Bütün çabalarınıza rağmen hala sizin mesajlarınıza, aramalarınıza geri dönmüyorsa bence sizde daha fazla o kişiyle vakit geçirmeyin. Daha çok üzüleceğinize böyle bir durumdan kurtulduğunuza sevinmelisiniz. Çünkü böyle bir erkek tipi ileriki zamanda da böyle bir şeyi size yaşatacaktır. Düşünün ilişkiye başladınız ve aradan aylar geçti ve bir anda bıçak gibi sizi aramayı kesti o zamanki üzülmeniz daha büyük ve daha sarsıtıcı olacaktır. Bu yüzden aramıyorsa sizde elinizden geldiğini yaptıysanız bırakın daha fazla uğraşmayın. Nasıl olsa her erkek bir gün geri döner. :) :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl🙂
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Evli olup yatmayacağın biri sana asla bağlanmaz.
İmkansız bir ihtimal, dokunanadan bağlanabilmek.
Neyin önceliği olacak cepten ilk çıkacak kişinin mi?
Kendine yazık.
Kimsenin önceliği olmak için, başı sonu olmayan bir ilişki içinde bu kadar kendinden ödün verip düşünmen hata.
Umarım canın yanmadan farkına varırsın.01 Yorumla
Soran+1 yılYstsrsam bırakır diye yatmiyirum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Böyle biri için kendinizi yormaya değer mi?
Bugün o taktik bu taktik ile yürüyen ilişki sizi ne zaman sağlam sağlam ve sağlıklı hissettiğiniz bir cepheye çeker gerçekten bi düşünün isterim.
Tutmaya çalıştığınız ip zaten çürük bunu bile isteye ilerlesin istemek kendinize kötülük.05 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın ama vazgcenedim
- +1 yıl
Lütfen vazgeçin o halde.
Öyleleri düzelmiyor, yoruyor...
Soran+1 yılBaşınıza geldimi
- +1 yıl
Maalesef evet
Soran+1 yılBiraz anlatsanız ama ben onu kendime çekmek çok Istyrm
+1 yılSen de ondan uzak dur, kendini çek birden. Belki ilgisini çekersin. Ama olmayanı zorla oldurmak, adam olmayanı zorla adam yapmaya çalışmak.. Cidden boş iş bunlar, valla. 👌Oldu da bağladın bu zoraki ilişki bir de biterken gösterir kendini ve görürsün göreceğini.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvli zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba.
Evli bir insanin önceliği değil yedeği olursun
Önceliği her zaman ailesidir.
Gece eşinin koynuna girdiğinde sen umrunda bile olmayacaksın işte o zaman canın çok yanacaktır. Daha çok yeniyken yaşanmışlık yokken uğraşma gitsin.00 Yorumla Kadın erkek ilişkilerine son derece yanlış bir bakış açısı. Hoşlandığınız birini "kendinize bağlamak" için bir formül var sanıyorsunuz. Büyü gibi mesela.
Diyelim yattınız, kalktınız, giyindiniz, süslendiniz ya da her nasılsa bu adamı sizin deyiminizle kedinize bağladınız. Bunun ne kadar süreceğini sanıyorsunuz.
Evli erkeklerin başka kadınların peşinde koşması çok yaygındır. Unutmayın o adam bunu size de yapacaktır.011 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz önceliği olmak istemistim
Soran+1 yılNeden o zaman elektrik aldim dedi
Soran+1 yılNey peki o zaman amacı
Soran+1 yılHaksn
Soran+1 yılEvet ilgilenmiyor korkuyor Olablr aynı yerde calisiyoruz
Soran+1 yılNerden anladin dusecegini
Soran+1 yılYanikendini çek mi diyorsun halbuki kendiisi bana yaklaştı
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Seni gerçekten umursamazsın istiyor musun peşinde köle mi olsun istiyorsun? 😂Açıkçası şu tavrı bana gösteren birinin yüzüne tükürmem. Sen madem istiyorsun hiç yazma arama, hevesli görünme, kendini merk ettir.. Buluşalım dediğinde o gün mutlaka bir işin olsun sen ertele.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen canim
+1 yılİnsallah adamin karisi her seyi fark eder. Birinden hoşlanıyor olmanız bir ilişki yaşamayı kendinizde hak görmenize müsade etmez. Ünlü bir adamdan hoşlanan bütün kadınlar adamla ilişki yaşasın , bu ne biçim bie mantık. Kendinize gelin lütfen , empati yapın. Eşiniz bunu yapsa aa ne güzel yapmissin bey mi diyeceksiniz. Kadına yapılan büyük haksızlık , buna ortak olmayın. Hislerinizin ya üstünü kapatin ya da ayrılsın adam ya bu ne saçmalık!
010 Yorumla
Soran+1 yılHaklsiin
Soran+1 yılBen zaten onla bir şey yasamicam
Soran+1 yılAma bana neden bunu yaptı elektrik aldim dedi
- +1 yıl
Çünkü şerefsiz bir insan. " Aldatan kisinin cinsiyeti ne olursa olsun medeni hali serefsizdir !" Aziz Nesin özetlemiş durumu.
- +1 yıl
Hem o kadına hem sana yazık. Oh adam ne ala memleket evde karım beklesin , işe gideyim kadınlara yazayım. Inşallah karısı fark eder ve boşar onu. Yüklü de tazminat alır. Pislik şerefsiz adı adam. Allah cezasını versin. Yaşından basından utansın. Yorumları okudum , boyu kadar çocuğu vardır adi pisliğin
Soran+1 yılEvet canım var. Ama neden bana bunu yaptı bilmiyorum seninle yaşadığımı anlıyorum dedi. Ama ertesi gün çocukların yüzüne bakamadım da dedi
Soran+1 yılSonraki zamanlarda beni öpmeye kalktı şimdide ben onunla bi konuşmak istiyorum ama erteliyor kaçıyor
- +1 yıl
Hislerine bir şey söyleyemem ama kendini kullandirtma rica ediyorum , yapmayın bunu kendinize. Siz değersiz değilsiniz. Bunu söylemek hiç hoşuma gitmese de bunlar karakteri ucuzlaştiran hareketler. Kendi çevresine , şöyle bir kız var , evliliği sorun etmiyor, şöyle söyle şeyler yaşadık. Der , sizde yaşayın bile diyebilir. Insanlara güvenme, ne aşıklar gördük, aşkından ölüp bitiyorum dediği kadını kumar masasına koyan , seni mi harcamaz?
