2021'i acısıyla, tatlısıyla nihayet geride bırakıyoruz ve 2022'ye saatler kala, güzel bir etkinlikle uğurluyoruz!Etkinlik, KS Gamerlar Discord sunucusunda!Bu akşam saat 21:00'da düzenleyeceğimiz oyun etkinliğine (Gartic.io ya da Vampir-Köylü) katılan Discord üyelerimiz arasında, 100₺ değerinde Steam cüzdan kodu çekilişi yapacağız!
Çekiliş sesli kanalda, canlı olarak yapılacak. Hepinizi bekliyor, yeni yıla hep birlikte, mutlu ve sağlıklı bir şekilde girmenizi diliyoruz. Mutlu yıllar KS Gamerlar! :) 🥳
Çok büyük olasılıkla Gartic.io oynayacağız ve telefondan katılabilmeniz mümkün olacak. Pratik bir şekilde resimler çizip, tahmin etme etkinliği şeklinde düşünebilirsiniz. Kesinlikle çok eğlenceli olacak. Fırsat bulursanız, sizi de aramızda görmek isteriz. :)
Selamlar, çok büyük olasılıkla Gartic oynayacağız. Böylece mikrofon erişimi olmayan üyelerimiz de eğlencemize katılmış olacaklar. :) Seni de mutlaka bekliyoruz!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Merhabaa,
Çekilişe katılan arkadaşlarada şans dilerim. Discord hesabımı sildim katılamayacağım ben.
Discord hesabını silmene üzüldük. Seni aramızda tekrardan görmek isteriz, mutlu yıllar dileriz! :)
:)
Mutlu seneler herkese :) 100 TL Steam key de iyiymiş. Mesela LoL falan oynuyorsak, RP de alabiliyor muyuz?
Selamlar, evet 100 TL değerinde LoL RP vs. de verebiliriz. Mutlu yıllar! :)
Steam severler çıldırıyor şu anda :D Mutlu yıllarr! 😇
Hiçte bile
İstemem ben oyun oynamiyorum çünkü 😒 bu yarısma bize yaramıyor bizde yarışma yapın banane
Çok büyük olasılıkla Gartic.io oynayacağız ve telefondan katılabilmeniz mümkün olacak. Pratik bir şekilde resimler çizip, tahmin etme etkinliği şeklinde düşünebilirsiniz. Kesinlikle çok eğlenceli olacak. Fırsat bulursanız, sizi de aramızda görmek isteriz. :)
Seslimi yanıt vereceğiz yani wjjwj
Hayır, ekrana yazıp/çizerek.
Ne kadar cahilimmm bakın işte :/
E geldik bomboş jajs kanal
21:00'da dolmaya başlar :)
Gamerlar için güzel bir fırsat ☺️ Yeni yılınız kutlu olsun bol şanslar✌🏼
Teşekkür ediyor, sizi de bekliyoruz. Mutlu yıllar! :)
Şans hakiki gamerlerın üzerinde olsun hadi bakalımm🌸
Bu gece eğlence dorukta olacak! :)
Gamerlara göre bir yarışma kazanan arkadaşi tebrik ederim
Şimdiden
Bir gamer olarak seni de bekliyoruz. :)
Off Bi gartice denk gelemiyorum. Gartic olursa belki o saatte gelirim
Selamlar, çok büyük olasılıkla Gartic oynayacağız. Böylece mikrofon erişimi olmayan üyelerimiz de eğlencemize katılmış olacaklar. :) Seni de mutlaka bekliyoruz!
Teşekkürler, gelebilirsem gelirim :)
Site içi eğlencesi bol bir etkinlik olacağını düşünüyorum. Kazanan kişiye şimdiden hayırlı olsun. İyi eğlenceler dilerim.🥳🤩
Şu an bana yabancı dil konuşuyorsunuz gibi geliyor, o kadar anlamıyorum şu gamer olayını 🤣🤣🤣🤣
Mutlu yıllar, katılanlara bol şans diliyorum. Benlik değil oyun oynamıyorum ben.
Fırsat bulursam gelmek isterim. Herkese güzel yıllar dilerim :)
Çok eğlenceli geçeceğine eminim. Mutlu yıllar herkese. :)
Herkese iyi eğlenceler ben katılmayı düşünmüyorum. :)
Bu gece çok eğlenceli olacak 😃 beklerisss
Yeni yılın kutlu olsun burada bende o kazanacak şans yok maalesef iyi oyunlar
Öf keşke mac Gratis ya da watsons 100₺ hediye çeki verseydiniz 🙄
Bugün iyi gidiyorduk daha yeni yine moralim düştü çok sürmedi
Mükemmell :) Yetişebilirsem ben de geleceğim.
Bekliyoruz. :)
Süpermiş, kazananı şimdiden tebrik ediyorum <3
Teşekkürler :) Vakit bulursan seni de bekliyoruz! 🥳
Belki girerim
Mutlaka bekleriz :)
Tam gamerlara layık bir etkinlik. Çok sevindim. 🥰
İsterim admin bey. Bu arada bende gamer konusunda fenomen olmak istiyorum. Çok güzel harmandalı oynarım. Değerlendirin bunu.
Bilmiyorum işim çıkmazsa olur.
isterim
Ben hiç anlamam oyundan katılanlara bol şans 😄
Gerek duymuyorum teşekkürler dear
Olar
Sıkıcıydı ciktm
Napiyim ben sitimi ya
İsterdim
Herkese gud luk
İstemem ya xbxnxb
Gamer olmak vardı... Bruh...
Dünya 2 günlük tü zaten