Ben liseyi bitirdikten sonra 4 yıllık ekonomi bölümünü kazandım.. O sıralar arkadaşlarla World of Warcraft oynuyorduk. Bağımlısıydım oyunun. Sırf oyun yüzünden 2 yıl üniversiteye gitmedik. 8 arkadaş 2 yıl üniversiteye gitmedik düşünebiliyor musunuz? Gerçi oyun sayesinde Yazılıma merak sardım ve yazılım mühendisi oldum. Sırf oyun için. Oyuna yatırdığımız paralar ayrı zaten... Ortalama 8.000 TL para yatırdım. O zaman için zaten acayip büyük bir para. O parayı da zaten oyundan kazanıp oyuna yatırıyordum. Pek bir değişiklik olmuyordu. 2 yıl boyunca gündüz gece oyun oynadık. Paketler aldık falan.. Sonra baktık olmuyor biz baya bağımlısı olmuşuz aga bunun sonu yok. Master Level olmuşuz.. İstemeye istemeye oyunu bıraktık yavaş yavaş. Bizim 3 arkadaş bırakmadı hemen. 2 yıl daha oynadılar... Neyse işte 2 yıl boyunca oynadığım oyun karakterini satma zamanı geldi. Oynamadığım ama 2 yılımı heba ettiğim oyunu ağlaya ağlaya bıraktım. O hesabı 22.000 TL'ye sattım. Evet böyle bir seferde söyleyince fazla gibi ama hiç öyle olmadı. 2 yıl boyunca gündüz gece demeden oyun oynadım. Bir işte çalışsaydım daha fazlasını alırdım. Kesinlikle o kadar eğlenmezdim ama yinede paramı alırdım. 2 yılım bir oyuna heba ederek hayatımdaki en gereksiz işi yaptım.. Peki ya sizin ki ne? Var mıdır? Yok mudur?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılPes pişmanlıktır :)
14 Yorumla- +1 yıl
ben işte tam bu cevapları bekliyorum :)
- +1 yıl
;)
- +1 yıl
Beklediğin cevabı verdim ama en iyi cevap seçmedin? Ne iş?
- +1 yıl
ya laf mı seçelim ne demek :) sorun yok
kişinin hangi tarz oyunları sevdiğine bağlı fakat benim en uzun sürekli ve tek oyunum link bu idi ve tam 3sene oynadım.Hala bakıyorum arada ama eski heyecanım yok baya emek verdim oyüzden arada bakıyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
değişik bir oyuna benziyor doğru :)
Travian , ikariam o tarz oyunlar bağımlılık yapmıştı hatta iyice psikopatlaşıp gece saat kurup saldırı filan yapıyodum :)) şimdiyse sadece subway surf oynuyorm ama o da bağımlılık yapıyo :)
11 Yorumla- +1 yıl
onlıne oyunlar iyidir de bağımlılık meselesi baya sorun :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
+1 yılÖncelikle All Valve Games, ardından Rockstar ve Ubisoft Games, sonra Crytek Games, başka bişi kalmadı sanırım :D Haaa şu aralar bağımlısı olduğum oyunu soruyosaan: Rus Key'le oynadığım Battlefield 3 derim :D Battlefield 4 çıksın da onun da Rus Key'ini alak :D
11 Yorumla- +1 yıl
hadi bakalım :)
1999 da heroes might & magic vardışu an6.serisi cıkmıs durumda ve torrentle iniyor %26 ;)
onun dısında army men 2 vardı yine cok eskilerden red alert 2, half life..ama hepsi gecti gitti uzun zamandır beni hırslandıran hic bir oyun olmadı Bioshock Infinite dışında..12 Yorumla- +1 yıl
saydıklarınızın arsında bir half life oynamışlığım var :)
- +1 yıl
Hepsi zamanının fark yaratan oyunlarıdır heroes aynı oynanıs stilinde hala devam ediyor.. ancak red alert 3 tam bir rezalet.. half life 2 nin ise son episodu krambole gitti:)) bioshock infinite inanılmaz bir atmosfere ve hikayeye sahip bir oyun tavsiye ederim ingilizce altyazı veya türkçe yamayla..
+1 yılBi aralar bana oyunların kralının wow olduğundan bahsediyorlardı merak edip başlayayım dedim oyun ücretli ama oyunların kralı gerçektende World Of Warcraft'mış.Diğer oyunlarda bulamayacağın tüm özellikleri wowda bulabilirsin ama tek sıkıntı oyun ücretli.