Soran+1 yılYa bak çok haklısın
Soran+1 yılBeni yolumdan döndürecek birine ihtycm Var zaten. Asla onunla yatmam zaten ama bir şey yapmaz herlade ama varya beni görünce kalbi atıyor zaten eşimden ben kumarı yüzünden bosandim
Gizli Üye(18-24)+1 yılHer şeyden önce ilişki yaşamak istediğin adam evli, 50 yaşında ve boyunca çocuğu var... Adam sana "korkuyorum, çocuklarımın yüzüne bakamadım." diyor, vicdan yapıyor, karısını aldatmayı kendisine yakıştıramıyor... Böyle bir adamla ilişki yaşamak istemek, önceliği olmak istemek çok ahlaksızca. Bir de boşanmasını istemiyorum, yuvası yıkılsın istemiyorum demişsin görüşlerde; boşa kendini aklamaya çalışma, bunlar aklamaz seni. Bu adamla bir ilişki yaşamaya başlasan zaman geçtikçe daha da bağlanacaksın ve beklentilerin artacak. Evli olması seni rahatsız edecek ve boşanmasını isteyeceksin. Bu seferde o boşanmayacak sen de üzüleceksin.
Kısacası evli bir insanla duygusal bir bağ kurmanın, bir ilişki yaşamak istemenin hiçbir mantıklı açıklaması yok... Kendine bağlamaya falan çalışma, en yakın zamanda bitir bu rezaleti.01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin canim
+1 yılNasıl gelir nasıl gider yorum yapamam ama. Yanlış kişi bence:) yeni elektrik alabileceğin birisine bak derim hazır kendisi istemiyorken:) ileride büyük mutsuzluk yaşayabileceğin bir ilişkiye adım atabilirsin şimdilik her şey olumlu bile gitse...
01 Yorumla
Soran+1 yılIstemiyormu sence neden elektrik aldim dedi
+1 yılOnun için düzelmeye çalışma lütfen. Bırak o senin peşinden koşsun o senin ona bağlanmanı istesin. Fazla yüz verme erkekler cepte görüyorlar bu durumda maalesef. Soğuk davranma ama mesafeni koru, belli konularda çizgilerini belli et. Ve seni sevmesi için kendinden ödün verme.
05 Yorumla
Soran+1 yılEvli adam kuzum:((
- +1 yıl
Güzelim evli adamla bir ilişki yaşamayı kendine layık görüyor musun sen?
Soran+1 yılGörmüyorum ama çok hoslaniyorum
- +1 yıl
Adam karısını aldatıyor ama ayrılmak da istemiyor. Ya yol yakınken vazgeç ya da eşi veya senin aranda bir seçim yapmasını iste ondan. O kadına da yazık.
Soran+1 yılBoşanma dedim ona yuva yikamam
+1 yılŞu erkekleri bir salın, kendine bağlayacaksında ne olacak eşya mı bu? Ona harcayacağın boş çabayı kendine harca gelmek isteyen kendisi gelir zaten istemeyeni de hiç bir şekilde getiremezsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklsiin
Adam evliymiş zaten. Kendine çekmek istiyorsan karısından daha çok değer verip ondan daha çok ilgilenmeyi deneyebilirsin. Ama bu seferde karısıyla devam edip ihtiyacı olduğunda sana gelebilir. En iyisi bırakmaya çalış yeni birini bul. Büyü filan yaptırıyorlar galiba da bilgim yok👐
0297 Yorumla
Soran+1 yılBoşansın istemem ilgi gösterdim böyle oldu beni hep oteliyir
Soran+1 yılYa zaten bi Konuslaim dedim kabul etseydi bunları soylicektim konuşalım dedi ama bir aradım işten çıkmış gitmiş olcak seymi
Soran+1 yılAynen birde mudurum
Soran+1 yılOndanmi kaciyor
Soran+1 yılHocam değil iş arkadadizyiz
Soran+1 yılKorktuğunu söylemişti Ondanmi aramiyor ama beni görmeye odama geliyir
Soran+1 yılGittim en son yüzüme bakmadı personel gelir dedi
Soran+1 yılYa aradım konuşacaktık diye adam ciktim diyor dışardayım diyor
Soran+1 yılYa zaten beni gorunce suz du çok fena
Soran+1 yıl@Füruğcuk adam öptü beni kız dokundu odasında
Soran+1 yıl@Füruğcuk soğuk davranma amacı nedir o zaman
Soran+1 yılAyenn ya bende onu düşündüm ama elektrik aldim derken bunları dusunmedimi
Soran+1 yıl@Füruğcuk arkadaşlar öpüşünce onun kalbi atti dokundu her şey güzeldi yanınada geldi sonraları ama şu 1 haftadır ben diyorumki Konuslaim tamam diyor ama bir arıyorum işten çıkmış gitmiş beni umursamadı ya da kaçıyor ama bitsin de demiyor. Zaten deneyelim dedikten sonra hiç aramadı beni
Soran+1 yıl@Füruğcuk ayenn canim yüz verdik ayıya geldi sıçtı haliya
Soran+1 yılTamam arkadaşlar öyle yapacağım gelişmeleri yazacağım size yani odama uğruyor arada aradığı yok ne bilim değişik
Soran+1 yılYa zaten ona boşanma dedim ama sohbette esiyorduk 1 saat falan mutluyum diyordu
Soran+1 yıl@Füruğcuk kız bu adama taktım ille gelecek o ben onla olmayacağım ama gelsin
Soran+1 yıl@Füruğcuk kız napim ya
Soran+1 yılPronaci aynen öyle ya
Soran+1 yılArkadaşlar benim anlamadigim neden bitti demiyor ben vazgeçtim demiyor
Soran+1 yıl@Füruğcuk kız yoksa direk otelemi gel diyecek bu. Zaten musaitbilunca ben seni ararim yazmisti
Soran+1 yılAnlamadim ben
Soran+1 yılO benim müdürüm ben personelim zaten dedi korkuyorum dedi. Biri görür falan dedi ama deneyelim de di
Soran+1 yılBeni arasaydi ilgilenseydi kesin gider dim ama bakin adam dengesiz ama neden bitiremiyor ya bitti demiyor
Soran+1 yıl@Füruğcuk tatlikusum ben istiyorum onu ama 1 kez değil olcaksa hep olmalı ama ona guevnemiyorum
Soran+1 yılKalbi artı yanımda baktım görünce şekli değişiyor anlıyorum ben onu zamanla olur belki çünkü sevdi beni sohbet edince tanıdıkça zaten ben onla geziyi aşk yasayım bitsin ama o dedik sen evlenince baglaniriz dedi korkuusuda var
Soran+1 yıl@Füruğcuk bosanmasini istemiyorum sadece benimle olsun ilgibgostersin arada arasın arada otele de giderim
Soran+1 yılEvlenmem güvenmem ona yanım dayken karısına yalan soyledi
Soran+1 yıl@Füruğcuk kiyemtimi bilmiyor gerçekten birde adam 50 ben 33 yaşında dusun
Soran+1 yıl@Füruğcuk valla kendi bilir ya
Soran+1 yıl@Füruğcuk kız bazıları diyorki acaba adamın şeyi kalkmazmi
Soran+1 yıl@Füruğcuk kınamıyorum yaşından dolayi
Soran+1 yılBen boşandım o b.. yeidm bir kere 2. ye allah büyük
Soran+1 yıl@Füruğcuk ilk kez öpünce bakamadım ama kalkıyor sanirim beni baya suz du o gün ya adam deneyelim dedi ortada yok sabrımı deniyor galiba gerçekten öyle bir şey yapmalıyım ya da yapmamaliyimki adam dönsün yokda demiyor ama soğuk yaprak acaba uzaklaştırmak mi istiyor beni
