Bende maçın ortasında belirli kısa aralıklarla bu bildirin ortaya çıkıyor bir soru daha sordum fazla kişi cevaplamadı bilen biri var mı gelen bildirimin resmi aşağıda?
Mobile Legends oynayanlar, bu bildirim neden çıkıyor?
Selam, oyun oynarken elin istemsizce çarpıyor olabilir mi? Ya da telefonunun çok ısınıyor ise ekranın dokunmatiği bazen kafayı yiyebiliyor. Telefonun ekranını sık sık temizle, temiz tut. Şarj'da oyun oynuyorsan oynamamanı tavsiye ediyorum. Çünkü şarj'da da bu tür sistemsel hatalarla karşı karşıya kalabilme ihtimalin var. Ayrıca telefonun bataryasına da bir hayli zarar verdiği gerçeğini de unutmamak gerekiyor.
Şu var birde telimde sorun olsa ben bu oyunu ilk indirdiğim zamanda bu sorun olurdu ilk oynadığım zaman bir kere bile böyle şeyle karşılaşmadım bu aralar indirdim oynuyorum şimdi farketmeye başladım dediğin gibi telde sorun olsa ilk oynadığım zamandada olmaz mıydı?
Sorun oyunda olsa ilk gunden olurdu aslinda sonradan vozulmuş telin geri tuşu kendi kendine tetikleniyor olabilir baska oyunlarda da olumuyorsa eger senin dedigin gibi oyunda dorun vardir