Kardan adam yapalım, karda kayalım, kardan yuvalar yapalım ama neden elleri buz gibi yapan içimize kar kaçınca felç geçirecegimiz oyunu istiyorsun be adam?
Evet bak cümleye ne güzel girdin 😂. Aşkımm ama eğlenceli işte. Beni kara göm ya da ben gömeyim seni diycem de sen üşürsün kıyamam. Yaa ben senin o güzel ellerini ısıtırım aşkım aaa. Üşütmem seni 😄
Eğer canım acır ya da çok üşürsem ağlarım başına bela olurum. Tabi ağlarken aniden gelen sinir ile seni kara gömüp sivri donmuş buzları gözüm kapalı nerene gelecek diye atardım.
Aşkım ben senin canını hiç acıtır mıyım? Üşüme kısmında da gerekirse ben kısa kolla dururum üstümdekini sana veririm ama seni sıcacık tutarım güzelim 😄. Sen atma ama buzul falan gerek yok kdldldldldld
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet çok severim bayılırım ama bizim buralarda kolay kolay kar yağmadıği için anca ruyamizda görürüz 🥺
Nerde yaşıyorsub
hiç sevmem çünkü hep canı acıyan ben olur ben bi tane kar topu yapıp atana kadar karşımda ki yüz tane atar 😀
Severim tabi 😂. Onla (@Matmazellz) da oynamak istiyorum.
Kardan adam yapalım, karda kayalım, kardan yuvalar yapalım ama neden elleri buz gibi yapan içimize kar kaçınca felç geçirecegimiz oyunu istiyorsun be adam?
Evet bak cümleye ne güzel girdin 😂. Aşkımm ama eğlenceli işte. Beni kara göm ya da ben gömeyim seni diycem de sen üşürsün kıyamam. Yaa ben senin o güzel ellerini ısıtırım aşkım aaa. Üşütmem seni 😄
Eğer canım acır ya da çok üşürsem ağlarım başına bela olurum. Tabi ağlarken aniden gelen sinir ile seni kara gömüp sivri donmuş buzları gözüm kapalı nerene gelecek diye atardım.
Aşkım ben senin canını hiç acıtır mıyım? Üşüme kısmında da gerekirse ben kısa kolla dururum üstümdekini sana veririm ama seni sıcacık tutarım güzelim 😄. Sen atma ama buzul falan gerek yok kdldldldldld
Severim ama ucunda üşümek olunca pek oynadığım soylenemez...😅
Ellerim eldivende bile donmasa güzell bir etkinlik😂😂
Çok severim kar topu oynamayı çocukken küçük taş koyardım 😀
İzmir de yağmıyor yağsa keşke herkesle de oynardık ya
Hayır çünkü oynayamam
Evet severim kursta arkadaşlarla oynayacağız hatta
severim tabi ki kim sevmez
kardeşimle :)
Ayy evet ama kar yok ki burada pü İzmir'in ben 🥺
çocuklarla oynamak çok guzel
Severim. Güzel headshotlarım vardır.
severim
Hayat aynı eskisi gibi dibe sarıyor anılar.
Kar sevmiyorum