Soran+1 yıl@Füruğcuk delil bırakmamak için aramiyor belkide ne bilim neden aramaz ya canım ilgi gostercekki ona gideyim mal ya bu
Soran+1 yıl@Füruğcuk dekolte giydim ama odasına daha gitmem en son gittiğimde yzuume bakmadı adam
Soran+1 yılBirde artık o gelmeli yeter ben kahve yapayım bile dedim sonra yaoarisn diyor beni geçiştiriyor kahvem var diyor. Neyse işte sonra bi gün mesaj attım ciktinmi isten diye evet dedi arayacaktın dedim hayır yazdı ertesi gün yanıma geldi alttan aldim of ya ben artık adım atmam sözleştiniz gün odasında buluşacaktık haber bile vermeden gitmiş bir aradım dışardayım diyor konusacazkmiyiz konusmicazmi dedim konusuruz sonra deyip kapatıyor o zaman desinki bitti. Ben istemiyorum desin neden bitti demiyor
Soran+1 yılBilmiyorum çok hoşlandım fiziği güzel birde kibar alçakgönüllü ses tonu güzel ama bir görseniz adam çirkin ama çok çekiyor beni
Soran+1 yıl@Füruğcuk evlilik düşünüyorum ama boşandıktan sonra evli kişilere yöneldim bilmiyorum neden
Soran+1 yıl@Füruğcuk sence yatsak yetersiz mi olur
Soran+1 yılBelkide şu ben ilerisini görebildiğim bir şey olsun istiyorum yani sonu belli adam evli sonu belli
Soran+1 yılLa zaten yanımda kalbi atıyor baktım yeminle
Soran+1 yıl@Füruğcuk ya bak şu an düşündüm onunla yatmak istiyriuk ama devamlı olsun
Soran+1 yıl@Füruğcuk adam böyle uzak durarak beni itiyor gercekten
Soran+1 yılPro na ci Anlamadim demek istediğini lavabodan nasıl jude
Soran+1 yıl@Füruğcuk isteğim sadece yatmak değil ilgisi onunla gezmek
Soran+1 yılİşten çıkınca nude atsana ya da işteylen lavaboya bi gidip derken
Soran+1 yılZaten dedi il dışında görüşürüm diye. Nude yı Anladim sadce yazmışsınız İşten çıkınca nude atsana ya da işteylen lavaboya bi gidip diye. Yani işteyken lavaboda açık resim at mi demek istedin
Soran+1 yıl@Füruğcuk adamı azdirmak kolay odasına bi gitsem ama hep ben gitmek istemiyorum o gelsin. Gelirse içeriye daver edeyimmi
Soran+1 yılPr noci bacım haklı ben daha bir şey yapamam 2 kez dedim Konuslaim Deidm adam resmen beni hiçe sayıp haber vermeden gtti o gelecek artık
Soran+1 yılAdam evlenirsen baglaniriz diye korkuyor kimden kiskanacak
Soran+1 yıl@Füruğcuk 😂 burdayım koknusurz yine
Soran+1 yıl@Füruğcuk ben 2 nize de teşekkür edeim
Soran+1 yılSenide bırakmam sagolun ikinizde gelişmeleri yazacam kapıyı açık tutayimmi odamın? Isyerinde😘
Soran+1 yılKapimiyimi açık tut dedin pronaci
Soran+1 yılSelam ben geldim bugün ise gtimedim yarın gtcem şu an çok mutsuzum yarın gelirse benden neden kaçıyorsunuz deyimmi
Soran+1 yılKorkum şu biz uzak durdukça ya aşık olursak bellimi olur ya
Soran+1 yılKardeş inan bugün ne aradım ne mesaj yarında bise yapmicam ama ya yarın oda bir şey yapmazsa ataya zaman girdi
Soran+1 yılYa bir şey dcem bence bu adam benden uzak duracak gbi geliyor baksana kaç gün oldu ya insna böyle yaparmı ya
Soran+1 yılNe tepki verecek selam verip geçecek zaten çok karşılaşmıyoruz yine kaçar belliki
Soran+1 yılYa tamamda artık bence bu adam beni istemiyor gbi geliyor baksana hiçbir şey yapmıyor 3 haftadir
Soran+1 yılArayacaktınız diyorum Msjla hayır yazıyor bence artık vazgeçti benden
Soran+1 yılCanım yanıyor
Soran+1 yılIyki varsin 3 hafta içinde yaptığı tek şey yanıma uğramak..
Soran+1 yılÇok canım yanıyor neden bitti demiyor neden pişmanım demiyor
Soran+1 yılBunları yazarken gözlerim doluyor bence bu adam beni kestriip artı 'nden bana bu kötülüğü yaptı
Soran+1 yılAsla kendimi ona kullandirtmayacagim
Soran+1 yılCoknuzuluyirum çok cepte olmadğını görecek o. Sen hep cepte görüyor diyorsun vazgeçmiş olamazmi
Soran+1 yılAsıl varya artık ben onu unitcam ben ona dcem ben vazgeçtim dice M. Bak görürsün o zaman peşime nasıl köpek oluyor adı herif
Soran+1 yılHaklisiniz. Ben o gelse bile vazgeçtim demem lazım çünkü Anladim ben onunla yatsam daha çok uzulurum
Soran+1 yılSence ne yapım son çare olarsk
Soran+1 yılPişman olur mu
- +1 yıl
Olur ama gururuna yediremez belki. Ya da kudurunca da gelebilir yanına işini görmek için. Belli olmaz adamı tanımıyorum. Kariyerini kolay kolay tehlikeye atacak gibi durmuyor. Bir de geldi diyelim yattınız çok güzel bir gece vs ertesi gün aynı durum. Adam belki de f*ck olmak istiyebilir sadece bilmiyorum
Soran+1 yılSen yine umudu kesme bekle mi diyon zaten bu haftada bir şey olmazsa daha olacağını sanmıyorum en aizndan yanıma uğrayacak mi bakalim
Soran+1 yılAyenn
Soran+1 yılGelme ihtimali var mı
Soran+1 yılYa adam kaçıyor gibime geliyor buda benim zoruma gidiyor sanki ben ona acilmisim gbi
Soran+1 yılNereye kadar böyle gidecek illa yüzyüze gelecegiz
Soran+1 yılBak bir şey dcem gelirse sorayimmi neden benden kaciirosunuz diye
Soran+1 yılO zaman hiç sormayın tam olarak ne yapacagimi nasıl davrancagimi bilemiyorum gelirmi onuda bilmiyorum
Soran+1 yılAynen o zaman ben artık hiçbir şey yapmıyorum
Soran+1 yılAma öğrenmek istiyorum benden neden vazgeçtgini
Soran+1 yılKarar verdim o beni adam yerine koymadı o gelip sorsa bile diyeceğim o geçen haftaydı diye ben kaçacağım ben vazgcetim adamdan ondan bana hayır yok bende işimi kaybedeblrim
Soran+1 yılBirde peşime düşermiş ben umursmayacinya
Soran+1 yılAynen bakımlı olup uzak durcam
Soran+1 yıl@Füruğcuk canımsın ya ben gene triplere girdim adam yarında gelmezse
Soran+1 yıl@Füruğcuk canim yanıyor be bacım bence bu adam beni sessizce terketti gbime geliyor nasıl dondurcez uzak durarakmi
Soran+1 yılBugün yazdım izne cıkmış bir iş sordum kısa kestim yardımcı olurmusun dedim yardımcı olurum dedi ne demek bu
Soran+1 yılYanıma cok-da gelmesi gereken bir şey değil bir telefonla bile halledeblr
Soran+1 yılAma içime doğuyor o Bna gelecek. Onceden izindeyken hiç cvp vermezdi.
