Merhaba, Bir "Gamer" sorusuyla daha sizlerleyim 🎮. Futbol oyunları mobilde ve bilgisayarda oynanabilmesi sebebiyle milyonlarca oyuncuya sahip bir oyun türü. Bu oyun türünde de arkadaşlarınızla ya da diğer oyuncular ile mücadele edebiliyorsunuz. Mücadele sonunda da galibiyet ya da mağlubiyet alabiliyorsunuz.
Bende dün arkadaşımla Pes 2021 oynadım ve maçı 7-1 kaybettim tşkk :DPeki sizin bir futbol oyununda aldığınız en farklı mağlubiyet nedir?
Dürüst olarak söylüyorum bir kere 1 farkla yenildim. Bir keresinde kendisini PES’ci olarak tanıtan biri, bana yukarıdan bakıyordu, kendisini annesinin karnında PES oynamaya başladığını hatta uluslar arası turnuva yaptığını iddia ediyordu 😃. Onunla 2 maç yaptım birinde berabere diğerinde ben 1 farkla yenmiştim🙂. PES 2010 da maç yaptık.
O güne kadar hiç yenilmemiştim çünkü. En kötüsü beraberlik 1-1 o da. İlk kez o zaman böyle bir fark yemiştim. 🤣🤣🤣 Arkadaşım okul bitene kadar her maçtan sonra seni nasıl 4-1 yemiştim ama deyip durmuştu. 😂😂
Hep yenilmişimdir en son tost kolasına girip oynadık kaybettim o günden sonra da daha oynamadım. Aslında şimdi her şey artık rahat evine PlayStation alıp oynayan ve kendini geliştiren var bizim zaman da gidip internette saati 2 lira falandı simdi ne kadar Allah bilir.😀
Bilgisayara karşı hemde yiyiom bu kadar yahu bu kadar zor yapmanın ne alemi var yapay zekanın aklına yetişçem diye elim agrıyor birde fifada şuna uyuz oldum dönen her top adamlara geliyor kale önünde şut çeksin kaleciden seksin veya benim adama carpsın onların önüne düşüyor.. sen şut çekiyorsun top yine onların önüne düşüyor
Squat battles oynuyom bu sefer zorluk derecesini düşürdügünde iyi puan vermiyor her hafta kart veriyor puan düşük olursa premium kartlar veriyor ondanda çok kötü futbolcular geliyor iyi puan yapman lazımki nadir kartlar oyuncular gelsin messi ronaldo gibi oyuncuları yakalamak kadron ne kadar güçlü olursa o zaman başarı yüzden daha yüksek oluyor