Bide masaüstü mü daha iyidir leptop mu oyun için özellikle
Bilgisayardan anlayan ya da bilgisayardan oyun oynayan var mı detaylara bakar mısınız?
Bide masaüstü mü daha iyidir leptop mu oyun için özellikle
Win 10 yüklenir, basit işlem
Çok fazla ses geliyorsa fanında sorun olması muhtemel, parçası bulunursa eğer değişimi sağlanır
Oyun kaldıracağını sanmıyorum
Win 10 sürümü kaldırır mı kendim yapabilir miyim
Biz evde olan 13 yıllık bir bilgisayara yüklettik
Kendin yapamazsın, Bi'Bilen yapsa daha iyi
Bizde olan bilgisayarında benzer sorunları vardı
Fanı değişti, win 7 yükseltildi. Win 10 oldu
Öncesinde hiç kasmayan bilgisayar win 10 sonrası çok fazla kasmaya başladı. Götürdüğüm teknik serviste oyun oynamayı, fazla programı vs... Kaldıramayacağını ve her ne kadar parça değişimi yapılmış olsa da eski bir bilgisayar olduğunu söyledi.
Sende götürürsün benzer şeyler yaşanacaktır zaten
Anladım yani yeni şart o zaman
Peki teşekkür ederim
Öncelikle anakart işlemci ve ekran kartın önemli ve her şey den önce bakım yaptırman gerekiyor pc den gelen ses toz topraktan kaynaklanıyor pc nin ucuz maliyetli hızlanması için ssd takmanı ve ekstra olarak Ram önebilirim bilgisayar 10 katı hızlanır kendşn bile şaşırır sın
Peki oyun kaldırır mı
Orta sekmentte oyun kaldırır
Yeni oyunlar vs kaldımayabilir yani
Öncelikle Kasayi elektirikli süpürge ile tozlardan arındır sonra sistemini yani windowsu detaylı bir temizlik yap baktın düzelmedi o zaman win10 kurarsın benim bilgisayarım da aynı seninki gibi çok eski 10 seneden fazla oldu idare ediyoruz Yeni bilgisayarlar ateş pahası
Evet ama oyun için yeterli olmaz sanırım
Değişmesi gerek yani o halde
Cevap
5Cevap
https://www.kizlarsoruyor.com/bibilen/ersin-sener Bi'Bilene sor istersen knk
Teşekkür ederim
Win 10 atmak gibi bir hata yapma sakın. Hatta windows 8 bile atma. Win7 win xp tarzı eskide kalmıs seyleri kullan çünkü bilgisayarında eskide kalmıs. Ayrıca oyun kaldırıp kaldırmıcanı işlemci ekran kartı ram tarzı ozelliklerini yazmadan bilemeyiz
O özellikleri nasıl görebilirim
Neden kaldırmaz mı win 10
windows ve r tusuna aynanda bas ve orada dxdiag yaz tüm özellikleri görürsün. Arkadaşımın i5 bilgisayarına win 10 attıgımızdan beri hiçbişi yapamaz hale geldi tekrardan win8e düşürdük ama düelmedi bildiğin pc çöktü o yüzden önermiyorum
Anladım yeni almak daha mantıklı gibi o zaman
Miadi dolmuş bence onun
Ya sen bu sorulara nasıl ulaşıyorsun 6 ay geçmiş az önce de başka sorumu cevapladığını gördüm fksşmfmf
Evet çok bile dayandı dur yeni sorumu atayım tam denk geldin gkkdkf
Ahahaha hangi sorun idi, baştan başladım cevaplaya cevaplaya geri gidiyorum dkdkdk
Kusura bakma bu arada rahatsız ettiysem dkdkdkdk
At at onu da cevaplarım sonra 🤣🤣
Ne yazdın da çıktı bu sorular. Rr oynunu bilen var mı sorusu dksmfnd
Yok sorun değil dkdmf
Yazmadım baştan beri geriye doğru gidiyom tüm gamer sorularında. Hepsine bakiyom şu anlık
Ahahah o soru demek 🤣🤣
Hepsine nasıl bakacaksınn
Takip atan sen misin ayrica
Buralardayım işte şu an bakiyorum öyle etkinlik için🤣🤣
Ne etkinliğii
Fırsat kısmında yaziyor, en çok paylaşım yapana hediye var 🤣🤣
Aa öyle miymiş neyse sen meşgul olma o zaman xper depolamaya devam fkdşskd kolay gelsin
Ahahah yok buradan da kazanıyorum şu an sorun değil 🤣🤣, teşekkür ederim o yüzden 😂😂
Konuşmak istersen veya danışmak istediğin bir şey olursa yaz buraya yani sorun değil
Bı kaç saniyelik şey için sorun olmaz bana 😇😇
Hdlsndk ne demek onu bilmiyodum bak iyi o zaman 😂
Ahahah 🤣🤣, takip sen mi gönderdin bu arada
Evet dkdlkf
Hee dkdkd çok soruya görüş yazınca oradan mi oldu diye şey ettim geri çıkartacaktim değilse
Bak ya 5k takipçisi var çıkaracakmış çıkar hemen hemenn
Ya onlar eskiden fenomen idim oradan kalma 🤣🤣
Ben bilmem artık çıkar çıkar
Yok kal kal😂😂
Hayır bi de attığım link için o soru demek falan demişsinn sanki cevaplamış gibi cndk
Yok ben gidiyom nxldmd
Attığın linki cevaplamisim ya, ben o soruyu diyon sandım rr kısmında dkdkskso
İyi be hıh🥺
Attığım linki de mi cevaplamışsın aa
Hohhoooo çok olmuş dkdkdks
Kdksdjd
Kaçıncı yer burası yahu dkdkdk
Ben de bilmiyorum artık dkdm
Dur burayı iptal edeyim yazma dksksks
Hayırr kalsın
Yo duruyor da konuşmayalım burada diyom öteki sorunda görüşelim diyorum
Oky oky anladmm
Yeni şart.
Şart değil ssd ve Ram desteği ile bütün sorunları çözer bilginiz yoksa yanlış yönlendirme yapmayın
@ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ 12 yıllık anakart? Ekran kartı? 12 yıllık ekran kartı olduğunu varsayalım. 1Gb olsun hangi oyunu oynayacak age of empires mi? Anakart hiç degismis mi? Çoğu oyun artık hayvansı ekran kartı ve ram istiyor. Ayrıca görüntü için ekran da şart. Tüplü ekran varsa nolcak? Bütün bunları değiştirmek yeni almakla eşdeğer.
yeni bilgisayar şart
Şart değil ssd ve Ram desteği ile bütün sorunları çözer bilginiz yoksa yanlış yönlendirme yapmayın
@ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ ekran kartı işlmecide lazım hepsini toplasan yeni bil parası ediyor
Ben 15 yıl aşkın bilgisayar tamiri yapıyorum işlemci vs değişmeden 10 katı hızlandırıyorum
@ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ burada ana tema hız değil oyun oynamak
Hız eşittir oynatır merak etme helal para kazandık bu zamana kadar
@ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ sen tamircisin bişeyden anladığın yok o yüzden millete reklam yapma ben su kadar paraya yaparım diye 13 yıllık bilgisayrla yeni oyunlar oynatacakmış sen parça söküp takmaktan başka bişey bildiğin yok
Kardeş boş konuşuyor. Bilgisayar tamir etmek başka bir şey farkında değil. Bilgisayar tamir etmekle bilgisayar kurmayı bir sanıyor. Koy bakalım assasins Creed vallhalla nasıl inliyor bilgisayar
@34Constantine Aynen öyle çok haklısın
yeni bilgisayar şart
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?