11 Yorumla- +1 yıl
kalsın o zaman :)
Gençliğimin ilk dönemlerinden beri Age of Age of Age of :)
Önce 1'i vardı pek dandikti ama ne oynardık, sonra 2si çıktı şimdi 3 ü bilmem yenileri de çıktı ama ben en son 3'te takılı kaldım.
Strateji oyunlarını çok severim!11 Yorumla- +1 yıl
aynen şu an tavsiye edebileceğiniz var mı ? :))
Diğer konusunda 391 cevap paylaştı. abimin oynadığı bir online strateji oyunu vardı(umaykut) bişeyede benzemiyor ne diye oynuyorsun falan derdim bir keresinde 1 hafta yurt dışına çıkması gerekiyordu gösterdi idare et dedi o gün başladım 2 yıl bırakamadım oyunu :)
18 Yorumla- +1 yıl
siz misiniz diyen bak siz başlamışsınız :) online oyunlar tehlike ya
- +1 yıl
olsa oynayacağınız yani :))
- +1 yıl
ne oyunmuş bu da . neyse iyi olmuş bir açıdan bakılırsa :)
- +1 yıl
neyse sonu güzel olmuş en azından. çok teşekkürler yorumunuz için kolay gelsin :)
eskiden Counter strike metin2 oynardım deli gibi oynuyordum 6 yıl bırakamadım sigara gibiydi 16 yaşımda bıraktım şimdi yabancılarla birlikte yeni çıkan oyunları oynuyoz steam den originden :) oynayan olursa eklesin Tevez51 :)
11 Yorumla- +1 yıl
Counter efsanedir :)
counter strike , half life , wolfenstein , serious sam , pes ama senelerdir sıkılmadan oynadığım bölüm geçme zımbırtısı olmayan lisedeyken özellikle bir an önce eve gelip oynamak istediğim The Sims.. Gerçi hala oynuyorum bişey değişmedi
25 Yorumla- +1 yıl
The Sims bir ara nasıl oynardım :))
- +1 yıl
counter mi hahahahaha kalk evlenioruz :D
- +1 yıl
wolfenstein candır :) hiç sıkılmadan kaç kere oynadım bilmiyorum:)
- +1 yıl
Hiç orjinal oyunum olmadı ama bütün The Sims cdlerim hediyeydi nasıl bağımlı olduğumu bilenlerden gelenler. Counter strike ve half life iftardan sahura gelenekleşmiştir bizim evde abim kuzenlerim ağdan oynuyoruz hatta bir ara online da oynadımda kız olunca hep beni vuruyodular daha oynamadım :D wolfensteinşu anpcde yüklü ama bir bölümü geçemedim takıldım kıl oldum oynamıom daha :D
- +1 yıl
valla biz pes partileriyle yetinyoz :)
Diğer konusunda 630 cevap paylaştı. İlk okul ve lise bitene kadar tüm yıllarım counter strike ile geçti.. artık maçlara girince yok abi zevn alamıyorum dedim kendi kendime ve o zaman bıraktım.. artık dönüş yok. bide haxball var tabii
112 Yorumla- +1 yıl
ben b,lmezdim fazla savaş oyunu . bizim serseriler götüre götüre alıştım. ben de favori pes, fifa ve nba olmuştur. 1999 serileri bile var :)
- +1 yıl
ben fifacıydım. 2008 den sonra nedense pese kaydık. forma stilleri peste daha hoş geliyor ama fifanın yeri ayrıydı bende açıkçası :)
- +1 yıl
milanla neler yapmazdık ki. o zaman biz de bilgisayar yasağı vardı. internetten arkadaşla atışırdık. güzel günlerdi :)
- +1 yıl
şimdi pes 13 oynuyorum inanın aynı tadı vermiyor :)
- +1 yıl
ben hazard manyağıydım nedense :) takım olarak 12 de arsenal alırım. kanat futbolu falan. 13 de de chelsea. iyi oluyor :) valla ben konuştukça konuşacam herhalde sizi de meşgul etmeyelim. çok teşekkürler kolay gelsin :)
- +1 yıl
reiz pes 13 te manchester city den daha sağlamı yok :D
- +1 yıl
futbol tarzına bağlı biraz da takım :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılworld of warcraft çok zamanımı yedi en başından başladığım oyun cilen bilir classik AQ-20 ,AQ40 raidleri ile çok uykusuz kaldım ama t2.5 warriorum vardı ,herkesin baktığı tier 6 larım vardı :D. pvp de Bc ve Lich King te 2000 ratingim vardı ah be ne günlerdi
11 Yorumla- +1 yıl
valla dediklerinizi bilmem de baya bağlamış sizi sanırım :)
yani 12yıldan beri bitirmediğim oyun yok ama hçbiri kolay kolay bağımlılık yapmaz
ama world of warcraft bağımlılık yapıyor beni ve shift 2 unleashed bana göre sizi bilemem12 Yorumla- +1 yıl
biz çok şükür bağımlılık yapan bir oyun oynamadık :)
Simsten kurtulamıyorum bir türlü :( ama eminim ondan güzel oyunlarda vardır, ben zamanımı bu oyunla öldürüyorum..