Soran+1 yılBirde şu gün başlıcam demesi neden birde yardımcı olurum demesi tamam diyemezmidyi
Soran+1 yılYok olmaz ya izindeyim yazmış isterse o yazar farkindamsn adam benden kaçıyor
Soran+1 yılKışa kestigim iyi oldumu sence
Soran+1 yılIs icin buluşacak bir durum yok ama o zamanlar diyordu bana bi kahve yaparsın diye ama bilmiyorum sence yardımcı olurmusun dedimya oda yardımcı olurum yazdiya bu iyi birseymi tamamda diyebilirdi
Soran+1 yılHadi inşallah
Soran+1 yılBirde beyli konuştum haftaya gelsin odasına çıkacak bahanem var kendimi bir gösterym
Soran+1 yılTatlım durumlara artık bakmıyor o derece ama izindeyken bana cvp vermesi sence iyi birseymi ya varya birde beni çağırırmis gel diye🤭
Soran+1 yılCanım bak bir şey deyimimi bence biz taktik değiştirelim. Ben bundan sonra hiçbir şey olmamış gbi takmaz şekilde davranayım aa bu kıza ne olmuş desin. Zaten bence bugün dedi her geldiğinde yanına giderdim ya arardım. Bence varya süper olacak. Ben gayet bakımlı olayım. Takmaz umursamaz. Is için yanina gideyim az cilve yapayım ama ara sıcak gibi olayım. Doğum günü içinde ocaktan sonra hediyesini veririm yani mesafeli ama ne soğuk ne sıcak ondan adım bekleyim. Bak o zaman kazanırız. Yani konuşacaktım bilmemne hiç konuları açmaya m desinki bunkiz neden vazgeçti hem benim alimim yeter beni görmesi bile yeter ona o kendi bana gelecek bak gor. Kacan taraf biz olacaz zaten adamla evlenecek değilim. Aramamasini dert etmicwm belkide daha güvenmesi için zaman geçmeli bakalim benden diyelim vazgeçti ama onu alimim cilvem le geri döndürüz
Soran+1 yılKesin gelecek sal falan aldim dekolte birdahakinr ay çok güzel olcak ozaman hiç beklentiye girmiyoruz o bi şekilde zaten gelecek
Soran+1 yıl😂 ben iyi gunler diyince cvp vermedi
Soran+1 yılAslında onun aklına girdik bro devamı gelir adam yanınada uğruyor Kmseye gitmez benmi çok şey Istyrm acaba adam belkide kendini aştı
Soran+1 yılSizin sayenizde vitrine çıktı sorum😂😂 futur kız sende yorum yap
Soran+1 yıl@Füruğcuk yok kız asla benim kıymeti bilmeli amacım onunla yatmak değil. Ilgi bekliyorum. Yok kız vitrine çıkmak için değil
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılAdamı ozledim
Soran+1 yılHaftada 1 yazardım ben bahane edip
Soran+1 yılSize alıştım zaten , kaç gündür 😂
Soran+1 yılGitsin ee bubadami ne yapacağız amacını hala anlamaidm
Soran+1 yılAdam amacı ne ben hala bilmiyorum biranönce gelsin
Soran+1 yıl@Füruğcuk ne nikâhı kiz
Soran+1 yıl@Füruğcuk nasıl kurtulurum
Soran+1 yıl@Füruğcuk aynen bu adam beni istemiyor bence arkadaşlar sagolun 3 gündür dil döküyorsunuz ama bence uzak duruyor
Soran+1 yıl@Füruğcuk sağol canim ya ıyki varsizii gelişme olursa yazacam
Soran+1 yıl@Füruğcuk tamam kuzum çok sagol
Soran+1 yılÖzledim sizi ya böylede olmuyorki. Adam haftaya gelecekmiş yardımcı olurum yazmış napim peki yanına gidymmi dekolte giyip
+1 yılO zaman sen de umursamaz ol. Aslında karsindakinin yaptığı zaten tam olarak umursamazligi gerektiriyor. Ben olsam 50 kere salmıştım ne hali varsa görsün diye. Böyle yaptigim herkes bana geri döndü.
09 Yorumla
Soran+1 yılGercrktrnmi canim yargılama ama adam evli
- +1 yıl
Yok yargılamam ama kendini üzecek seyler yapmanı istemem. Sonuçta sana kendini değersiz hissettirebilir o kişi.
Soran+1 yılBana dediki elektrik aldim ama aramiyor
Soran+1 yılKonuşalım dedim geçiştiriyor halbuki öptü beni birde bu adam benim üstüm isyerinde
- +1 yıl
Ya evliyse hiç bulaşma. Çünkü erkekler cok ac gözlü varlıklar. Ve çok ahlakçı davranabiliyorlar. Yani aslında kendisi karısını aldatıyor. Ama sen onunla beraber oldugun ya da beklentide oldugun için seni degersiz gosterecek şeyler yapacak. Bence hiç bulasma. Sana kız kardeş tavsiyesi. Insan birini severken bazen onun medeni haline falan bakmaz. Duygular bunlardan anlamaz çünkü. Ama bizim ülkedeki erkekler hiç bisi haketmiyorlar bence. Bu yolun sonunda üzülen sen olursun.
Soran+1 yılCanım çok haklısın ama çok hoşlandım
- +1 yıl
Yinede umursamaz davran. Zaten senden hoşlandıysa gelir sana. Erkekler bazen süründürulmekten hoşlanır
- +1 yıl
*yine de
Soran+1 yılAynen canim kendi dedi elektrik aldim deneyelim dedi ama aramadı. Hep geçiştirdi beni arada odama geliyir
+1 yılUmursama. Seni önceliği yapacak bir erkek için çaba harca. Bunlar gibiler için değil.
