Erkekler, kız düşürdüğünüz bir oyun oldu mu? Kızlar, erkek düşürdüğünüz bir oyun oldu mu? Bu arada benim ihtiyacım yok. Maksat Google'dan gelenler faydalansın, var mı önerileriniz? 😃
Merhaba, Dostum bence oyunlar kız düşürmek için oynanmamalı amaç eğlenmek zaten tabi tesadüfen denk gelirse tanışırsın ona bişey diyemem de asıl ama bu olmamalı yani. İlla tavsiye istiyorsan da pubg mobiledan düşüyordu bi ara baya sınıfımda pubgden evlenen kız var ama şimdi bıraktı okulu.
Kız düşürmek lafı ne kadar kötü. Online olarak oynanan her oyunda insanlar birbirlerine yakınlaşa bilirler çünkü bu kişilere bağlıdır. Sesli konuşma ile bağlantı kurulduğunda evetdeki kişilerin eğer istiyorlarsa birbirini tanıması doğaldır
Eskiden pubg vardı çok kız düşürdüler o dönem herkes Avrupadan düşürdü ben gittim Irak'tan bulmuştum jsmkd iyi bir arkadaştı aslında arapça bilseydim falan jxjd
Kanka popmundo diye bir ispanyol yapımı oyun var. Tarayıcıdan giriyorsun ama açık dünya oyunu. Baya kız kullanıcı var oyunda düşürmek için girip bağımlısı olabilirsin, bol şans