25 Yorumla- +1 yıl
seviye olmasa da bağlıyor kendini :) değişik bir oyun :)
- +1 yıl
yorumlarda sims vardı hatırladığım kadarıyla. ya oyun konusunda çocukluk aranmıyor pek doğrusu. amcam 40 yaşında adam hala online oyun oynuyor :)
- +1 yıl
"arada çağırıyor yanına anlatıyor. bak şunu yaptım . acayip hırslanıyorlar bir de. babamla pes oynadık ya ben böyle gayret görmedim. arka arkaya 12 maç yaptım :) pes etmiyor
+1 yılTravian kadar bağımlılık yapan bir oyun görmedim. Yıllarımı verdim resmen oyuna. Gecem gündüzüm kalmamıştı onu oynadığım sıralar =\
115 Yorumla- +1 yıl
ah bu online oyunlar yok mu :)
- +1 yıl
Alarm kuruyordum telefondan vakit kaybetmemek için. Bilgisayarım ben evdeyken asla kapanmazdı, gece uyku esnası da dahil olmak üzere :) Tabii söz ettiğim lise dönemleri.. Ateşlenip yatağa düştüğüm olmuştu oyun yüzünden :)
- +1 yıl
allahım ya. valla korkar oldu oynamaktan .meğer neler varmış :)
- +1 yıl
Adamlar köyüne bakayım diye para bile veriyordu bildiğin :) Çok değişik insanlar var, 7 yaşındaki ile de oynuyorsun 55 yaşındaki ile de..
- +1 yıl
metin2 oynuyordu bir arkadaş. bilgisayar internet işlerinde baya iyiydi. neyse adam bir gün geldi yanımıza. abi 500 lira aldım dedi. biz iddaadan falan zannettik. meğer bizimki çar satmış :) allah iyi etsin ne diyelim
- +1 yıl
Aynen, Metin 2, Knight Online, Silkroad vs. bir sürü oyunlar önerdi arkadaşlar fakat çarlı oyunlara bir türlü ısınamadım ben. Çok iyi para alanlar alıyor onlarda ama bana hitap etmiyor o tür oyunlar :)
- +1 yıl
aman sakın bulaşmayın benden demesi online oyunlara. sigara gibi bir şey olmuş :)
- +1 yıl
O yönden şanslıyım, çocukluğumu bu tür oyunlar başında internet kafede geçiren tiplerden olmadım :) Sadece lise döneminde bir tek Travian'a sardım. Onda da akrabalarımdan oynayan çok kişi vardı. Eniştem, teyzem ve kuzenlerim. Bir de arkadaşlarım :)
- +1 yıl
bizim oradaki en yakın internet kafe annemin dayısınındı. çevre civarlara da gidemiyordum hemen haber uçuruyorlardı dayıma. ne çekmişimdir :)
- +1 yıl
Seninki de talihsizlikmiş be :) Arada GTA Vice City oynardım ben gidip :)
- +1 yıl
orta sonda oldu ben de o kültür. hadi koda gidiyoz gençlik.abi sana bu kez 3 gol takacam gibisinden :)
- +1 yıl
Haha :D Özlüyorum o günleri aslında biraz da, eski tadı yok şimdi :)
- +1 yıl
aynen :) çok teşekkürler yorumlarınız için kolay gelsin :)
- +1 yıl
Ben de teşekkür ederim, iyi geceler :)
- +1 yıl
size de :)
+1 yılküçüklüğümün oyunu max payne kaç yıl geçti bir sahnesini görüyüm gözlerim yaşarır özellikle soundtrackını duyuyum dalıp gidiyorum.
