Valla ben engelli olduğum için hep evdeyim işim de yok evimde sporunu yapan kendi ihtiyaçlarını gideren biriyim benden ayrılan sevgili de sıkıldığı için ayrılır veya aldatır nasip kısmet işte engelliler çok değişik görünebilir ama aldatma veya yalan söylemekte kötüdürler yani yapamazlar daha doğrusu keşke her engelli benim gibi olsa ihtiyacını karşılayabilse ben tutunarak veya deynek ile yürüyebiliyorum ama mesela bir AVM de kullanamam akülü sandalye tercih ederim 😇 yani benim gibi birini bulabilirsin kendimi örnek verdim sakın yanlış anlama seni kendime sevgili yapmak için değil 😇
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hoşlandığım bir kız vardı kendisi bilmiyordu ama zaten bana da hiç o gözle bakmadı neyse. Yks hazırlanırken haftasonlari csgo da 1 rekabetçi maç atardım kafam değilsin diye. Mirage de 10-8 öndeyiz. Bu kız bana mesaj atmasın mı kimya çalışalım kütüphane de diye. Elime aldığım ak47 sayesinde her bir round max 30 saniye sürecek şekilde 3 dakikada maçı bitirdim. T tarafındayım ama sidelara bir dalıyorum kendi takımım bile raporladı beni hile diye varın düşünün 🤣
02 Yorumla
Soran+1 yılAh yazdıklarının yarısını anlamadım oyunca konuşuyon dmsndndkdj
Ama ana fikir şey galiba hoşlandığın kız için oyunu hızlıca bitirdin 😅
Tebrikler valla koruma altına alınmalısınız sizler 🙏
+1 yılpubg mi ben mi nasıl bir sorudur anlamadım.
sanal ile gerçek hayatta olan iki farklı şeyin neyi ne zaman yapması gerektiğini bilmeyen, neye ne kadar zaman ayırmasını gerektiğinin farkında olmayan zaten normal yaşantısında da aksaklıklar yasiyacaktir.
birde üstüne üstlük iletişim kurmaya cabaliyorsunuz pes00 Yorumla
+1 yılUlan öyle olduk da ne oldu
22 Yorumla
Soran+1 yılValla çok şey kaybetmiş
- +1 yıl
Hehe
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
169Cevap
+1 yılOyun oynayan biriyle mutlu olunmaz bence ne öyle çocukça anlam vermiyorum bu türlü insanlar sosyolojode buna metafesizm deriz biz bilim insanları insanlara verilmesi gereken değeri meta cansız eşyalara değer verilmesi olayıdır. Örneğim arabasina aşık biri vs
Saygılarımla Profesör x00 YorumlaOyun oynamayan erkeklere bakman lazım yoksa zor bulursun be.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok işte oyun oynamayan sevgili Gamer kardeş 😄
- Gamer konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılolm dc serveri mi açılmış KS oha sdfkdg hayaldi gerçek oldu
126 Yorumla
Soran+1 yılTürkçe konuş 🥺
- +1 yıl
discordu görünce şok yaşadım biraz öyle erkeğı zor bulursun bir erkek oyun oynarken hiç bir şey onu rahatsız etmemeli :D
Soran+1 yılKeşke lez olsaydım 😑
- +1 yıl
ne alaka be kızlarda öyle
Soran+1 yılNası ne alaka kızlarda oyun oynayan sayısı erkeklerin yarısı kadardır :d
- +1 yıl
olsun sonuçta oynuyolar onlarda rahatsız edilmek istemez yani :D
Soran+1 yılErkek beyni kadın beyni farklı oluyor hoşafcım be 😀
- +1 yıl
yaa yeme beni :D biz şimdi kötü mü oluyoruz yanii
Soran+1 yılTokum 😒
Hayır kötüsü iyisi yok, bunun hakkında bi kitap okumuştum hatta. Farklı çalışıyor sadece o anlamda dedim 🙂)- +1 yıl
tatlı niyetinede giderim :D ama bak anında yazmamasının sebebi arkadaşlarıyla oyundayken meşgul oluyor eğer o an oyunu bırakırsa oyunu kaybedip tüm takım arkadaşlarının ona sövme riski var o yüzden biraz geç olabiliyor geri dönüş bilerek yaptığı bir şey değil anlatabiliyor muyum :D seni seviyordur ama o an oyunu bırakamayacak durumdadır o yüzden geç yazar
