Gamer Çocuğunuz doğum gününde oyun konsolu istese alır mısınız? Triggerr Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Çocuğunuzun küçük yaşta oyunlarla tanışmasının sizin için bir sakıncası var mı? Çocuğunuz doğum gününde oyun konsolu istese alır mısınız? Cevapla Doğum Soruları Oyun Soruları Doğum Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Alfoo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Gamer konusunda 525 cevap paylaştı. Almam çalışıp kendisi alsın :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D 2 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl alırımçünkü dışarıda oyun oynayacağına internet kafelere gideceğine evinde oyununu oynar fakat okul aksatılmamalı 1 0 Yorumla
HBsrr Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Almam.Çocukta yapmam zaten boşuna masraf değil mi? 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Gamer konusunda 5,8b cevap paylaştı. Almam kitap alırm okusn 2 0 Yorumla
XPhazonZero Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Bir sakıncası yok alırdım tabi 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1,3b cevap paylaştı. İsterim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Almam çalışıp kendisi alsın :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
alırım
çünkü dışarıda oyun oynayacağına internet kafelere gideceğine evinde oyununu oynar
fakat okul aksatılmamalı
Almam.
Çocukta yapmam zaten boşuna masraf değil mi?
Almam kitap alırm okusn
Alırım ama şartlar koyarım
Evlat yani insan kıyamaz alır.
alırım bende oynarım xd
Bir sakıncası yok alırdım tabi
Almam
alırım :D
alırım 😀
Hayır.
alırım bebişime
İsterim
Küçük yaşta alistirmam ben yani almam