beyler :(11 Yorumla- +1 yıl
:) valla çok kişi yazdı max payne yi ne oyunmuş bu :)
Max Payne ,Call of Duty,Counter Strike,Tom Raider,Shrek ve son olarak Taz Wanted. Yani kısaca oyun bağımlısıydım :))
13 Yorumla- +1 yıl
siz yine az oynamışsınız. bizim sınıfta bir kız vardı. sadece yedek harddisk te yaklaşık 15 savaş oyunu vardı. telefondakileri söylemeyeyim :) ben onun gibi görmedim :)
- +1 yıl
biz de saygı duyardık kendisine :))
+1 yılOyun oynamasını sevmem :D oynamadım hiç ama geçen yıla kadar " sanalika " diye bir oyun buldum 3 yıl falan oynadım :D bağımlıydım adeta 24 saat açıktı oyun asosyal oldum onun yüzünden :D
ama bıraktım zor da olsa11 Yorumla- +1 yıl
oyunlar çok zaman alıyor doğru :)
- Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBlues Brothers, Super Mario ve FIFA Manager... Bu üçünü deli gibi oynardım... Sonra sıkıldım...
21 Yorumla- +1 yıl
fifa müthiştir :)
Altı sene boyunca günlük 5 - 8 saat aralıklarıyla Silkroad Online oynadım. Sonra bir sene boyunca Knight Online oynadım, ve yazın 17 saat aralıksız, hiç kalkmadan oynadığım da oldu. Sonra belli bir süre bilgisayardan uzak durdum. Yeni bir bilgisayar alınca League of Legends ile tanıştım ve günde ortalama 2-3 saat oynuyordum. Ve şimdi bir hafta önce Heartstone ile tanıştım ve günde ortalama 5 saat oynuyorum. Online olmayan hiçbir oyun bence bağımlılık yapmadı.
00 Yorumlaboyle bir alışkanlığım yok çok isdedim olmadı yaaa
12 Yorumla- +1 yıl
aman böylesi daha güzel :)
+1 yıl"Need for Speed'in hastasıyım!" diyen bir hatun çıksa direkt evlenme teklif edecektim. Konu açıldıktan sonra tek taşımı bile hazırlamıştım!
11 Yorumla- +1 yıl
Dota ve World of Warcraft, 7 yıldır oynuyorum diğerleri masal!
17 Yorumla- +1 yıl
şimdi demeyin öyle vardır iyi oyunlar :)
- +1 yıl
online oyunlara karşıyım ben şimdi yeni bir oyuna sardırmayalım sizi :)
- +1 yıl
biz de pes ve nba ile idare ediyoruz :)
- +1 yıl
yani :)
+1 yılHayatım oununla geçmedi ama PS 2'de Tarzan çok keyifliydi :)))
19 Yorumla- +1 yıl
hiç duymamıştım değişik bir cevap oldu :))
- +1 yıl
Buna sevindim,
11-12 yaşa güzel gidiyordu :)) Şimdi sarmaz gibi gelebilir ama aynı kalitede olsa yine oynarım gerçekten :))... - +1 yıl
ps 2 kültürü yok bende. işte pes atarım bir o kadar. genellikle pc takıldık biz :)
- +1 yıl
:)) Winning Eleven bir çağrışım yapıyor mu?