Soran+1 yılŞey desin "Yengeniz yazdı, ben hanımcı bir insanım malum iki elim kanda olsa ona yazarım. Bensiz de başarısınız göreyim sizi aslanlarım" 🥺
- +1 yıl
yok artık daha nineler yaaa hem o an olmuyor öyle işte :D bazı oyunlarda çıktığın için ceza bile veriyor biliyor musun 7 gün felan giremiyon oyuna bi 10 dk bekleseniz olmuyor deme :(
Soran+1 yılLolde dakika veriyordu diğerlerini bilmiyom 🤷♀️
Ösür dilerim erkekler tamam oynayın 😭- +1 yıl
evet dakika veriyorda bazı oyunlarda daha uzun süre olabiliyor :D yaa :( sende suç yok niye özür diliyon kendimi kötü hissetim şimdi
Soran+1 yılYo yo bütün her şey benim suçum. Benim yüzümden afk yiyor masum erkekler 🥺
- +1 yıl
yaa sdfddfgf :( arkim olsan senin için afk olsam koymazdı bana vala
Soran+1 yılSana istek atacaktım ben, profilin kafaydı daaa işte dedim bu master bizim gibi garibanlarla işi olmaz 😃
- +1 yıl
Ne alaka be master olmam burdaki işsizlik seviyemi açığa çılarıyor sadece başka bi artısı yok fjfjlf
Soran+1 yılBi de çıtır olduğunu simgelemek için mi lays fırından koymuşlar yanına 👉🏽👈🏽 djdjdjdjd
- +1 yıl
Aynen site bile ne olduğumu çözmüş çıtırım güzelimm var mı benden daha ötesii 😂😂😏😏
Soran+1 yıl- +1 yıl
Haha utandım ya 😂
Soran+1 yılİnstada keşfetim full bununla dolu kusacam artık sdkfjdkdkfj
- +1 yıl
Güzel şarkı bence 😂😂 benimde pek iç açıcı sayılmaz fjklggh tiktok şeyleriyle dolu alakasız şekilde
Soran+1 yılHe zaten Instagram reels kısmı, youtube shorts bunları tiktok satın almış :dd
- +1 yıl
Dimi biri bitmeden biri başlıyo lanet şeyler
+1 yılBen oynamam oyun falan da şayet oynuyorsam davet ederim gel beraber oynayalım yok gelmedi ne kadar eğlenceli olursa olsun bırakırım. Oyun her zaman oynanır, hanımın bi şeye canı sıkkın ki oyun bile oynamıyor öncelik onun.
00 Yorumla
+1 yılZor hahahahah ben 1 saat bekliyorum cevpa vermseine
214 Yorumla
Soran+1 yılNiye bekliyon bacım vur masaya yumruğunu skdjfjdkdjd
- +1 yıl
Hahahaha aynen vuracagim yakindaa🤣🤣
- +1 yıl
@Arif89 tesk😇
- +1 yıl
@Arif89 hosunuza gitti galiba
Soran+1 yılÖzele geçin arkadaşlar ben sizin bildirimi görmek zorunda miyim
Soran+1 yılÇok kıskandım sorma
Hey allahım- +1 yıl
@Arif89 gerçekten nicki al beni dedirtiyor
+1 yılBen anında yazardım ama senle olmaz çok ağlaksın kadın dediğin güçlü olur böyle şeyleri burada yazmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de 50 yaşındaki amca bana yazsın diye bekliyordum emin ol
- +1 yıl
Sen harbiden canım konunun yaşla ne ilgisi var konu anında mesaj yazmak değil miydi e ben yazardım ama seninle olmaz şimdi bu konu yazmaya lamı ilgili yaşla mı ilgili
+1 yılBen saniye düşünmem çıkarım o oyundan çünkü canımdan çok sevdiğim insan bana mesaj atmış ayrıca mesaj boş bile olsa kesinlikle bunu yaparım ee az önce dediğim gibi canımdan çok sevdiğim insanın mesajı gelmiş herşeyi bırakır onunla ilgilenirim Not=Eğer istersen aradığın kişi ben olabilirim
00 Yorumla
+1 yılMesaj ne ki oyundan çıkayım , ev boş mu demiş yoksa jcbejed , gerçi boş olsada yapmam zaten o işi evlenmeden , ama bi süzerim üstten üstten alırım ateşini xhdndhsdn
03 Yorumla- +1 yıl
Ben pubg balonunu oynamayı bıraktım zaten sorun yok o yüzden 😌
- +1 yıl
Noldu niye bu kadar tepki gösterdin , oyun bu oyun sevmeyen de olabilir
+1 yılValla çoğu erkek oyundan çıkmaz hele ki online oyunsa ancak benim çıkmışlığım var yani tercih meselesi.