10 Yorumla
+1 yılBağlama hayatım. Aynı yaştayız sanırım. Seni seven bekleyen isteyen erkeği seç. Seni aramayan sallamayan takmayan adamdan fayda gelmez.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvli zaten bende boşandım kötüyüm
Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Hahahah sen alternatifsin işte onun gözünde! Demek ki birinci sıradaki kız kabul etti ve sana tekmeyi bastı! Hiç mi kadınlık gururun yok umursama boş ver kendi kaybeder...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılHocaya git okut üflet, bağlılık büyüsü yap.
Hakikaten alemsiniz yahu, size böyle davranan bir insandan ne hayır gelir?
Vur kıçına tekmeyi gitsin. Memlekette adam gibi adam mı kalmadı?01 Yorumla- +1 yıl
Bak şimdi iş değişti. Bana yaz, sana çözümünü söyleyeyim.
- Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılHiç yazip etme kendin uzaklaş numarasını bile sil yokluğunu farkedip sana gelirse baglanir gelmezse başkaları ile vakit geçiriyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılEvli zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBirazcık kendisini özel hissettir
Dünya üstündeki tek erkek o var sansın
Sonra geri çekil.
Hep işe yarar02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaptım çok ilgilendim artık geri cekicllem
- +1 yıl
Dünya üstündeki tek erkek o var sansın
Aramazsan arama yar aramaazsan aramaa zaten merhem olmazsın sen benim gönül yaramaa
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
+1 yılBas tekmeyi. Sen önce ne istiyorsun onu bil. Dik olun ya
01 Yorumla
Soran+1 yılO bana bastı çoktan sanirim tekmeyi baksana benden kaçıyor halbuki kendi gelmişti
+1 yıldon lastiği ile dilediğin gibi bağlayabilirsin canısı
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂
Böyle birinin önceliği olmayı çok mu istiyorsun? Yani diyorsun ki kullansın ve unutsun. Bence yapma.
03 Yorumla
Soran+1 yılKardeş napayım önceden bilmiyordum evli olduğunu boşandı sandim
Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Seven zaten istemesen de öyle oluyor zorlama sonra üzülürsün
06 Yorumla
Soran+1 yılEvli olduğu icinmi
Soran+1 yılmaalesef dogru
Soran+1 yılBoşanmasını istemiyorum
- +1 yıl
Ama başka bir kadınla uyuyan adamı kendine bağlamak istiyorsun? Çocukları sana ne desin istiyorsun? Adamın aklını karıştırdıktan sonra karısı ne hale gider düşünemiyor musun? Elektrik aldım demek sen köşede dur canım sıkılınca senle oynayacam demek. Gerçekten biraz normal düşünürsen anlarsın sen kocanın başka bir kadınla böyle olmasını ister miydin? Ya adam evli evlii bunu nasıl kaldırır miden?
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Umursama Peşinden koşma dünyada sadece o yok onun için şu soruyu sorman bile yazık
06 Yorumla
Soran+1 yılPeki kendimi çeksem gelirmi
Soran+1 yılEvli kız adam
Soran+1 yılAsla ona dedim boşanma dedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlarda evli olduğunu yazmışsınız.
Yakıştırıyorsunuz yani kendinize pes vallahi. Başka erkek kalmadı, üstüne bağlamayı düşünüyorsunuz. Senin değil ki ?00 Yorumla
+1 yılİşte bu zamanda özellikle Türk kızlarına böyle davranmak lazım. En iyisini yapıyor.
00 YorumlaCeptesin demek ki cepten çıkarak ya bağlarsın ya da zaten sağlam olmayan ilişkin daha fazla uzamadan biter hayatına devam edersin. Her iki açıdan da şanslısın.
010 Yorumla
Soran+1 yılEvli zaten
- +1 yıl
Bunu sonradan okudum. Ekleme yapmak isterim; bu insan evlilik içinde bunalıp heyecan arıyor olabilir niyeti iyi değil gidip yine sevmiyorum dediği eşine sarılacak hadi diyelim onu bıraktı sana geldi beddua alacaksın eskiden kalma sorunlarla muhatap olacaksınız ya da ikinizi birlikte idare etti diyelim yazık değil mi sana? Sen onu isteme boş ver onun seni istemesini.
Soran+1 yılCanım tatlım zaten ben çok hoşlanıyorum ondan ama vazgeçeceğim. Ama o neden bitti demiyor da çok bir şey yaşamadık ama nenden kaçıyor bu ara Konuslaim diyorum oteliyor
Soran+1 yılSence o bitirdimi ama neden bitti demiyor
Soran+1 yılDeneyelim demisti
Soran+1 yılO uzak duruyor sanki Şu an
Gizli Üye(36-45)+1 yılyedekte. dur diyor sana... bir şey yazma kolayca ulasamasin sana oralı olma
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Bulusursak birlikte başbaşa bir şeyler yapalım diye konuş. Üstü kapalı cinsel şeyler yasayacakmış gibi. Sonra tabiki de işim çıktı diyip gitme😊 bunu yazarak değil konuşarak yap ki kanıt da kalmasın
018 Yorumla
Soran+1 yılAdam benim üstüm dalga geçememeli kuzim
Soran+1 yılÖğrt. gorevlsii
Soran+1 yılDemi
Soran+1 yılKesin pişman olur mu
Soran+1 yılEvli olsa bilemi
Soran+1 yılBe biriktirdiğin kız anlat
Soran+1 yılAlalh emi
Gizli Üye(30-35)+1 yılGöğüslerini gördü mü? Gormediyse resmini at bir sabah
10 Yorumla
+1 yılAynı şekilde hareket et ağırdan al yavaş yavaş ödüllendir. Kıskandırmak da işe yarar ama gözüne sokarak değil..
03 Yorumla
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Bir an kedi köpek eğitimi veriyorum sandım 😂
- +1 yıl
Her erkek aynı değildir haksızlık etmeyelim ama ayna olacaksın işte
Yol ver gitsin yaa niye uğraşıyorsun abla bence sende ağır ol biraz giderse gitsin net ol tavrını köy ortaya sen le mi uğraşacam de?