- +1 yıl
hatalarıyla ünlü bir spor oyunu. adamların içinden geçiyodum baya :)
- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
ya bazen teknik hatalar sınırları aşıyor haliyle oyunculara da yansıyor bu :)
- +1 yıl
Oyuncuların içlerinden geçecek kadar yani :))
- +1 yıl
internetten bir videosu vardı. linkini bulsam gönderirdim de ama gerçekten öyle. ikili mücadelerde imkansız çalımlar atılıyor :)
Diğer konusunda 424 cevap paylaştı. eskiden atari vardı :D neredeyse her oyununda öyle demişimdir :)
11 Yorumla- +1 yıl
:) ama sarıyodu ya
- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılCandy crush geçemedim hile kullandım son bölümü bile gördüm heyyyy gidi günler :))
13 Yorumla- +1 yıl
kardeşim duysa ne laf eder. ne görsem oynuyor :)
- +1 yıl
hırs yapıyorum takılıyorum üzülsem daha mı iyi :)))
- +1 yıl
tabi değil de anlamadım gitti şu oyunu :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıldofus online 4 senemi verdim oyuna boşe geçen bana hiç bir faydası olmayan 4 sene. ve counter strike 1.6 o da onliine oynuyordum o da sıktı gerçi artık :/
11 Yorumla- +1 yıl
counter iyidir yine :)
Diğer konusunda 704 cevap paylaştı. hıc oyun bagımlısı olmadım :) sıkıcı gelırler bır zaman sonra
135 Yorumla- +1 yıl
bağımlısı demesek de oynamaktan zevk aldıklarınız kesin vardır :)
- +1 yıl
vardır yani :) oyunsuz hayat geçmiyor. tanıdığım en ders manyaklarının bile oyun konuştuklarına şahidimdir. oyun kim milyoner olmak ister olsa da sonuçta konuşuyorlar yani :)
- +1 yıl
ya adamlar oyun bulamıyor. biz bilgisayar dersinde passaparola oynardık. her yerden bir kafa. " bak kesin cevap bu. ya ben dediydim" baya karışırdı. öğretmen kızardı falan . iyiydi :)
- +1 yıl
biz oynardık baya. kayıtlı kullanıcı modu vardı. rekor kırmışlığımız var :)
- +1 yıl
aynsı ben de var tsubasa manyağıyım saçma ama dün gece 2.30 onu izledim :)
- +1 yıl
şubat tatiliydi başladım . günde 10 bölüm falan. bir arkadaş vardı acayip anime izlerdi. neyse ondan bana geçti. şimdi tüm animeleri iledim. naruto, darker than black falan :)
- +1 yıl
valla ben baya baya dizi gibi izliyorum . :))yeni anime buldum da 12 bölümden ibaret oldu. Biteli iki üç hafta falan oldu
- +1 yıl
şimdi niye dediniz ki siz ne güzel derse başlayacaktım ben. neyse araya onu da sıkıştırırız :)
- +1 yıl
ya çizgi film konusunda bilgi çok bende. sağolsun bizim kuzen izletiyor hepsini. bölümlerin kritiğini yapıyoruz iyi oluyor :)
- +1 yıl
rica ederim ne demek ( rötarlı cevap ) :)
- +1 yıl
izlediğiniz çizgi film falan var mı. bak bu iyidir diyebileceğiniz ?
- +1 yıl
:D tom ve jery izle :D :D
- +1 yıl
o zaten çıkınca her zaman :)
- +1 yıl
:D :D :D scooby doo :D :D :D
- +1 yıl
o sarmıyor nedense beni :)
- +1 yıl
nedense hepsini izlemişiz yahu :) öyle değişik bişeler olaydı neyse artık bunlara devam edecez gibi :)
- +1 yıl
bakuganı sevmezdim bir . bir de x meni fazla izlemişliğim yok diğerlerini bilirim yani :)
- +1 yıl
Jangeumun ruyası sanırım saat 1 -2 civarı var bakıyorum kardeşle :) ne bileyim anime takılıyoruz genellikle :)
- +1 yıl
çok yorduk sizi zaten yetsin bir zahmet yorumlarınız için çok teşekkürler. meşgul ettiysek affola. kolay gelsin . iyi akşamlar :)
- +1 yıl
size de :)
Diğer konusunda 843 cevap paylaştı. Football Manager, sonu gelmeyen bir oyun, ben ne zaman istersem o zaman biter.
