Uzun süre oyun oynamadan durabilir misiniz?

Ben uzun süre oyun oynamadan duramıyorum özellikle elimin alında telefon varken şöyle yatağa uzanıp rahatça oyun oynamak ayrı bir zevkli hatta PS var ise eğer konsol oyunları size fazlaca zevk verir çünkü belli bir mesafeden uzakta bile olsanız büyük bir ekranda oyun oynamanın zevki bambaşka ben bunu özellikle geniş açılı oyunlar oynarken daha iyi anlıyorum.
Mesela bir oyunun türüne göre görüş açınız ne kadar geniş olursa avantaj daha fazla oluyor standart bir Monitörde oyun oynamak artık eskisi gibi zevk vermediği durumlarla karşılaşabiliyorsunuz.
Daha önce karşı çıktığım bir durum olan PS sırf oyunların pahalı olması yüzünden tedirgin bir biçimde bilgisayarım olmadığı zamanlarda elimde nakit ile ancak PS alabiliyordum bu yüzden şansımı denedim ve o zamanlar PS4 Pro 1TB almıştım 1 adet ise 72'İnc ekran normalde televizyon için olan bu ekranın güzel yanı kendinden hoparlörü olması malum PS içinden çıkan kulaklıklar çok kısa ve berbat derecede kalitesiz ince bir kablodan ibaret bu yüzden sesli konuşma gereği duymadığım sürece kullanmazdım ve PC kullanırken aldığım zevkten daha fazlasını aldım yatağa uzanıp film izlemek oyun oynamak çok farklı ve çok daha rahat hissettirdi özellikle oyunlardaki sesin görüntü kalitesinin daha iyi daha akıcı olması hoşunuza gidiyor her ne kadar konsolları kullanmak başlarda zor olsa bile bilgisayar gibi klavye ve mouse kullanmadan iki elin birbirine yakın şekilde ortak hareket etmesi ve konsolun size olabildiğince yardımcı olması ayrıca güzel (otomatik nişan alma) ve oyun oynamadan duramadığım gibi böyle şeyler deneyerek kendimi hem geliştirdim hem de farklı bir tat aldım.
Sonuç olarak sizlerin de farklı platformlardan oyun oynamanızı tavsiye ederim her ne kadar PS'de oyunlar pahalı bile olsa bazen güzel indirimler ile ucuza alabilirsiniz.