024 Yorumla
Soran+1 yılSayınız çoğalmalı kravatlı 🙏🌺
- +1 yıl
Anlaşılan beni tanıyan birisi.. 🧐 Hemde düşün maçı kazanırken çıkmıştım, bu yüzden gelecekte ki sevgilim veya eşim bu konuda sorun yaşamayacaktır..
Soran+1 yılTanıyorum tabisi 😄
Kalmadı sizden bence de eşin çok şanslı 🙂)- +1 yıl
Bizi koruma altına alsınlar :d
Soran+1 yılMümkünse 😅
- +1 yıl
Ama tek kötü huyum, bazen oyun yüzünden yatağa geç giriyorum ve bu sebepten inşallah ileride yatağa sürüklenmem. :d
Soran+1 yılO kadarcık kusur kadı kızında da olur, şaapma ya :d
- +1 yıl
Di mi yani :d ya da böyle beraber oynasak o ayrı keyifli olur 😄
Soran+1 yılOynayabilen birini bulursan tabi 😅
Ben hep lolde küfür yerdim sdkfjdjkfkf- +1 yıl
Ya sjdjdh benim takıma da ruslar geliyordu adamlar taktikten bi haber :d bir kaç defa lol oynadım ama çok beğenmedim sonra company of heroes gibi strateji oyunlarına kaydım
Soran+1 yılKız kimliği ile büssürü erkek vardı oyunda 😄
Onu bilmiyorum lol pubg denedim. Olmayınca zorlamamak lazım, barbie giydirmeceden devam 🤦♀️- +1 yıl
Pubg de güzel aslında arada oynuyordum :d olsun o da iyi sjdjd bende euro truck 2 oynuyorum, biraz lojistik öğrenelim 🧐
Soran+1 yılÜhü şuna bak nası artistik şeyler, kelimeler 🥺
Ben de öğrenip böyle konuşaciim şu saatten sonra karar aldım djdjddj- +1 yıl
Ya lojistik dersleri gördüğüm için seviyorum sjdjdh öğretiyim beraber başlayalım :d
Soran+1 yılHocam kill ölü demek işte sonraaa
Sonra yok bütün bilgim bu kadar 😑 djdjdjdj- +1 yıl
Kill öldürmek demek evladım fiil o :d dead ölüdür sjdjd
Soran+1 yılYa aynı şey işte 😒😒😒😒😒😒
- +1 yıl
Puan kıracaktım ama seni kıramadım aynı şey olsun bee
Soran+1 yılHuuuh tişikkirlir 🤪
- +1 yıl
Ne demek 😄 ah merhametli yönüm..
Soran+1 yılBeyefendi olmak zor işte, naaparsın 👑
- +1 yıl
Karşımda bir hanımefendi olunca ister istemezz 👸🏻
Soran+1 yılDöndüğüne sevindim gerçi daha önce de demiştim ama olsun 😄
Ve bu keyifli sohbet için teşekkür ederiim 🌺- +1 yıl
Ne demeek, bu sohbette aynı şekilde bana çok zevk verdi 😄 bende seninle karşılaştığıma çok sevindim :d
+1 yılYani seninle yeterince ilgileniyorsa bence normal anlarda oyun oynamasına izin verilmeli bence. Sonuçta stres atmak zevk almak için oynar insan oyunu. Tabi ki ihmal ediyorsa seni haklısın. :)
00 Yorumla
+1 yılBen bunu yapıyordum ama hiçbirisi değer bilmedi aşırı ilgi verdiğimden bıkıp kaçtıla galiba ama umurumda bile değil
03 Yorumla- +1 yıl
Bırakıp kaçtılar
Soran+1 yılKızlar sizin yüzünüzden ben de azar yiyom vıyş
- +1 yıl
Genelleme yapmıyorum ama benim karşıma hep böyleleri geldi saçma canım şeyleri bahane eden insanlar
Ben ben ben ben. Buldun işte ben. Ben pubgyi değil böbr, öhöm seni tercih ederim yani.