11 Yorumla- +1 yıl
futbol oyunu diyince dururum. hayatımın yarısını aldılar :)
gta serisi call of duty serisi tom clancys serisi ...daha çok var da bu kadar yeter şimdilik :)
11 Yorumla- +1 yıl
yeter tabi :)
Battlefield 3 , Crysis 2 ve 3 , şimdi batlefield 4 çıkıcak :D
11 Yorumla- +1 yıl
braid oynuyordum bir ara feci sarmıştı başından kalkamıyordum :D
11 Yorumla- +1 yıl
aman dikkat diyelim :)
Diğer konusunda 654 cevap paylaştı. King , Briç , Batak , Blöf , Tavla ,3-5-8 , Konken , Pis yedili , Okey , Papaz Kaçtı, hayatımız kumarla geçti yanıcaz bro :D
11 Yorumla- +1 yıl
vay bendensiniz yani okuldan kaçar ne giderdik batağa :)
+1 yılMetin2 den çektiğim kadar hiç bir oyundan çekmedim :D:D o neydi öyle kas kas bitmiyodu :D
12 Yorumla- +1 yıl
doğrudur :)
- +1 yıl
:)
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. 2004 yılından beri klan savaşları(şimdiki adıyla klanlar) oynuyorum
24 Yorumla- +1 yıl
hiç duymamıştım
- +1 yıl
öyledir :) çok teşekkürler yorumunuz için .kolaylıklar dilerim :)
+1 yılAngry Birds manyağıyım. 2011 Ağustostan beri oynuyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
ilk kez duydum . demek bu da bağımlılık yapıyormuş :)
- +1 yıl
hacı angry birds serisini nasıl ilk defa duydun ya dünya çalkalanıyor bu oyunla :)
- +1 yıl
hayır bağımlı olan birisini ilk defa duydum yoksa biliriz oyunu canım :)
metinnnnnnnnnnnnnnnnnn2222 bo*tan bir oyun yıllarımı verdim senelerimii geri ver lan metin2
25 Yorumla- +1 yıl
vermez nankördür :)
- +1 yıl
hala yapanlar var :)
- +1 yıl
yani ben delimiyimmmmmmmm :D
Kışın wolfteam çok oynarım vakit geçirmek için bire bir ama hayatımı bir oyunla geçirmek yerine gezip tozup yaşama taraftarıyım.
11 Yorumla- +1 yıl
aynen :)
dota, pes, max payne, wolverne dota ayrıca bir bagımlılık hata bataklık okulunu bitiremeyen onlarca insan bu oyun yüzünden
11 Yorumla- +1 yıl
aman dikkat :)
11 yaşından beri knight online ile warcraftı birlikte sürdüyordum.. Aslında rpg hastasıyım. Bir çok oyunu oynamışlıgım vardır bırakamıyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
knight sanırım herkesin baş belası olmuş :)
- +1 yıl
Evet haklısın, ben aslında bağımlı oldugum yön rpg tarzı başka oyun olsa onu oynarıdım :D bir çok genç arkadaşlarım bu durumdan müzdarip türkiyede 4 - 5 milyon oyuncusu vardı ya, müthiş bir rakam tabi.. O kadar eski oyun olmasına rağmen sunucuları bu gün yeni çıkan oyunlardan daha fazla..
- +1 yıl
yani ama çok şükür bize rast gelmedi. yazılanları görünce insan ürküyor tabi :)
World Of Warcraft namı diğer WOW. bitirdi beni gençliğimi çürüttü , sonra travian. ve adı şuanda aklıma gelmeyen bilimüum online oyunlar, huzur içinde yatın bebeyim
20 Yorumlabende çok oyun oynamayı seven biri değilim ama fifa 2000 kral dır :)
11 Yorumla- +1 yıl
fifa candır yıllarımı çaldı :)
max payne cıldırtmışdı benı,su gızlı yerlerden gırıp cıkmalar,o zaman boyle netden neyın nesı nerede ogrenmek cokda kolay degıldı,bırde age of empires basına oturupta 5-6 saat kalkmadıgım zamanlar bılırım
01 Yorumla- +1 yıl
bizim kuzen deli gibi oynuyor
Diğer konusunda 990 cevap paylaştı. KnightOnline 17 yaşımda başladım hala oynuyorum, 9 senemi çaldı namıssız :@
11 Yorumla- +1 yıl
ah bu oyun baya kişinin almış zamanını :)
metin2 bağımlısıydım biara metın2 çok bağımlılık yapıyor ayrıya wolfteam darkobit knıght bunlar hep bağımlılık yapıyor :))
13 Yorumla- +1 yıl
darkorbit bağımlılık yapmadı bende :)
- +1 yıl
doğrudur ne diyim allah kurtarsın :)
ultima online ile hayatımın belirli dönemlerinde cok haşır neşir olmusumdurşu anbaşlasam yine bağlanırım
11 Yorumla- +1 yıl
doğrudur :)
Aterim vardı bu prensesi az kurtarmadık .Teyze oğlunu eve çağırırdım akşama kadar prensese giderdik sıra sıra . hey gidi günler hey
15 Yorumla- +1 yıl
bizde de kasetlilerden vardı. baya vardı bende :)
- +1 yıl
onların verdiği tat şimdi yok
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılpapa pear saga, kafayı taktım bütün bölümleri geçmek istiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
saga serisi bağımlı etti kendine :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılMetin2 pvp bir 90lw olayım elime de 75 silahı alayım diye az uğraşmadım :)
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılKnight online 6 yıl oynadım sonunda bıraktım 2 yıl oldu. Bide the saboteur var fena bağımlılık yapıyor bitirmek için hırslanmıştım 5 gün falan sürmüştü :D artık oyunlara falan bulaşmamaya çalışıyorum malum sonra bırakamıyor insan:)
10 Yorumla
+1 yılSelamın aleyküm :D Metin2, knght online, silkroad, Call of duty, Crysis 2, pes2013 =))
21 Yorumla- +1 yıl
aleyküm selam. pes candır can :)
23 yılımın 3 yılını total war serisine vermiş olabilirim :S
11 Yorumla- +1 yıl
ilgimi çekmişti başladım bira ara ama sarmadı nedense
Silkroad online.. Beta sürümünden beri (9 senedir) bırakamadıım tek oyun.