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklsin
Bağlama salla gitsin bir süre sonra o seni arayacak
02 Yorumla
Soran+1 yılEvli olsa bilemi
Soran+1 yılKız evli olsa bilemi
+1 yılSakın yazma o cevap yazdıgında ıse gec cevap ver. burcu ne bu arada merak ettim
02 Yorumla
Soran+1 yılOğlak ve evli
- +1 yıl
oğlak burcu asırı ınatçı dedıgım dedik maalesef :( senın burcun ne
Ayyy boş ver bundan bir halt olmaz gençliğine yazık umursama bak o zaman nasıl köpek oluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten umursamaz davranırsam gelirmi
Soran+1 yılHadi bakalim
- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılBunu kendine bağlasn ne ya Allahını seversen
2132 Yorumla
Soran+1 yılLütfen bağlayalım
- +1 yıl
Bi kere önce kendine saygı duymakla başla sen kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez bu bi erkekse hiç vermez
- +1 yıl
O ne yaparsa aynısını yap
- +1 yıl
Aramıyorsa aramayacaksın aradığı zaman hevesli görünme kendini geri çek
- +1 yıl
Hiç deme beni neden aramadın umursama
Soran+1 yılGercektenmi
Soran+1 yılAa o zaman kardeş neden deneyelim dedi
- +1 yıl
E heralde biraz gizemli ol
- +1 yıl
Biraz gizemli ol merak etsin seni hazır asker gibi telefon başında bekleme sen de tecrübe yok belli ki
- +1 yıl
Çünkü seni cepte tutmak istiyor canım
- +1 yıl
Tamamen boşta kalmak istemiyor
- +1 yıl
İlginden memnun
Soran+1 yılBen bugünden itibaren zaten onu asla arayıp yazmam neden aramıyorsun demem konuşalım demem o arada yanıma uğruyor aynı isyerindeyiz. Peki ben iletişimi kesecem ama başka ne yapayım mesela en son ona Konuslaim dedim konusuruz diyor yanima gelirse neden beni aramiyorusn demeyim mi o zaman hiçbir şey yokmuş gbi mutlumu görünüm. profil resmini kaldırdım sildiğini düşünsün diye
- +1 yıl
Evet evet hiç umursama içine kurt düşsün bak eğer bir erkeğe çok ilgi gösterirsen sıkılır
- +1 yıl
Havalı ol
- +1 yıl
Yanına gelirse napıyorsun nasılsın de o kadar
Soran+1 yılHaklsiin canim ama cok-da skmadim ama
- +1 yıl
Bence seni hak etmiyor
- +1 yıl
Seni mutlu edecek biri çıkar karşına
Soran+1 yılTamam canim ama trip atmam gerkrzmmi
- +1 yıl
Trip atarsan cepte görür hiçbir şey yapma umursama
Soran+1 yılKardeş bana kızma ama adam evli :(
- +1 yıl
Trip atarsan ona ilgin olduğunu hemen anlar ve senden sıkılır
- +1 yıl
Merak etsin biraz
Soran+1 yılTamam canım hepsini yapacam
- +1 yıl
Yok ben kızmam yargılamam tamamen senin tercihin ben yol gösteririm evliyse korkuyor karısının bir şeyleri öğrenmesini istemiyor tedirgin o yüzden böyle yapıyor
Soran+1 yılZaten o bana elektrik aldim senden dedi deneyelim dedi sonra aramiyor maalesef evli
- +1 yıl
İşte korkuyor evine karşı sorumlulukları var falan filan işi vardır yoğundur
- +1 yıl
Bence bekar bul evli seni mutlu etmez başın belaya girer
Soran+1 yılCanım aynı isyerindeyiz bununla. Ama bak hiç aramaması normal mi gündüz bile aramiyor. Ama bana hala ilgisi var mı bilmiyorum
Soran+1 yılSenin dediğin hersry çok mantıklı lütfen bana yardımcı oll gelişmeleri buradan yazayim
- +1 yıl
Belkide karısıyla kavga etti sorun yaşadı boşluktaydı seni tercih etti şu an karısıyla arası iyi o yüzden sana bulaşmak istemiyor
- +1 yıl
Her ihtimal var
- +1 yıl
Tamam yaz buradan ben yardımcı olurum
Soran+1 yılAma bitirmiyorda
Soran+1 yılElektrik aldim dedi kalbi artı resmen yanımda öptü beni.
Soran+1 yılSence güzelce giyinip sık olup kapımı açık tutsam odamın kapısını yoksa bir süre ortadan mi kaybolsam
- +1 yıl
Ne yaptığı belli değil bunun da
- +1 yıl
Ortadan kaybol
- +1 yıl
Merak etsin
Soran+1 yılNeden o zaman bitti demiyor zaten olan bir şey yok ama daha 3 gün önce sordum telde konusayackmyiz konusamayacakmiyiz dedim konuşamayız demiyor konusuruz diyor neden bitirmiyor
- +1 yıl
Peki bu adamın karısı nolacak
- +1 yıl
Boşansın
Soran+1 yılKarisi ile iyiydi zaten dedi ben buna boşanma dedim sadcee yanımda ol dedim
- +1 yıl
İşte bu adam köşeye sıkışmış yuvasını dağıtmak istemiyor
- +1 yıl
Ama senden de hoşlandı
- +1 yıl
Karısından tırsıyor yakalanma korkusu
- +1 yıl
Sana belli etmek istemiyor
Soran+1 yılTamam canim kapımı kapatırım ama beni böyle güzel görsün istiyorum. Bu yüzden aslında ocak ayında konferans var orada yüzde doksan karşılaşırız. Bubyuzden o güne kadar ortadan kaybolsam o günde çok şık bir sekilde onun karşısına ciksam
- +1 yıl
Aynen öyle yap
- +1 yıl
Merak ettir kendini konferansta görür
Soran+1 yılKiz olabilir delil bırakmak istemiyor Olablr aynen ya kız varya yanımdayken çocuk gbi adam bana yaşadığımı hissettiroyorsun dedi kalbinin artığını gördüm neden uzak duruyorki
- +1 yıl
Bak evli adamlar evlilikten sıkılınca bi kaçış yolu bulmak isterler hormonsal bir durum bu her erkeğin ilgisine hemen inanma bunu davranışlarla göstermesi gerekir bu elektrik aldım bilmem ne ama davranışta hiç öyle değil hemen teslim etme kendini önce bi göstersin dille olmaz bu iş
- +1 yıl
Yeni bir heyecan macera istiyor bu adam karısından da korkuyor
Soran+1 yılAynen bir süre kayıplara karışayım ben iletişimi keseyim bu arada ya ararsa ya da kapıyı tiklatirsa
- +1 yıl
Soğuk davran
Soran+1 yılArama konusunu hicbir zaman sknti yazmayimmi sence ama çok istiyorum arasın yazsın ama heralde delil bırakmak istemiyor bu
- +1 yıl
Normal davran
- +1 yıl
Gülme bir şey yapma ciddi ol
- +1 yıl
Bakalım napacak
- +1 yıl
Evet delil bırakmak istemiyor
Soran+1 yılSoğuk mi normal mi kiz
- +1 yıl
Ciddi işte
Soran+1 yılMesafe koyayimmo normalde bey diyorum o benim üstüm
Soran+1 yılYanı zaten sen diyon ki hiç bundan aramasını bekleme evli olduğu için diyon
- +1 yıl
Evet evet mesafe koy geri çek kendini
- +1 yıl
Canım evli adam seni mutlu etmez
Soran+1 yılKiz ıyki varsin sağol inşallah dediklerini yapacam kapım açık olunca beni görüp giriyor sence açık tutayimmi kapiyi
- +1 yıl
Kapıyı açık tut o içeri gelince mesafeli davran
- +1 yıl
Konuşmak isterse kısa cevaplar ver
Soran+1 yılHaklisin ama mutlu olanlar nasıl oluyor ona boşan demedim maddiyat istemedim ama aramiyor
- +1 yıl
Demek ki ümit veriyor sadece
- +1 yıl
İstese arar sorar
- +1 yıl
Dengesiz işte