15 Yorumla
Soran+1 yılYeni sorum belli. Böbreğimi değil de beni sevecek herifi nerden bulurum?
Soran+1 yılBugün de bulamadık yakyakyak
Soran+1 yılSarıyorum hemen
omg 1sa. de 107 guy 1 girl bu kadar aktif gorunmuyodu site
11 Yorumla
Soran+1 yılHerkes bu soruyu bekliyormuş 😄
+1 yılBen öyleyim , lakin bunun değerini yabancı kızlar biliyor, yerliler hiç umursamıyor, varsa öyle bir yerli kız bulsun beni.
00 Yorumla
+1 yılyahu oyun nedir ki insan yerine geçsin ama kızlar sizde unutmayın bir şeyleri karşılıksız istemek olmuyor...
00 Yorumla
+1 yılZamanında sevdiğim için hergün saatlerce konuştuğum arkadaşımı o canlı yayın açtı diye kapatırdım hemen telefonu..
00 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama siz onun da kıymetini bilmezsiniz hiç bir şeyin kıymetini bilmediğiniz gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılBen ne yaptım 🤦♀️
- +1 yıl
Genellemeden nefret ederdim ama baktim ben genelleme yapmasam bile kadınlar bu huylarından vazgeçmiyor bende kurunun yanında yaşı da yakarak genellemeye tabii tuttum. Bir şey yapman gerekmiyor genellemelerde ki -ler , -lar takısına dahil oluyorsun.
Sen bence seni sevecek degilde seni * erkek ariyosun
10 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama Oyunlar kızlardan her zaman öndedir bir kızın veremediği çoğu şeyi verir
10 Yorumla
+1 yılZamanını ayırmayan biriyle zaten işim olmaz Oyun oynuyorum fakat Önceliğim her zaman insanlar olur. oyun her zaman var ama o kişi her zaman olmaz.
00 YorumlaBanada öyle bir kız lazım diyicem de seviyordum işte 😁 ama pubg hastası
00 Yorumla
+1 yıl😂😂. Sabah Sabah ne güldüm. Oyun oynamayan bir erkek bul
00 Yorumla
+1 yılMeçhul, şahsiyetsiz bir abazayı arayacak kadar çaresiz durumda mısın? Yazık.
00 Yorumla
+1 yılBen öyleyimdir ama sorunu kökünden çözmek istiyorsan yine ben varım. Oyun oynamam ahaha ))
00 Yorumla
+1 yılAllah sabır versin bence böyle bir erkek bulmak zor bence
00 Yorumla
+1 yılGüzel soru. Şahsen öyle olamıyorum en çok eleştiri aldığım nokta😔
00 YorumlaHer seferinde oyundan çıktık ta noldu ligden düştüğümüzle kaldık :')
00 YorumlaBurada bulabilirsin, çoktan bulmuş bile olabilirsin...
00 Yorumlasana mesaj atan olur da oyundan ne zaman çıkılır onu bilemem😆
00 YorumlaOyun yüzünden sevgili kaybetmektense oyunu kaybetmeyi tercih ederim
00 Yorumla
+1 yılBen çıkarım çıkmasına da böyle bir kadın modeli var mı? Bu da bir istisna tabi...
00 Yorumla
+1 yılOyun çok önemli, kritik bir anda değilse çıkarım yani takımımın bana ihtiyacı varsa sevgilim boş iş
00 Yorumla
+1 yılEee yaptıkta noldu 🙄giren yine bize giriyor o yüzden napiyoruz hem oynucan hem yazcan