110 Yorumla- +1 yıl
hiç oynamadım
- +1 yıl
online baya oynadım ama ara vermek zorundayım oyuna falan. ikinci üniversite için bir sene daha hazırlanacağım :)
- +1 yıl
allah korusun :) biz de çok şükür bağımlılık durumu olmadı. bir de sürekli yasaklar da engelledi. ama arkadaşlardan bilirim baya kötüdür
- +1 yıl
:) sizin durum baya vahim desenize
- +1 yıl
siz dedikten sonra yapacağım varsa da yapmam :) çok teşekkürler yorumlarınız için kolay gelsin :)
+1 yılhalo
call of duty
dark sector
counter strike (online)21 Yorumla- +1 yıl
Vay be! :D
+1 yılAllaha şükür olmadı oyun bağımlılık yapmaz boş bulunmak bağımlılık yapar.
12 Yorumla- +1 yıl
çok şükür ne güzel :)
- +1 yıl
candy crush saga , farm heroes saga.
Saga familyasına ait bütün oyunlar asgaghaj.:d14 Yorumla- +1 yıl
:) sagaya çalışıyonuz yani :)
- +1 yıl
neyse devam edelim bakalım :))
metin2 oynamayan bilmez nasıl bağımılık yaptığını :)
13 Yorumla- +1 yıl
aman allah korusun :)
- +1 yıl
aynen öyleeeeee :D oynuyomusunuz hala ?
+1 yılCall OF Duty daha geçen gün 1. oyununu tekrar bitirdim. Ne grafiklerde oynamışız bea abii..
17 Yorumla- +1 yıl
Call Of Duty az biraz bilirim :)
- +1 yıl
Bütün oyunlarını oynadım ben harika ya :)
- +1 yıl
valla savaş oyunu kültürü zayıf ben de doğrusu :)
- +1 yıl
Ne tür oyunlar oynarsın oyun benden sorulur..
- +1 yıl
pes, fifa 1999 dan başlar 2013 e kadar hepsi. nba 2003 den 2k12 ye kadar. olanların çoğu spor yani
- +1 yıl
Anladım :) Spor oyunlarında önerilecek pek bişey yok zaten..
Ben Hitman tarzı strateji tarzı Asker kan savaş seviyorum :) - +1 yıl
onlar da beni sarmıyor pek :)
+1 yılCALL OF DUTY 4 ün üstüne oyun tanımıyorum ki ben yarış manyağıyım :D 4 gibi hiç b i oyunuz bağımlısı olmadım .
10 YorumlaSinglePlayer oyunun bağımlılık yapacağını sanmam daha çok online oyunlar bağımlılık yapar Counter Strike gibi
11 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle :)
knıght onlıne counter strıke 1.6 ve sımdıde LOL :)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMetin2 idi bir aralar şimdi onun kadar saçma bir oyun yok benim için.
11 Yorumla- +1 yıl
:) doğrudur
knight online' ın üzerine tanımam türkiyede .. :D Çocuklugumu bitirdi ama sonunda bıraktım ..
10 Yorumla- Devamını Gör (72)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat