Benim bu konuda en çok üzüldüğüm şey eskiden severek çok sık olarak oynadığım internetsiz oyun sayısı yaklaşık 3 tane bunlar Dungeon Siege serisi, Need For Speed MW ve Generals Command and Conquer serisi biliyorum Generals oyunu Remastered olarak çıktı doğru ama benim istediğim ilk 2 oyun yani normali ve Zero Hour versiyonu ancak bu pakette sadece ilk oyuna yer verilmiş ve pek yeterli bulamadım ekstra şeyler beklerdim üstelik yenilik genellikle Skirmish görevlerine getirilmiş onun dışında hikayeye hiç etkisi yok birazcık da grafiksel iyileştirme tatmin edicimi değil peki NFS serisinin devamı çok olduğu halde neden yenisi çıksın istiyorum çünkü oyunun kitlesini en çok tutan MW olduğunu düşünüyorum. Oyunda 15 tane yarışçı var ve bunlarla yarışmak hikayeye bağlı kalmadan yan görevler yapmak gezmek çok zevkli ancak yeni çıkanlar hiç beni tatmin etmiyor sabit polis kovala ya da sen polis ol onu kovala aynı ritim devam ediyor keşke biraz daha değişiklik yapıp devam serisi niteliğinde gelişmiş grafikler ile gelse ama işin içinde EA olunca pek olumlu bakamıyor insan gelelim son oyuna bu oyunu pek türkiye'de duyan olduğunu sanmıyorum. Çünkü ben bunu internetim yok diye bir oyun CD'si satan bir dükkandan aldım başta beğenmedim ancak oynadığımda hikaye çevre atmosfer müzikleri ve özellikle karakterlerin zenginliği oyunun gizemli olması bulmacalar gibi daha bir çok şeye sahip normalde bu oyun 3 seri halde çıktı ancak son oyunda grafiksel anlamda gelişmiş olsa bile oyunun en büyük sorunu karakterlerin zengin olmaması hikayenin çok kısa sürmesi ve karakterlerin veya çevredeki nesnelerin kırılırken çıkardıkları seslerin hepsinin yankılı gelmesi tuhaftı üstelik bir kişi ile konuşurken uzunca bekleyip karakteri yakından görmek sıkıcı geliyordu sebebi ise önceki oyunlardaki basit metinler ve NPC'ye tıklayıp yüzüne bakmaya gerek duymadan direk söyleyeceklerini söylemesi güzeldi şu an ki hali ile konuşmaları tek tek dinliyorsun ve 3. oyunda batırdılar aslında 2. oyun zenginlik içerik ve bulmaca konusunda çok şey barındırıyordu ama kötü yanı bir önceki oyunda 8 karakteri kontrol ederken 2. oyunda 4 karakterle sınırlandırıyor bu yeterli bir rakam tabii ancak bazı yerlere girmek için karakterinizin hasar statüsü yani sınıfı neyse bulmacayı ona göre bulabiliyor ya da bir sandığı ona göre açabiliyordunuz her ne kadar gittiğiniz yollarda başka sınıflar çıksa bile bir kere takımdan attığınız kişiyi 2. kez alamıyor olmanızda sizi kötü etkiliyor çünkü geriye dönme diye bir şey yok halbuki ilk oyunda oyunun en son haritasından en başına kadar hiç durmadan geri gidebilme imkanı varken 2. oyun bunu kısıtlıyordu 3. oyunu zaten anlattım ve en çok üzüldüğüm başarısızlığa uğrayan oyun benim için bu oldu şu an imkanım olsa ekip kurup bu oyunu tamamen türkçe olarak ilk oyunu yenilenmiş şekilde çıkarmayı çok isterdim.
Eskiden oynadığınız oyunların "keşke yenisi çıksa" dediğiniz oldu mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ecoffum enpayirsim
Dediğinizi anlamadım
Anladım Age of empires :D
Ahajja djdjd
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!