Arkadaşlar kaç gündür araştırıyorum fm 20 yabancı kuralı kaldırma yaması var ama kayıtlı oluna etki etmiyor hiç biri etki etmesini saglayacak bir yöntem var mı ya da yama dışında oyun bug veya oyuncuları türk uyruğa çevirme yöntemi 2. Sezonumdayım uefa avrupa kupası falan kazandım kayıdım yansın baştan başlayayım istemiyorum lütfen yardımcı olun.
Güncellemeler
+1 yıl
Hadi yardımmn.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kimse cevaplamamış ben bilgilendiriyim.. öyle bir yama yok.. anca editör gropramını çalıştırrsan.. oyunun tüm verileriyle oynayabilirsin orada.. yabancı kuralından tut stadkapesitesine kadar oyuncuların verilerine kadar vs vs ancak mevcut oynadığın oyuna etki etmez.. yeni oyuna başlaman gerek
Yani editör ile yabancı kuralı kaldırabilir miyim?
evet lig kurallarını kaldırabilirsin istediğin gibi
Benim ki epic de oyun steam dan editör alsam çalışır mı?
bir paket olarak gelmesi gerek aslında.. ama epicte de vardır editör ordan da alabilirsin.. çalışabilir emin değilim
Ben bulup alıcam da kesin kalkar dimi o editörle param bosa gitmedin birde çakma editörler var sanırım sitelerde onlarlada kalkar mı ki?
crckler vardır.. deneyebilirsin.. şimdi baktım epicte 18 tl görünüyor fiyatı
Tamam bugun epicden alacagım aksam 10 gibi müsait olursan team wikten baglanıp kaldırabilirmisin ben pek anlamamda o işlerden hatta zorda kalmasam almak istemem parasından değil dogal oyunu seviyorum oyuna mudahele etmek oyuncu güçlerini görmek falan bana göre değil.
akşam bir bakarım 21 var bende.. bir giriyim edtöre.. emin olayım değişime.. haber veriyim sana ona göre alırsın.. tarif ederim nasıl yapacağını..
Tamam sagol haber bekliyorum.
şimdi bakma fırsatım oldu. evet lig kurallarının hepsi ile oynayabiliyorsun.. hatta senin yabancı kuralı içinde nasıl yapacağını anlatan bir video da buldum..
https://www.youtube.com/watch?v=j2yTHb1QhGU
burdan öğrenebilirsin..
Hallettim bro ben teşekkür ederim 😊
eyvallah.. sorun değil..
oyuna yeniden baslaman gerek
Yama ile