Soran+1 yılAynen ama seninle bu işi çözeriz gbi geliyor dediklerini yaparsam ilgisini yeniden cekermiyim
Soran+1 yılKiz zaten evli adam dengesiz olur eve gider unutur
- +1 yıl
Evet kendini geri çekersen bu mümkün
Soran+1 yılTamam kardeş çok sağol birde kilo veriyim. Saçlarımı kıyafetimi değiştireyim onun iyice aklını alcam. Zaten en son çok şık giyinmiştim beni baya suz du ve yine aynı durumdu hiç trip atmadim
- +1 yıl
Yani evli bir adamla olman çok etik değil ahlak şeyi değil pek ama yargılamıyorum seni napalım bi kere olan oldu
- +1 yıl
Saçını değiş imaj değiş mesafeli ol ona
Soran+1 yılTamam kuzum çok sağol 🥰🥰
Soran+1 yılOndan boşanmasını beklemiyorum zaten sadece arasın arada buluslaim yeterdi biliyorum etik değil ama onunla birşeyler yaşamak istedim ama o böyle yapınca soğuyorum ondan
- +1 yıl
Soğumakta haklısın
- +1 yıl
Sen mesafeli ol gelişmeleri yazarsın
Soran+1 yılYazarim canim çok sağol. Kiz bu beni direk otele çağırmak için aramasın gelirim demistim:(((
Soran+1 yılAma gitmem asla bunu yaptıktan sonra
Soran+1 yılIs yerinde duyulur diye korkuyor olablr
Soran+1 yılOdasına cagirirsada mecbur gidecem
- +1 yıl
Mecbur git soğuk ol
Soran+1 yılKiz bu kezde soğuğun diye uzaklaşırsa zaten belliki oda kararsz
Soran+1 yılKiz adam 50 yaşında ben 30 neden benim hobisini kaçırır anlamam
Soran+1 yılKız bak varya adamla aynı yerdeyiz. Kactigi yok ben güzel kilo verip saç ddgistrym kıyafet ddgistrym. Sonra karşısına bir cikcamki kendimi diyecek bana kahve yap diye. kendisi isteyecek beni bende o zaman yok dcem yani asla onla yatmam
Soran+1 yılAramamasini dert etmicwm zaten içinden gelmese baskı yapsam 1 hafta arar yine aramaz ben kendimi bygi çekecem sonra beni görünce zaten kendi kosacak
Soran+1 yılZaten en son telefonda konuscazmi konusmicazmi dedim yani biraz trip atar gbi oldu ama ayar vermek gibide oldu artık kendimi çekeceğim için aslında elimden geleni yapmış oldum bunu anladi
- +1 yıl
Otele çağırdığına göre seninle yatmak derdi
- +1 yıl
Aynen asla yatma saçını değiştir onu pişman et
- +1 yıl
Kendinide geri çek mesafeli ol iş yerinde kudursun seni güzel görünce
Soran+1 yılAynen kız birde bir sorun var. yanliz otel olayı soyle oldu ben gezelim Deidm tatile gidelim sonra o dedi aynı odada kalalim dedi. Bunun doğum günü yaklaşıyor onun için hediye alıp ufak bir şey yanıma gelirse vereyimmi
- +1 yıl
Al ufak bir şey ver olur
- +1 yıl
Çokta uzak durma yani ne çok uzak ne çok yakın sadece ciddi ol
- +1 yıl
Bu seferde beni istemiyor der
- +1 yıl
Hediye al ver
- +1 yıl
Hevesli görünme çok
Soran+1 yılKiz adamı ben ayartmış gbinoldum düşkünüm cins. dedim
Soran+1 yılTamam canim yanına gidipmi vereyim yoksa o geçerken ugrarsami vereym
- +1 yıl
Ayartmış gibi olmamışsın ki o istemese zaten öyle şeyler demez sana bu lafı diyebilirsin yani onun niyeti olmasa hiç umursamaz bu lafıda
Soran+1 yılKonferans tan sonraki günlerde doğum günü ocakta. O zaman konferansta onu görmezden geliym sonra ki günlerde veririm hediyesini onun ayağına gitmeden ama
- +1 yıl
Uğrarsa
- +1 yıl
O gelmeyene kadar sen hiçbir şey yapma gelirse ver
- +1 yıl
Gelmezse götür bunu sana aldım de bırak yüz verme dön odana
Soran+1 yılTamam canim aynen ugrarsa veriyim geç olsa bile doğum günü geçmiş olsa bile. Hatta derim gününde vermek isterdim ama seni goremedim🤭
- +1 yıl
Aynen aynen canım
- +1 yıl
Öyle yap
Soran+1 yılbir şey derse derim personelinizden bir hediye gibi düşünün derim kalem alayım hem beni hatırlatan birşeyler olur. Kmseye söyleme deyimmi aldığım hediyeyi
- +1 yıl
O söylemez zaten
- +1 yıl
Öyle demene gerek yok
- +1 yıl
Aynen personelden hediyeniz falan de
Soran+1 yılDeğişik bir kalem alacağım dikkatini çekerse diye Deidm digerlerinin
Soran+1 yılTamam canim aynen. Hatta odasına ertesi sabah kmse yokken gider veririm eğer gelmezse
Soran+1 yılYa bu iyi fikir çünkü onda ufak izler birakcaz
- +1 yıl
Evet evet iyi fikir
- +1 yıl
Ama canım karısıyla arasına hiç dokunma yani yazık o kadına da hiç kötüleme bir şey deme
Soran+1 yılKiz yok zaten boşanmasını istemiyorum. Bana ne dedi biliyormusun sana çok takılmayım alışırız sen evlenirsen dddi
- +1 yıl
Haa bu sana aşık olup bağlanırsa sonra sen de bunu bırakıp gidersşn başka biriyle evlenirsin diye korkuyor
Soran+1 yılYaa bütün uzak durmaları bundanmii
Soran+1 yılKiz bak biri daha vardı evli oda beninopmeye kalktı sonra pişman oldum dedi ama hala pesimde her fırsatta bana kamera ac diyor daha geçen gün yanıma geldi. Smdi bu adamda böyle ben kendimi çekince belkide oda beni takıntı yapacak aslında skntili durumlar ya gerçekten belkide ben evlenince hiçbirini istemicem ha bu ara ben bosandim
- +1 yıl
Bence bekar yakışıklı biri seni daha mutlu eder canım
Soran+1 yılAdam. fbi biri çıksa evlenirim ama bunlar aynı işyerinde belkide bu adamı hırs yaptım
- +1 yıl
Taktik maktik veriyorsunuz hiç hoş şeyler değil bunlar. Sizin kocanız bunu yapsa hoşunuza gider miydi? Bir kacamak olarak mi düşünürdünüz? Allah rızası için kızlar napiyorsunuz kendinize gelin. Adamın sana ilgisi varsa ayrılsın karısından
- +1 yıl
“Aldatan Kişinin Cinsiyeti Ne Olursa Olsun, Medeni Hâli Şerefsizdir” der Aziz Nesin. Yanisi şerefsiz bir adam için uğraşmaya değmez
Soran+1 yıl@SenSonbaharsın tatlım haklısın ama ben ondan çok hoşlandım. Maksadım boşanması degil
- +1 yıl
Senin hoşlanmış olman onunla bir şey yasamanı gerektirmez. Adam evli. Bu sebep bile uzak durman için yeterli. Boşanmasını istemiyorum ne demek tam olarak? Insanları yargılayan biri değilimdir ama sınırlarımı zorluyorsunuz. Kadını ayakta uyutacaksin, kocasıyla bir şeyler yaşayacaksın bu mantıklı mı? Senin de başından geçmiş evlilik sen böyle bir şey yasamak ister miydin? Hislerine bir şey diyemem ama hareketlerini sen yönetirsin. Ben ondan çok hoşlanıyorum diye bir şeyi kabul etmiyorum ben , çok hoşlanıyorsan eğer söyle ayrılsın karısından. Yazık günah , çocuğu var belki adamın. Kadının düşmanı kadin olmasin , bir de baya plan yapmissiniz , insallah hicbiri de tutmaz
+1 yılEvliyse elinde tutamaman isabet. Karisina gider insallah.
