadınlar sevdiği erkekle evlenmek için düğün öncesi güreşte at yarışında bilerek yenilirmiş.
Türklerde erkek kadın çocuk göçebe hayatın verdiği şartlardan dolayı at sürmeyi kılıç kullanmayı demirciliği öğrenmek zorundaydı. Savaş zamanı herkes görevini bilirmiş. Bu yüzden yenilselerde çok zor yok edilirlermiş. Çünkü toplumda eşitlik var kölelik yokmuş düşün bir çok milleti yendikleri halde köle yapmamışlardı.
En İyi Cevaplar