CS:GO'ya gelen güncelleme ile terörist takımının gördüğü mid artık kapalı görünüyor. Mid kapısından diğer takımı göremeyecekler, yani mid bakamayacaklar. Sizce doğru bir güncelleme mi? :/
"Mid'de AWP Var" sözü tarih oldu! Dust 2'de mid kapatıldı, ne düşünüyorsunuz?
Normal şartlarda dust haritasını bozan ve zevkini azaltan bir güncelleme ancak işin bir de aim ve wall hilesi kullananların olduğu kısmı var maalesef benim daha önce kendi takımımda da şahit olduğum bir durum var. T baseden midi kesen bölgeyi kullanan bazı hileciler sanki dikkatlice ve ustalıkla aim atıyor gibi yapıp auto aim ile kaç kişiyi haksızca oyundan düşürebiliyorlardı. Şimdi doğrudan midden geçerken aim hilesi ile vuran arkadaşların işine gelmeyen bir güncelleme oldu bu.
Keşke bu değişiklik yerine hile sistemlerini geliştirseler ve hileleri önleseler. Benim rankım iyi olmasına rağmen oynadığım zamanlarda çok fazla hileye rastlıyorum.
T iken az ekmeğini yememiştik. Ben CS'de AWP ile oynadığım için kötü oldu ama bir yandan da iyi. Hem oradan adam vurabiliyorduk. Hem de info verebiliyorduk kaç kişi B'ye geçti diye. Bir nevi T açısından çok fazla avantaj sağlıyordu. Sonuç olarak, iyi oldu diyebilirim. Daha eşit ve adil.
Ben çoğunun şikayetçi olduğunu gördüm :D Ben oynamıyorum ancak 1.6'dan falan yola çıktığımda bence kötü bir güncelleme.. Mid'den bakmayı sevmeyen yoktur diye düşünüyorum..
mantık hatası var orayı en iyi terör grubu kullanıyor... teröristler niye kendi bölgelerine öyle duvar örsün ki😀 bence tek kişilik küçük bir nokta olmalıydı