00 Yorumla
+1 yılBelli ediyordur o ya davranışlarından vs. Istemeyeni tutamazsın işte bahane
00 Yorumla
+1 yılSenden uzaklaşmak istiyen birini bağlamak yerine ipini salıver
00 YorumlaNiye uğraşıyorsun ki , seni önemseyecek birini bul. Seni önemseyen biriyle olmalısın.
00 Yorumla
+1 yılBir yemek sonrası güzel öpücükler kendine getirir onu
00 YorumlaBağlama hiç. Ondan hayır gelmez.
05 Yorumla
Soran+1 yılZaten vazgeçtim kuzum baktımki benim ona duygum var peki o neden uzaklaştı bana ilgisi varken
Soran+1 yılÇok canım yanıyor be eda ağlıyorum onu çok seviyorum
Soran+1 yılKaç kez dedim ona konuşalım diye o kadar ihtiyacım vardiki onunla konuşmaya çok.. ama 1 haftadır falan gelmiyor bulusalim dedik geçen hafta odasında bir aradım cıkmış
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSana gelir ama sadece birlikte olmaya
03 Yorumla
Soran+1 yılAramaamsi normal mi
- +1 yıl
Normal yani, tamamen sana bağımlı gibi gözükmek istemediğinden
Soran+1 yılBirde ben kendimi çeksem gelirmi
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Düzgün birini bulamaz mısın?
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke bulamadım boşandım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılsen bitir peşinden koşma
01 Yorumla
Soran+1 yılAyenn kosmican
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBitti demiyosa yazma o nasıl yazıyo seyret
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten artık yazmadım ama zaten o hiç yazmiyor ben yazmayınca bu benim müdürüm
- +1 yıl
İnsanın müdür olası gelir 😔
+1 yılBitti dediğinde bağlarsın
08 Yorumla
Soran+1 yılAma ben diyemiyorum zaten konuşmaya fırsatımız olmadi
- +1 yıl
Yanına gelince bitti de... Buluşmayı reddet.
Soran+1 yılZaten o beni erteliyor bitti demiyir ama sanki soğuk bana karsi
- +1 yıl
Sen de soğuk davran numarasını sil at.
Soran+1 yılBenim üstüm o numara maalesef silemiyorum ama profilimi kaldırdım anlar herhalde
- +1 yıl
Umursamadığını göster yeter
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Evli adamın daha niye sana gelmesini istiyorsun? Kötü duruma sokma kendini
+1 yılUmursamayanı sen de umursama
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam kardes
- +1 yıl
Tamam diyorsunuz ama hep sizi istemeyenin peşinden gidiyorsunuz yani çoğunuz öylesiniz 😄
Soran+1 yılAsam evli benim durum karisik
- +1 yıl
Anladım
+1 yılTamamen uzak durarak kendi hayatına bakarak.
09 Yorumla
Soran+1 yılO zaman gelirmi
- +1 yıl
Böyle birini sevmeye devam etme. Aklina gelince gelir.
- +1 yıl
Farzet ilişkiniz oldu ona guvenebilcekmisin güvenini sarsmis bı kere ya giderse diye dusunuceksin.
Soran+1 yılAsla guvenemem
Soran+1 yılEvli zaten
- +1 yıl
Niye bunu kendine yapıyorsun o zaman?
Soran+1 yıl:( hoşlanıyorum cok
- +1 yıl
Ama seni kaçamak olarak görüyor :( hoslansanda hayatındaki kadın sen değilsin be kuzum
Soran+1 yılAynen
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılNiye bunu istiyorsun ki?
00 Yorumla
+1 yılboş ver denemeyin bu ekonomide o da para
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. Tutamazsın, sal gitsin
00 Yorumla
+1 yılbağlayamazsın boş ver onu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNeden uğraşan onun için
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 556 cevap paylaştı. Cok zor olöamamlı bence bırını kendıne çekmek
00 Yorumla
+1 yılbağlama sal onu gitsin senin değerini bilemez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvliyse sana ciddi baglanamaz ailesi var çünkü
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklsiin ama arama masi normal mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşı kaç ki böyle davraniyor
09 Yorumla
Soran+1 yıl50 evli
Cevap sahibi+1 yılNe iş yapiyor buykmus biraz
Soran+1 yılÖğrt. gorevlsi
Cevap sahibi+1 yılSen cok iyi anliyorum yaptigin dogru olmasada söz geciremiuorsun kendine , mantiksiz ama insana çekici geliyor (boşanmalari ya da para degil amacin) ama farkli birseyler işte
Soran+1 yılAynen nasıl bildin
Cevap sahibi+1 yılYaşadim anliyorum seni ama tavsiyem yok olsa kendim uygulardim :)
Soran+1 yılBiraz bahsedrrmsn ne yasadin
Cevap sahibi+1 yılBenim yaşim 24 , ben de buyuk birinden hoslandim evliydi, bosan ya da para demedim sadece yanyana olmak bunu neden yaptigimi bilmiyorum bir acıklamasi yok nkendimede aciklayamiyorum cunku manevi birsey degil seninde manevi degilmis anladigim kadariyla
Soran+1 yılAynen hoşlanıyorum ondan
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sen bitir niye bu mücadele
00 YorumlaUmursama bence
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Aşk İlişkileri konusunda 872 cevap paylaştı. Kaçan kovalanır
06 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin napim bundan sonra
Soran+1 yılEvli zaten
Soran+1 yılKendi bana dedi elektrik aldim diye
+1 yılBenim taktiklerimle
01 Yorumla