Gamer Mobile Legends oyununda biletlerle alınabilecek en mantıklı şey nedir? Laci3 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Veya en iyi kahraman? 7200biletim var ve ne yapsam bilemedim Mobile Legends oyununda biletlerle alınabilecek en mantıklı şey nedir? Cevapla Nedir Soruları En İyi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SAGE_MOD Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aha lingin ne 20 biletlik hero çekilişi gelene kadar bekle çekilişte herondenk gelir ya da direk amblem kurusuna harca sv 60 kas amblem herodan daha etkili oluyor 0 12 Yorumla SAGE_MOD +1 yıl Oyundaki nick ne Yorumla SAGE_MOD +1 yıl Hangi sınıf herolarda uzmansın Yorumla Laci3 +1 yıl Teşekkür ederim çekiliş tarihi ne zaman bilgin var mı? Yorumla SAGE_MOD +1 yıl Bir bakayım Yorumla Laci3 +1 yıl buradan söylemek istemem nişancılarda iyiyim diyebilirim sanırım Yorumla SAGE_MOD +1 yıl Şu an kostüm var ling herosunun oyundaki nick ne beraber oynayalım mı? Yorumla SAGE_MOD +1 yıl Salı günü hero gelicek oraya 32 saat süresi var arın öğlene doğru güncellenir altta yenilenme süresi gösteriyor Yorumla Laci3 +1 yıl Sen yaz nickini Yorumla SAGE_MOD +1 yıl 585134772 ID kodu bundan daha kolay bulursun Yorumla Laci3 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Laci3 +1 yıl Takip ettim eğer sensen tabi Yorumla SAGE_MOD +1 yıl Kabul ettim itachi olan benim Yorumla
burdartükyok Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Onları kullanacağın çekilişler gelecek en mantıklı seçim o olur diye düşünüyorum. 0 0 Yorumla
cann22 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl Çekilişe kahraman gelirse onun için kullan. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aha lingin ne 20 biletlik hero çekilişi gelene kadar bekle çekilişte herondenk gelir ya da direk amblem kurusuna harca sv 60 kas amblem herodan daha etkili oluyor
Oyundaki nick ne
Hangi sınıf herolarda uzmansın
Teşekkür ederim çekiliş tarihi ne zaman bilgin var mı?
Bir bakayım
buradan söylemek istemem nişancılarda iyiyim diyebilirim sanırım
Şu an kostüm var ling herosunun oyundaki nick ne beraber oynayalım mı?
Salı günü hero gelicek oraya 32 saat süresi var arın öğlene doğru güncellenir altta yenilenme süresi gösteriyor
Sen yaz nickini
585134772 ID kodu bundan daha kolay bulursun
Teşekkür ederim
Takip ettim eğer sensen tabi
Kabul ettim itachi olan benim
Onları kullanacağın çekilişler gelecek en mantıklı seçim o olur diye düşünüyorum.
Çekilişe kahraman gelirse onun için kullan.
Bana alsana bende başlayayım
Şanslı çarkı çevir bence