Steam platformu pazar kanalında para kazandıran 150 kadar oyun bulunuyor. Kazanılan tl ler steam cüzdanını yükleniyor. Banka hesabına transfer işi biraz meşakkatli bir süreç. Ben pc ile oyun üzerinden değilde mining üzerinden sabit günlük tl kazanıyorum. Bana daha cazip geliyor. Üstelik bazı oyunları oynama esnasında da arka planda kazanmaya devam ediyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Steam platformu pazar kanalında para kazandıran 150 kadar oyun bulunuyor. Kazanılan tl ler steam cüzdanını yükleniyor. Banka hesabına transfer işi biraz meşakkatli bir süreç. Ben pc ile oyun üzerinden değilde mining üzerinden sabit günlük tl kazanıyorum. Bana daha cazip geliyor. Üstelik bazı oyunları oynama esnasında da arka planda kazanmaya devam ediyorum.
Nasil bisey sizinki
Sizinki? Pc mi?
Evet
Orta seviye. Ekran kartı önemli. 6gb bellek ve üstü. 4gb bellek ekran kartı olur. Ama çok kazanmaz.
Benimki olmaz o zaman
Ekran kartı 4gb bellek altı ise olmaz.
4gb bellek ise denemeden bilinmez.
@e_sport miningci kankam kac kartın var ve marka bellek hangi coin kaziyosun hafif ayrintili anlatirsan sevinirim👍
Rig yok. Malum piyasa berbat. Ateş pahası oldu kartlar. Zaten zor bulunuyor. Ben şimdilik tek pc. MSI Gtx1660 6gb. Etherium.
Aylık getirisi nedir elektrik giderini çıkınca fazla bir şey kalıyor mu? @e_sport
Eşektrik 100-125 arası. 400 bırakıyor net.
+- %5. 7/24 30 gün. Ödemeler günlük. Kart sıcaklığı 50°
Kazım gücü 27mh/s
Çiftlik bank 😀😀👌👌 ama kazandırdığı zaman çok kazandiriyodu kapanmadan önce
Ama YouTube videosu çektiğini söylemiştin ya sana özel GTA RP sunucusu açarız kanalda tanitirsin sunucu p2w yaparız parayı vururuz 😁😁😁
Bu arada soruların kalite kokuyo seni takip ediyorum haberin olsun 😁😀
Eyvallah teşekkür ederim çiftlik banktan 5 TL kazanmıştm zamaninda :)
Cs go
Peki
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!