genelde zaten göstermiyorum gösterirsem de daha az oynamayı istediğim şeyleri gösteririm. mobilde çıkınca karşılama iptal olmuyor diye biliyorum ama pc de çoğu zaman çıkarım
Merhaba Başımıza hep geliyor çünkü oyuncular arasında oluşmuş belli başlı kuralları olmayan olaylar vardır. Bunlardan biriside, her şampiyonu her ligdeki oyuncunun orta derecede bile oynayamadığı. Sebep bu olunca, oyuncular girdiği maçı kazanma isteğinden dolayı ve o şampiyonu takımında görmek istemediğinden o karakteri yasaklıyorlar. O karakteri oynayan kişiyi bilmediği için yaptığı hareket ona göre doğru geliyor. Öte yandan o şampiyonu oynamak isteyen kişi, istediği şampiyonu oynayamadığından oyunu trolleme gibi saçma sapan hareketlere girişiyorlar ve oyun çekilmez bir hale geliyor. Bu tarz hareketler bizim sunucumuzda daha çok karşılaşıyor çünkü belli kitlenin belirli sampiyonları kötü oynadığı aşikâr ve o kişileri bile bile kendi takımınızda görmek istemezsiniz. Ben yasaklamam birisi bir şampiyonu oynamak isterse ama içimde o korku hep vardır veya tedirinlik mi denir artık neyse. Benim istediğimi yasakladıklarında, o günki durumuma göre tepki veririm. Aşırı tepki verdiğim günlerde oldu :( .
Merhaba , bu durum benim oynadığım MOBA türündeki oyunlarda çok karşılaşılıyor. Böyle bir durumla karşı karşıya geldiğimde ya oyunu bozuyorum ya da o kişiye oyunu zindan ediyorum. Herhangi bir karakter alıp o kişinin oynadığı koridora giderek oyundan zevk almasını engelliyorum bu da beni çok mutlu ediyor hem intikam alıyorum hem eğleniyorum zaten bu suçu işleyen kişi de oyundan çıkıp ceza yiyor.
Hayır para falan yatırma 🤦🏿♀️oyun oynadıkça mavi öz var o artıyo onunla da şampiyon alabiliyon. Oyunu açınca en tepede ne kadar olduğu yazıyo 🤦🏿♀️ en aşşağıda altın işareti var onun yanındakine tıkla şampiyonlar orada sevdiğin şampiyonları alırsın jdibişjdkakasıjdnoobjdj Denemek istegin şampiyona tıkla sağda antrenman modu var ordan tüm şampiyonları deneyebilirsin sende olmayanları da jfjdjnoooobjdkibişjdjikijdgünjsonrajdoyunuhdsildik