00 Yorumla
+1 yılOyun oynama alışkanlığım yok her an sana yazabilirim
00 YorumlaBulamazsin zor oyun sevmeyen birini bulman lazim once
00 YorumlaLolde tfyi satıp telefona bakmışlığım var. Diyeceğim bu kadar...
00 Yorumla
+1 yılYani bu devirde ben gibi oynamayan kimse yoktur herhalde
00 Yorumla
+1 yılValla varya sevgilim olsun onun sözünden çıkarsam şerefsizim
00 Yorumla
+1 yılNe dedin hiç anlamadım 😅😅
Bilmiyorum profil ismini hatırlaman gerekir,00 YorumlaBen oyundayken bile yazarım çünkü pc den oynuyorum oyunları
00 Yorumla
+1 yılBu pubg da sıktı iyice hee 😁😁😁 oynuyor musun yoksa
00 Yorumla
+1 yılSevgilim pubg mi ben mi dese telefonu ateşe atar koşarak yanına giderim
00 YorumlaPubg oynayan kişi zaten zevksiz vasıfsız insandır çok bir beklentin olmasın ama oyundan da çıkmam sevgilim yazdı diye :)
00 YorumlaBence sen en iyisi oyun oynamayı pek sevmeyen bir erkek bul
01 Yorumla
Soran+1 yılOlsa bulacaz
Ben pubg oynuyorum baya bağımlıyım da sevgilim mesaj atsa fight bitince oyundayım yazarım oyun bitince konuşurum easy önemli bişey varsa 2. Oyuna girmem çıkarım bu kadar easy
01 Yorumla
Soran+1 yılEasy falan değil hard, very hard 😒
Yanımda olmadığı sürece cikmam ayrıca oyun oynarkende mesaj atabilir
00 Yorumlaben olsam bende pubg seçerdim 😂😂 oyunun zewki başka😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen oyun oynuyorum ama bağımlı değilim, mesela hiç online oyunun oynamam.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeden pubg oynayan erkeği yazıyorsun ki, ama ben oyundan çıkıp yazardım, online oyun oynamıyorum zaten
+1 yılBirincisi pubg oynuyorsa engelle ikincisi cs lol oyunlarını salıp gelmiyorsa daha ii abaza değildir en azından
03 Yorumla- +1 yıl
ya da 12yaşında bir ergendir zaten pubg oynuyan kitle
Soran+1 yılAbazalıkla ne alakası var, herhangi bir kız için değil sevgilisi için çıkıyor.
- +1 yıl
Aga geneli öyle oluyor
+1 yılHepimiz oyun bağımlısı değiliz ama bir oyun oynanacak ise beraber de oynayıp keyif alabilirsin
00 Yorumla
+1 yılKanka kusura bakma da biz oyunu biraktik da ne oldu sonu yine kotu bitti bırak oyununu oynasın karakterli birini bul derim
00 Yorumlaeger gercekten bırını sevıyorsam ve deger verıyorsam. ve o kısı hakedıyorsa sevgımı. oyun degıl hıcbısey umrumda olmaz.
00 YorumlaOyun ve sevdiği kadın arasında seçim yapmak mı ben Boyle bir seçimi yaptıran erkeğin adamligina tüküreyim ya
00 Yorumla
+1 yılİki dakikalık bir oyun keyfi var adamın, limon sıkmasan nasıl olur.. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılİki dakikalık mı, sabahtan akşama kadar oynayan deliler var :d
Benim hayatım ve hayatımda yer alan her şey oyundan ve otarz şeylerden ağır basar gerekirse de gereksiz arkadaş
00 Yorumla
+1 yılGünde ortalama 70/80 telefon görüşmesi yapıyorum 200/300 km yol hatuna ayiracak vakit yok ne oyunu 😃
00 Yorumla
+1 yılCod gta sa gta vc cs oynuyorsam oyunum bitene kadar mesaja cevap vermem
03 Yorumla
Soran+1 yılElendin çık :d
- +1 yıl
Bacım kadın bırakır ama oyun bırakmaz bukadar basit
Soran+1 yılBırakmayan kadınları da harcayın aferin size
İnş oyunun en heyecanlı yerinde elektrikler kesilir 😏
+1 yılBen seni seçerim yeterki bana sevgi göster bana sadık ol oyundanda tootanda vazgeçer sevgilimin dizinin dibinde otururum
00 Yorumla
+1 yılinsanların zevklerine karşı çıkmayın az buçuk eğlencemiz var onu kendiniz ile sınırlandırmayın
03 Yorumla
Soran+1 yılÇıkarım çok bir şey istemiyorum
- +1 yıl
çıkarsan bu kafayla bulman zor 👍
Soran+1 yılSorun yok gönlüme göre birini bulamayacaksam sonsuza kadar yalnız kalabilirim ✌🏼
Özel hayatın gizliliği vardır. Ortak zamanlarda tabi konuşmanız normal ama öbür türlü haklı 😂
00 Yorumla- Devamını Gör (114)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat