Bazen oyuna girip sadece etrafta sakin sakin geziyorum. Sanki bambaşka bir dünyada, bambaşka bir yaşam gibi...

Genellikle oyun oynamak için fazla vaktim olmuyor onun yerine daha çok proje işlerinde, bazen kod yazmada ve yemek vs yerken dizi, film, belgesel gibi şeyler için kullanıyorum.
Akşam 2 saat falan arkadaşlarla oyuna girersek o zaman oyun oynuyorum.
Hayır sadece oyun oynamak için değil
KS de soru sormak
YouTube da video izlemek
İnstagram a bakmak
Bazı araştırmalar yapmak bilgi edinmek
Kendi işim için arayışlar da bulunmak
Sadece oyun için bilgisayarı kullanmıyorum 😇
Sadece durup ekranı izlediğim bile oluyor :D :D Müzik için KS için kullanıyorum internette gezmek için :)
İş için birde Netflix için😍 Netflix aşkım bir başkadır🥳🤍
İlişki durumu : Netflix :D
Netflixte adam görüyoruz ya haha🥳🥳😍😍
Haydaaa :D
Cevap
19Cevap
Film, mzüik, oyun, sosyal medya
3d program, photoshop, oyun modları üzerinde çalışıyorum kodlu veya texture bazlı.
Hangi programları kullanıyorsun?
GIMP ve Blender.
Ek olarak Adobe Photoshop ama onu çok kullanmam.
Tasarım edit montaj dizi film ders müşterilerim yönettiğim site ve sunucu
Kısaca bütün hayatım isim sosyalistim sanala bağlı onun dışında sosyal ortamda bir kişiliğim arkadaşlığın yok kimseyle sizin.
Ara sıra yazılım ile uğraşıyorum bilgisayardaki işlemleri kolay yapmak için yapay zeka geliştirmeye çalışıyorum şu aralar, onun harici oyun veya insanları araştırmak 😂
Ben genellikle KS için kullanıyorum. KS ile vakit geçirirken oradan Mobil Legends oynamaya başlıyorum. Oradan YouTube açıp dizi izliyorum. Ekranı bölerek izliyorum ama daha güzel oluyor.
Bütün işlerimi cep telefonundan yapıyorum. Bilgisayar öyle duruyor neredeyse sadece antreman yapacağım zaman müzik dinlemek iiin açıyorum. Nadiren film izliyorum.
Bir süre öncesine kadar sadece oyun içindi ama artık arada bir dizi izlemek için, video izlemek için kullanıyorum.
Bilgisayarım video ve film izlemekten başka bir işe yaramıyor, oldukça eski ve taka
Bilgisayarımı sadece office ve youtube için kullanıyorum dhfhdh Oyun yukleyeni vururum.
Neredeyse hiç oyun oynamıyorum artık. Şu savaş gemisi oyununa başladım bu ara
Sadece ödev yapmak için kullanıyorum ama onu bile zor yapıyorum 9 yıllık laptop 😭
bu aralar erteledim gibi. başka amaçlara hizmet ediyor.
hayır bazen ödevlerimi oradan yapmak zorunda kalıyorum
En son fırlattım iki sene önce sonra görüşmedik oyunlar nolduysa jdjxj
Bilgisayarım yok önceden vardı kullanmıyorum diye sattım
Sadece oyun oynamak için kullanıyorum, evet. :D Tamamen oyun odaklı bir pc çünkü.
hayır kod yazmaya öğenmek için ve ders çalışmak için
Oyun oynamak dışında herşeyi yapıyorum
Bilgi araştırma eğlence
Film izlemek
Dosya yazmak
Video
Yazılımla ilgileniyorum bilgisayar benim hayatım
Bilgisayarım benim uzuvum resmen işim 😎
tam tersı oyun oynamak dısında hersey ıcın
Hayır ama genelde öyle oluyor
çoğunlukla evet
Ders için de kullanıyorum ayrica