Tamam kendimize gamer diyoruz ama her oyunu açabilecek, son kalite oynayabilecek bir sistemimiz mevcut değil. Maaşı dolarla almıyoruz ama e aldığımız her şey dolar kuruyla artıyor. :) Bizde sistemi Minecraft'ta toplarız. :)
Gamer olmak önce paraya bakar iyi bir mekanizma teçhizat mükemmelo sonra yetenek ha yetenekli olmayıp ünlü olan gamerlarda var çok sevilen Rammus gibi ama gamerlığın hakkını vererek gamer olanlar Mithrain gibi mesela asıl gamerlar onun gibi olanlar" BENCE "🤣🤭
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ülke politikası rammus53'e çay yetiştiremez ama fkglf
türkiyede pc için ekran kartları karaborsa aşırı yüksek fiyatlar.. bence gamer için seçim PS olabilir kazanınca pc'ye geçersin.. youtuber içinde vergiler yüksek dikkat edilmeli 340 bin tl civarında vergi cezası geldi çok kişiye. orası sanal özgür bıraksınlar insanları çok fazla kazanan ve ünlüler vergi versin sadece bu çok yanlış bir uygulama iş bulamıyor insanlar tecrübesi olanlarada baskı yapılmasın artık
Maalesef hayal gibi.. Artık ekipmanlar ve bileşenler o kadar pahalı ki.. Değiştirmek istesen değiştirmiyorsun, hep elindekiyle idare etmek zorundasın gibi..
1 sene önce falan 9 bine sistem toplamıştım ben.. Geçen gün topladığım sisteme bir tekrar bakayım dedim de 14-15 civarıydı.. Şaka gibi :D
Yaş 40 ve eski gamer diyebilirim kendime, oğullarım (10 ve 13 yaşında) çok seviyordu oyunları ama eğitimleri öncelik bir şekilde gamer olma yoluna giderse evdeki pc gamer için yeterli olacak durumda!
Bu döviz kurlarıyla zor. Gamer isen maddi olanak sağlayamazsan en iyisinde olsan ilerleyemezsin. Türkiye’de ancak Sponsorlukla yürütülecek bir durum. İyi gamer kulaklıklar bile 3000 - 4000 TL’den başlıyor. Avrupa’da tanıdığım bir gamer var 15 yaşında ayda 15000€ kazanıyor.