Sorma baya hızlı sarıyor. Oynaması biraz zorlayabiliyor ama ayarı tutturursan baya güzel gidiyor. Rankın ne? Fortnite de bir nebze hızlıdır kapışırken felan ama adamlar durup bina dikiyor inan senle uğraşamam diyip gidiyorum görsen hani az uz değil baya yukarı çıkıyorlar..
Diamond1 Anlık düşüp yükseliyorum takım eşleştirme yüzünden. 1000 tp seviyesi. Başlık roketçi yarı tanrı. Fps pubg oynarım. Dediğin gibi fortnite biraz gıcık etti. Kısa sürede bıraktım. Dead cells. İnceleyeceğim. Teşekkürler değerli görüşlerin için.
Oyunda yeri denk gelirse havadan gol kaçırmam. Kendime güvenirim. Tek sorun takım. Bu arada faydalı oldu görüşün tabiki. Teşrkkür. Dead cells incelemesine geçicem sabahtan.
Çok sevindim buna 🤗 denk gelirse soruna bakarım öyleyse. Havadan top tutmak çok keyifli ya. Ama daha gol atamadım hiç glemele zamanla olur o da diyorum
Zamanla oluyor. Başlarda bende bu konuda zorlanıyordum. Gördümki uçarak v. s. gol yapmak aslında hiçte zor bi iş değilmiş. Tek yapman gereken hızlı karar verip doğru noktaya yakın bir yere tereddüt etmeden havalanmak. Topla buluştuğunda ise doğru bir dönüşle dokunmak. Top kaleyi buluyor.
Knk seni daha böyle agresif, daha böyle heyecanlı online oyunlara alsak. Bi değişiklik olur. Hemde gerçek rakipleri Düm düz etmenin keyfine varırsın ha ne dersin. Ben öncülük ederim. Çaba göstermen öğrenmen şartıyla.
En İyi Cevaplar