KizlarSoruyor'da Gamerlar, hem sorularını soruyorlar hem de bir gamera yaraşır ödüller kazanıyorlar! Peki bundan daha önce haberin olmuş muydu?KizlarSoruyor'da Gamerlar da Kazanıyor!Bunu nasıl yapıyorlar?
Çok basit! KSgamerlar, "Gamer" konu etiketinde soru soruyorlar ve sordukları sorunun linkini, KS Gamerlar Discord sunucusuna gelip, ilgili metin kanalında paylaşıyorlar ve XP kazanıyorlar!
XP kazandıktan sonra ne oluyor?
Soru sordukça XP kazanan KSgamerlar, level 5'e ulaştıklarında 50₺ değerinde Steam parası, diledikleri bir oyun parası ya da Amazon çeki (çiftli aşamada) elde ediyorlar ve bu fırsatı, soru sormaya devam ettikçe yakalayabiliyorlar.
Sen de sıkı bir gamer olduğunu düşünüyor ve gamerların yüreğine dokunacak, onlardan bir parça olacak sorular sorabileceğine inanıyorsan, KS Gamerlar Discord sunucusuna seni de bekliyoruz! Level ve ödül sistemi hakkındaki detaylı bilgiyi oradan alabilirsin KScan, görüşmek üzere! :)
İşte bu da Gamerların farkı oluyor ;) Bir süredir Gamer Fenomenlerini gözlemliyorum ve çok iyi sorular çıkarıyorlar. Oyunların, kapalı bir kutu değil de herkese hitap eden bir gerçeklik olduğunu gösteriyorlar. KS Gamerlar Discord'una ben de katılacağım, orada görüşürüzzz :)
Okey ve satranç gibi geleneksel oyunları da "oyun" sınıfında değerlendiriyoruz ve ayrıca PC üzerindeki her oyun, ağır ve güçlü sistem gereksinimine ihtiyaç duymuyor. Bence bir denemelisiniz :)
Yukarıdaki Discord linkine tıklaman yeterli :) Gerisi Discord'umuzda detaylı bir şekilde yazıyor, şayet kafana takılan bir soru olursa, ben ve oradaki görevli arkadaşlarımız seve seve yardımcı oluruz.
Selamlar, aslında herkes bir gamer sayılır, çünkü çok üst seviye bir oyundan, Candy Crush seviyesinde bir oyuna kadar herkes iyi kötü oyun oynamıştır ve insanlığı oyun olgusundan ayırmak imkânsız. Bu sebeple seni de gamer olarak görmek hiç de yanlış olmaz. Yani Discord sunucumuza davetlisin :)