Merhabalar oyun severler 😇, korku oyunu diyince çoğu kişinin aklına Resident Evil, Silent Hill, Alien:İsolation gibi bir çok oyun gelir. Ama genel olarak herkesin bildiği oynamaya cesaret edenlerin korka korka oynadığı, oynamaya cesaret edemeyenlerin ise bazı yayıncıları, YouTuberları hem korkarak hem de oynayan yayıncıların tepkilerine gülerek izlemiş olduğu Outlast oyunu da korku oyunları türünde beğenilen bir oyundur. Oyun bilmeyenler için iki tane bölüm ve bir tane DLC içermektedir. Outlast 1Outlast Whistleblower (DLC)Outlast 2Peki siz Outlast serisinden herhangi bir oyununu oynadınız mı, oynamadıysanız herhangi bir yayıncıdan ya da youtuberdan izlediniz mi?
Outlast serisinden herhangi bir oyunu veya DLC oynadınız mı?
Merhaba Yok ben korku oyunlarını izlemeyi seviyorum, oynarken çok gerildiğim için ilerleyemiyorum oyunda. Bu oyun serisinide yayıncı ve Youtube dan izleyerek gördüm. Gidip para vermem bu oyunlara, benden uzak dursun korku oyunları :) .
Ahahaha siz de ben gibisiniz. Valla canım da çekiyor benim ama yok güvenmiyorum kendime kesin korkarım yarıda bırakırım. Half life'dan, Minecraft'tan korkan birisiyim 😅
Outlastı 2-3 kez izledim aynı kişi aynı şeyler ezbere bilirim ancak 2. Oyunu bayıcı geldi nedense. 3. Yü bekliyorum. Dlcler de ayrı güzeldi 1. Oyunun. Kaldı ki outlastı duymayan çok azdır bence.
Aynen, daha oyunun başında germeye başladı. Hiçbir şey olmasa sadece sesleri bile insanı verilmesini sağlıyordu. Tam içeri girecekken bir anda karşında bişey belirmesi vs. çok zor bir oyun.
Murat abi gf ( Youtuber ) Outlast oynuyor bende onu izliyorum sonra bir anda şu klasik canavarların ani belirmesi üzerine o anda hem Murat abi sövüyor hem ben sövüyorum beraber sövüyoruz her korktuğumuz anda fkdldlsş
Sjsjs ben ilk Cem Korkmaz'di galiba intihar eden, onun arkadaşlarından Tamer mi neydi ismi onun oynadığı video vardı YouTube'da ilk onu izlemiştim baya bı korkmustum, sonradan hazreti Yasuo falan izledim derken baya bı video izledim 😅. Hatta son zamanlarda speedrun izliyorum oyunun. Artık öyle korkmuyorum, direkt yayıncıların davranışlarına bakıp gülüyorum 😂
Yok ben ouslast için söylememişti genel olarak oyun başındaki tepkileri çok iyiydi ki az önce baktım da ben de ilk kez görüyorum bilmediğim halde Hugola'nın da Outlast oynadığını söylemişim dldld
Ben de izlemişim aslında o Outlast videosunu ama hatırlamıyorum 😅, yanlış anlamışım sjsjs. Pqueen ben pek sevmiyorum ya😕, iyi bı yayıncı evet ama çok gülüyor ya, her şeye gülüyor. Bı videosunu izlerken neredeyse yarısını atlıyorum.
Yok bana çok itici geliyor olur olmadık her şeye gülüyor, adam oyunda yürüyor gülüyor, adam nefes alıyor gülüyor, adam ölüyor gülüyor. Ciddi olması gereken yerde çok gülmesi bana itici geliyor bu yüzden. Ama eğlenceli birisi yani enerjik birisi o yönü biraz güzel. Tek sıkıntısı benim için çok gülmesi. Video çok uzuyor çok bayıyor bu sefer. Kısa, öz biraz arada mizah yapsa çok güzel olur.
O da oynamış gibi zevk vermez ya bana, çünkü bir çok yayıncıdan izledim oyunun oynanışını. Nerede ne olacak bildiğim için korkmam öyle kolay kolay. Anca işte oynarsam kendim arkamdan birisi kovaladığı zaman korkarım o da zor yani benim oynamam için.
Ben korku oyunları oynayamam çok korkarım beceremem ama iblis 3-4 kişiden izledim ve o kadar da korkmadım pek öyle korku şeyi yok, Outlast'ta baya bir kaçma durumu falan olduğu için çok geriyor insanı ve korkmasına neden oluyor. Ayrıca Outlast'ın hikayesi baya bir güzel beğendim. PT bu arada izlemedim hiç yayıncılardan.
Iblis zaten evin icinde yurumek korkunc yani her an bir sey cikabilir korkusuyla oynuyon her koseye korkarak donuyon falan. PT oyunu zaten zamaninda cok korkunc diye vizyondan indirildi satilmiyor artik ama o zamandan kalma internete yuklenen falan var ben buldum oyle indirmistim
İblisin çok dolandırması kötü olmuş, o kadar da korku durumu yoktu aslında insanlar daha çok korkunç şeyler olacak diye bekleyerek oynadığı için gergindi bu biraz korkutmuş olabilir. Velhasıl dediğim gibi pek korkmadım öyle izlerken İblisi. PT hakkında hiç bi bilgim yok bı iki kere duydum sadece ismini.
Zaten korkudan da o hani geziyon geziyon anahtar ariyon her yere bakiyon ve ayni yerlere bakmaya basladiginda evin icinde degisik seyler oluyor iste onunden geciyor falan sonunda butun bunlar olduktan sonra yuz kere baktigin yere anahtari koyuyorlar, bilerek tabi o zaman icinde seni korkutmaya calisiyorlar yani sanki bulamiyormusun gibi, halbuki maksat bu sekilde. PT dene sen o zaman, tavsiye ederim o da guzel bence
Evet maksat öyle de çok uzatmişlar o kısmını yani abartmışlar gibi geldi bana. Başka bi odalar olsa bulmaca tarzı bı şey olsa o sırada korkutsa falan daha güzel olabilirmiş. PT deneyemem çünkü dediğim gibi korku oyunlarını oynayamam sadece izleyebilirim 😅. Öyle herkesten de izlemem genelde takip ettiğim yayıncılar ve youtuberlardan izlemek eğlenceli oluyor benim için.