İnternet & Teknoloji Gittigidiyor kapanıyor siz ne düşünüyorsunuz? SAblaK Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 5 Eylül den sonra bir daha gittigidiyor sitesi olmayacak üzüldüm açıkcası Gittigidiyor kapanıyor siz ne düşünüyorsunuz? Cevap Yaz 8 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
blueberry_sena1Fenomen Takip Et Xper 6 Yaş: 23 9 ay Devamının geleceğini düşünüyorum maalesef. 1 0 Yorumla
Hemeraaa Takip Et Yoda Yaş: 107 , eic 98% 9 ay Çok alışveriş yapmadım ama üzücü. trendyola dayanamadı demek ki 1 7 Yorumla SAblaK 9 ay Bence pazarlamada ve güncellemelerde geri kaldıkları için kapatmak zorunda kaldılarTrendyol da amazonun etkisi altında kalıcak yakın zamanda Yorumla Hemeraaa 9 ay Kalmasın yaa 🥺 Yorumla SAblaK 9 ay Trendyol un amazona dayanacağını pek sanmıyorum. Çok geniş mecraya hitap ediyor trendyol gibi sadece e ticarete değilPrime üyesiyim yıllardır hiç kargo geciktiğini görmedimBu akşam 17-16 gibi sipariş verdiysem yarın öğlen elimde oluyor. Yorumla Hemeraaa 9 ay nasıl. amazon yurt dışından gelmiyor mu. Yorumla SAblaK 9 ay Hayır amazon. com. tr var ya Türkiye açıldı 1.5-2 yıl önce Yorumla Hemeraaa 9 ay :)) hiç haberim yok. hala yurt dışı sanıyordum Yorumla SAblaK 9 ay Ama şimdi öğrendin 😊yurt dışı değil artık Türkiye de deposu var amazon tarafından gönderikecek yazanlar türkiyedeki depodan evine geliyor Yorumla
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% 9 ay Trendyol pazarı elinde tutuyor. N11 de kapa nır yakında. Hepsiburada bile zar zor dayanıyordur. 1 0 Yorumla
HauntersFenomen Takip Et Guru Yaş: 23 9 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hakkatten gittigidiyor 😂 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 9 ay İnternet & Teknoloji konusunda 8,3b cevap paylaştı. bence güzel bir siteydi 1 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 101 , eic 98% 9 ay Bir şey düşünmüyorum alışveriş yapmıyordum zaten 1 0 Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 37 9 ay İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Trendyol n11 yarışamadı pazara onlar hakım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Devamının geleceğini düşünüyorum maalesef.
Çok alışveriş yapmadım ama üzücü. trendyola dayanamadı demek ki
Bence pazarlamada ve güncellemelerde geri kaldıkları için kapatmak zorunda kaldılar
Trendyol da amazonun etkisi altında kalıcak yakın zamanda
Kalmasın yaa 🥺
Trendyol un amazona dayanacağını pek sanmıyorum. Çok geniş mecraya hitap ediyor trendyol gibi sadece e ticarete değil
Prime üyesiyim yıllardır hiç kargo geciktiğini görmedim
Bu akşam 17-16 gibi sipariş verdiysem yarın öğlen elimde oluyor.
nasıl. amazon yurt dışından gelmiyor mu.
Hayır amazon. com. tr var ya Türkiye açıldı 1.5-2 yıl önce
:)) hiç haberim yok. hala yurt dışı sanıyordum
Ama şimdi öğrendin 😊
yurt dışı değil artık Türkiye de deposu var amazon tarafından gönderikecek yazanlar türkiyedeki depodan evine geliyor
Trendyol pazarı elinde tutuyor. N11 de kapa nır yakında. Hepsiburada bile zar zor dayanıyordur.
Hakkatten gittigidiyor 😂
bence güzel bir siteydi
Bir şey düşünmüyorum alışveriş yapmıyordum zaten
Trendyol n11 yarışamadı pazara onlar hakım
Eee sictilar agixlarina