Merhaba, Bir "Gamer" sorusuyla daha sizlerleyim 🎮. Oyun oynamanın yeri ve zamanı yoktur aslında ama bazen buna göre kendinizi ayarlamanız gerekebiliyor. Örnek olarak ben kışı ve soğuğu genel olarak sevmediğim için kışın oyun oynamayı da sevmiyorum doğal olarak :D. Bu yüzden oynayacağım oyunları genelde ilkbahar-yaz aylarında oynayıp bitiririm ki kışın soğukta oyun oynamaya katlanmayayım :D Peki siz soğuk havalarda oyun oynamayı sever misiniz?#Mario #Mario45 #GamerMario #Game
Oyun oynamanın zamanı olmaz bu yüzden severim
Soğukta oyun oynamak bazı oyunların atmosferine katkı yapabilir bu yüzden seviyorum
Soğuğu sevmiyorum bu yüzden kışın oyun oynamayı sevmiyorum
Aslında oyun fanatiğiyim ama soğuk havalarda vücutta eller ayaklar soğuk oluyor onları ya ısıtıp oynamanız lazım ya da oyun oynarken ısınabiliyosa ısındırmak lazım rekabetçi biri olduğum için elim soğuk olduğunda daha iyisini yapabilecekken düşük seviye oyuncu kalıyorum buda soğukken oyun oynama durumumu baskılıyor
Soğuk havalarda elim klavye mouse tutamıyor. O yüzden kesik parmak eldiven kullanıyorum. Ellerimi kapatıp bir üflüyorum sıcacık. Ayağıma da panduf mis gibi. :D
Yaz sıcağında oynamak kadar kötüsü yok bence. Bir de oyun gerilimliyse ellerim su gibi oluyor konsolu&mouse'u tutamıyorum jsdhsjh Tabi soğukta da ellerim baya donar benim, o da oynamamı etkiliyor. Neyseki klima sayesinde yaz kış oyun atmosferi yaratabiliyorum. Oyunsuz mevsim geçiremem çünkü.
Şu gribim geçsin gelmekte olan vizeler bir bitsin. Açacağım uncharted serisini baştan oynayacağım hazır uncharted film fragmanı da yakın zamanda çıkmış iken oynamamak olmaz.
Oyun güzel keyifli ama keşke film de Drake tercihi için Tom Holland yerine başkası olsaydı öğk diyesim var oyunu oynarken Tom aklıma gelmeden nasıl oynayacağım bilemedim keyif bozucu.
Merhaba, soğuk havalarda evde daha çok vakit geçirdiğim için oyun oynaması keyifli gelir. Bilgisayar başında dururum genelde. Sevdiğim tarz oyunlarla vakit öldürürüm.
Yaz kış oynarım; ama kışın evden çıkmadığım günlerde daha fazla oynarım. Geçen yıl bu zamanlarda, hafta sonu yasaklarında evde 3-4 saatim PC başında oyun oynamakla geçti.