Uzun süre takılacağımı sanmıyorum ki, Pubg'de de bir ara inanılmaz fazlaydı :D 11 mi yoksa 12. sezon mu hatırlamıyorum ama her oyunda 10-15 hile vardı resmen.. En son çıldırıp ben de bir tane yeni hesap açıp hileyle takılıyordum :D
Kendi kendime biraz aşmayı denerim ama sürekli ve boğucu bir şekilde karşıma çıkıyor ve oyundan soğutuyorsa başka oyun mu yok derim kendime Neticede oyunun korunması oyuncuyu memnun eder bu da yapımcının yapması gereken bir şey kendi oyununa bir şey yapmıyorsa bizden tahammül beklemesin
Hile açsa bile arkasından kimin geleceğini bilemez bunny Kralı FiqHShoT ı sinek bile göremez dün yayın açtım dc de görseydin sen ne oyuncusun be derdin 😄 bunny ile T base giriyorum çatıdan uçup öyle geziyorum 😄
Türkiye’de yaşıyorsan oyuna bile hile karıştıracak kadar canım bir toplumla karşılaşman şaşıracak bir mevzu değil bende pubg mobileyi 6. Sezonda bıraktım hile yeni çıktığında
CS pubg alayını bıraktım. şu an valorant onlara göre daha temiz en azından yüksek elolarda hile gelmiyor. Zira CS de yüksek elolarda bile kullaniyorlardi